Rising Cities hírek

Hirdetések
Stratégiai,Városépítő,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Rising Cities: A hegyvidék

Megérkezett az ingyenes böngészős játékba immáron a 4. játékterület, a hegyvidék. Nemrégiben volt egy szavazás a hivatalos oldalon, ahol arról kérdezték a játékosokat, hogy milyen új területet szeretnének látni a Rising Cities játékban.
| Forrás: Hivatalos oldal
Megérkezett az ingyenes böngészős játékba immáron a 4. játékterület, a hegyvidék. Nemrégiben volt egy szavazás a hivatalos oldalon, ahol arról kérdezték a játékosokat, hogy milyen új területet szeretnének látni a Rising Cities játékban. A válaszok többsége a hegyvidékre esett, így hát a készítők hamar el is készítették az új játékterületet.

rising-cities-hirek-10.jpg

A hegyvidék terület a játékban a 25. szinttől lesz elérhető. Két feladatot kell teljesíteni ahhoz, hogy átjuthassatok az új hegyvidékes területre. Fontos, hogy az eddig vezető területek mindegyike a birtokotokban legyen.

Ha teljesítettétek a két feladatot, akkor a játékterület felső részén található üdvözlő táblára kattintva juthattok el a Hegyvidékre (a térkép segítségével szintén eljuthattok oda).

rising-cities-hirek-11.jpg

A hegyvidéken találhattok majd füves és havas területeket egyaránt, amelyekre építkezhettek majd. Azonban aki a téli tájat is szeretné használni, akkor egy átmenő területet meg kell vásárolni (lásd a képen).

rising-cities-hirek-12.jpg

A téli területen természetesen az útviszonyoknak megfelelő téli utat használhatjátok csak. Az új térképcsomaggal új dekorációk és lakóházak is kerültek a Rising Cities játékba. Bevezetésre került három új kereskedelmi épület is a Tésztafaloda, a Sajtsarok illetve a Melegedő (ez csak a téli részre építhető). Két új termelő épülettel is bővült az ingyenes játék: a kőbányával és a tejüzemmel.

A duzzasztógátnál egy új erőmű jelenik majd meg, a vízerőmű gát. Ha azt a területet megvásároljátok, akkor automatikusan a tiétek lesz a vízerőmű.

Reméljük sok örömet okoz majd nektek az új térképrészlet!

Jó szórakozást mindenkinek!
Rising Cities legfrissebb hírek

Rising Cities: Halloween event 2014

Elérkezett a várva várt Halloween esemény a Rising Cities ingyenes játékba, a különleges eventen mindenkinek esélye van a fantasztikus nyeremények megszerzésére.... Elolvasom (2014.10.31.)

Rising Cities: Tanévkezdő Ókori fesztivál

A fesztiváltér továbbra is nyitva áll a Rising Ciities játékban. A Fettucini fivérek cirkusza holnap befejeződik, de máris itt a következő esemény, az Ókori fesztivál, melyen ismét rengeteg különleges tárgyat szerezhettek meg magatoknak.... Elolvasom (2014.08.30.)

Rising Cities: Nyár végi Fettucini cirkusz

Hamarosan elérkezik a nyár vége, megkezdődik az újabb tanév az iskolákban. Ennek sokan örülnek, sokan viszont szomorkodnak. A Rising Cities játékban még a nyár végén különleges jutalmakra tehettek szert, hiszen ismét megrendezésre kerül a Fettucini fivérek cirkusza.... Elolvasom (2014.08.26.)

Rising Cities: Favágóbajnokság augusztusban

A fesztiváltér kinyitja kapuit, a Favágóbajnokság ismételten elérhető lesz a játékban. A bajnokságon mindenki indulhat, mindössze egy 5 szintből álló feladatsort kell teljesítenetek a bónuszokért.... Elolvasom (2014.08.15.)

Rising Cities: Augusztusi Oldtimer Grand Prix Heti Fesztivál

A múlt héten került megrendezésre a Fettucini fivérek cirkusza esemény. Nincs megállás a Rising Cities játékban, a napokban tartják az Oldtimer Grand Prix Heti Fesztivált.... Elolvasom (2014.08.10.)
Még több hír
Rising Cities - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist