Rising Cities hírek

Hirdetések
Stratégiai,Városépítő,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Rising Cities: Ókori fesztivál

Ismét megrendezésre kerül az Ókori fesztivál esemény a Rising Cities ingyenes böngészős játékban. Az eseményen ismét rengeteg különleges jutalomra tehettek szert. Érdemes hát benevezni rá minden játékosnak!
| Forrás: Hivatalos oldal
Ismét megrendezésre kerül az Ókori fesztivál esemény a Rising Cities ingyenes böngészős játékban. Az eseményen ismét rengeteg különleges jutalomra tehettek szert. Érdemes hát benevezni rá minden játékosnak!

Ne felejtsétek el, hogy a Favágóbajnokság még javában zajlik, arra is be tudtok nevezni!

rising-cities-hirek-26.jpg


Az esemény kezdete 2014. július 18. péntek 14 óra
Az esemény vége: 2014. július 23. szerda 22 óra

Az event teljesítésére az elindítás után 72 óra áll rendelkezésetekre.

Ezúttal 4 küldetést alakítottak ki a Rising Citites fejlesztői, melyek most is szintenként különböző. A szintek szerinti küldetéseket minden játékosnak automatikusan adja a játék.

Minden játékos most is 5 kihívást fog kapni, a következő szint szerinti felosztásban:

Szint 8-14.4
rising-cities-hirek-27.jpg
Szint 15-19.4
rising-cities-hirek-28.jpg
Szint 20-24.4
rising-cities-hirek-29.jpg
Szint 25-75.
rising-cities-hirek-30.jpg

A Rising Cities Ókori fesztivál eseményén az event termékek a fatörzs, a sajt, a répa és az arany. A sajtot felröppenő a munkások lakta házakból. Az arany pedig szintén felröppenő a befektetők lakta házakból.

Mindenkinek jó játékot!
Rising Cities legfrissebb hírek

Rising Cities: Halloween event 2014

Elérkezett a várva várt Halloween esemény a Rising Cities ingyenes játékba, a különleges eventen mindenkinek esélye van a fantasztikus nyeremények megszerzésére.... Elolvasom (2014.10.31.)

Rising Cities: Tanévkezdő Ókori fesztivál

A fesztiváltér továbbra is nyitva áll a Rising Ciities játékban. A Fettucini fivérek cirkusza holnap befejeződik, de máris itt a következő esemény, az Ókori fesztivál, melyen ismét rengeteg különleges tárgyat szerezhettek meg magatoknak.... Elolvasom (2014.08.30.)

Rising Cities: Nyár végi Fettucini cirkusz

Hamarosan elérkezik a nyár vége, megkezdődik az újabb tanév az iskolákban. Ennek sokan örülnek, sokan viszont szomorkodnak. A Rising Cities játékban még a nyár végén különleges jutalmakra tehettek szert, hiszen ismét megrendezésre kerül a Fettucini fivérek cirkusza.... Elolvasom (2014.08.26.)

Rising Cities: Favágóbajnokság augusztusban

A fesztiváltér kinyitja kapuit, a Favágóbajnokság ismételten elérhető lesz a játékban. A bajnokságon mindenki indulhat, mindössze egy 5 szintből álló feladatsort kell teljesítenetek a bónuszokért.... Elolvasom (2014.08.15.)

Rising Cities: Augusztusi Oldtimer Grand Prix Heti Fesztivál

A múlt héten került megrendezésre a Fettucini fivérek cirkusza esemény. Nincs megállás a Rising Cities játékban, a napokban tartják az Oldtimer Grand Prix Heti Fesztivált.... Elolvasom (2014.08.10.)
Még több hír
Rising Cities - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist