Rising Generals

Rising Generals

Értékeld a játékot:
(Szavazatok: 434, Átlag:4.50)
Típus: Böngészős játékok
Stílus: Stratégiai,Háborús,Taktikai
Hivatalos oldal: Hu.risinggenerals.com
Izgalmas ingyenes online háborús játék, ahol már hosszú évek óta zajlik a harc az egykori nemzetek területei között. A játékban egy egykori hadnagyot játszol, aki egy régebben megszűnt ország seregét vezette. Jelenleg egy kisebb bázis tartozik irányításod alá.
A siker titka a terjeszkedés, irányítsd a seregedet úgy, hogy a környező területeket elfoglald. Növeld meg hadsereged létszámát, élvezd az izgalmas csatákat és hódítsd meg a szomszédos szektor összes területét.
Hirdetések

Rising Generals játék

Rising Generals: E3 játékelőzetes 2014

Rising Generals bemutató

A Rising Generals stratégiai játék az 1980-as évek feszült, hidegháborús világának fiktív, futurisztikus verziójába repíti el a játékosokat. Az online háborús játék izgalmas terepet és stratégiai szállítási infrastruktúrát vonultat fel, amelyet a játékosok előnyszerzésre használhatnak fel.

Tervezzétek meg saját hadseregeteket a Rising Generals ingyenes háborús játékban és telepítsetek tüzérséget a stratégiailag fontos területekre. Válassz egy tábort és hozz létre szövetségeket barátaiddal. Az ingyenes játék rengeteg izgalmas és mozgalmas csatát hoz.

Az izgalmas stratégiai MMO játék azonnali akciót kínál, a Rising Generals erőteljesen a játékosok között összecsapásokra összpontosít. Például ha megtámadsz egy másik játékost, végignézheted, amint a parancs kiadásának pillanatában sereged csatába indul! A játékban fontos a jól megtervezett stratégiai nyersanyagtermelés, és ha komolyabb célokat szeretnél elérni, akkor szükséges lesz a szövetséges játékossokkal együttműködni.

A játék grafikájára nem lehet panasz. Egyedülálló funkciója a Rising Generals játéknak a fokozatmentes ráközelítés, ami azt jelenti, hogy fokozatmentesen közelíthetsz rá az egységeidre, így a legkisebb részletről sem maradsz le.

A játék platformfüggetlen, ami azt jelenti, hogy a számítógépeden és a mobil eszközeiden egyaránt játszhatsz vele (Android és iOS). A játék folyamatos szinkronizációban van, tehát ha otthon elkezdesz egy támadást a számítógépedről, akkor útközben a telefonodon vagy tableteden ellenőrizheted, minden rendben van-e.

A Rising Generals készítője az InnoGames, amely már számos neves ingyenes böngészős játékot készített, többek között a Forge of Empries-t, a Grepolist és a The West játékot is.

Ha te is szeretnél részt venni ebben a háborús kalandban, és úgy érzed jó hadnagy lehetnél, akkor próbáld ki teljesen ingyenesen a játékot! Irány a regisztrációs lap, amely teljesen magyar nyelvű, néhány adat megadása után már bele is kezdhetsz a játékba!
Rising Generals hírek

Rising Generals: Fagyási javítások a játékban

A tegnapi napon egy apróbb hibajavítás került be a játékba. A Rising Generals 0.7.1.1-es verzióban már nem fog fagyást okozni a játék, ha éppen scroll-oztok vagy ráközelítetek a térképre.... Elolvasom

Rising Generals: Új 0.7.0.2 verzió a játékban

A hivatalos játékrajt már megvolt, mindenki bátran regisztrálhat a Rising Generals játékba. Már több kisebb javítás is napvilágot látott a megjelenés óta, a mostani 0.7.0.2 verzióban néhány apróbb módosítás történt.... Elolvasom
Rising Generals hozzászólások

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist