Rising Cities hírek

Hirdetések
Stratégiai,Városépítő,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Rising Cities: Gyereknap és Rock fesztivál

Jelenleg is zajlanak az események a Rising Cities fesztivál terén. A Gyereknap és a Rock fesztivál események a különböző szintű játékosok között oszlik meg, minden játékos a szintjének megfelelő eseményre nevezhet.
| Forrás: Hivatalos oldal
Jelenleg is zajlanak az események a Rising Cities fesztivál terén. A Gyereknap és a Rock fesztivál események a különböző szintű játékosok között oszlik meg, minden játékos a szintjének megfelelő eseményre nevezhet.

rising-cities-hirek-31.jpgrising-cities-hirek-32.jpg

A Gyereknap 10-14. és 15-19. szint közötti játékosoknak, a Rock fesztivál a 20-24. és 25-75. szint közötti játékosoknak lesz elérhető az ingyenes játékban.

Az esemény 2014. július 22. keddtől egészen 2014. július 27. vasárnap 22 óráig tart. Az eventet ezen időszak alatt tudjátok elindítani. Az esemény teljesítésére most is három nap, azaz 72 óra áll a rendelkezésetekre.

A Gyereknapon és a Rock fesztiválon egyaránt 5 kihívást kell teljesítenetek. 

rising-cities-hirek-33.jpg

A Gyereknap event termékei a széna, az alma, a gyerekjáték(házakból felreppenő), a léggömb, a focilabda és a festmény(házakból felröppenő).

rising-cities-hirek-34.jpg

A Rock fesztivál event termékei a funérlap, a perec, a fakéregforgács, a koncertjegy(házakból felreppenő), a promóciós cucc, a békés rajongók, az öngyújtó(felreppenő munkások lakta házból) és a mackó (felreppenő értelmiségi lakta házból).

Mindenkinek jó játékot!
Rising Cities legfrissebb hírek

Rising Cities: Halloween event 2014

Elérkezett a várva várt Halloween esemény a Rising Cities ingyenes játékba, a különleges eventen mindenkinek esélye van a fantasztikus nyeremények megszerzésére.... Elolvasom (2014.10.31.)

Rising Cities: Tanévkezdő Ókori fesztivál

A fesztiváltér továbbra is nyitva áll a Rising Ciities játékban. A Fettucini fivérek cirkusza holnap befejeződik, de máris itt a következő esemény, az Ókori fesztivál, melyen ismét rengeteg különleges tárgyat szerezhettek meg magatoknak.... Elolvasom (2014.08.30.)

Rising Cities: Nyár végi Fettucini cirkusz

Hamarosan elérkezik a nyár vége, megkezdődik az újabb tanév az iskolákban. Ennek sokan örülnek, sokan viszont szomorkodnak. A Rising Cities játékban még a nyár végén különleges jutalmakra tehettek szert, hiszen ismét megrendezésre kerül a Fettucini fivérek cirkusza.... Elolvasom (2014.08.26.)

Rising Cities: Favágóbajnokság augusztusban

A fesztiváltér kinyitja kapuit, a Favágóbajnokság ismételten elérhető lesz a játékban. A bajnokságon mindenki indulhat, mindössze egy 5 szintből álló feladatsort kell teljesítenetek a bónuszokért.... Elolvasom (2014.08.15.)

Rising Cities: Augusztusi Oldtimer Grand Prix Heti Fesztivál

A múlt héten került megrendezésre a Fettucini fivérek cirkusza esemény. Nincs megállás a Rising Cities játékban, a napokban tartják az Oldtimer Grand Prix Heti Fesztivált.... Elolvasom (2014.08.10.)
Még több hír
Rising Cities - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist