Rising Cities hírek, aktualitások

Rising Cities

Értékeld a játékot:
(Szavazatok: 83, Átlag:4.41)
Típus: Böngészős játék
Stílus: Stratégiai,Városépítő,Szimuláció
Hivatalos oldal: Risingcities.hu
Tervezd meg, építsd fel és irányítsd saját városodat ebben a városépítő szimulációs játékban. Hozd létre saját kis városodat, ülj be a polgármesteri székbe és vedd kezedbe az irányítást. Fejleszd a városodat, építs új épületeket, szerezz minél több bevételt. Működtesd sikeresen a városodat, hozd meg a legfontosabb stratégiai döntéseket és teljesítsd a kiírt feladatokat. Egy egyszerű regisztráció után máris belecsöppenhetsz ebbe a különleges világba, ahol a barátaiddal együtt is játszhattok.
Hirdetések
Stratégiai,Városépítő,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Rising Cities hírek

Rising Cities: Halloween event 2014

Elérkezett a várva várt Halloween esemény a Rising Cities ingyenes játékba, a különleges eventen mindenkinek esélye van a fantasztikus nyeremények megszerzésére.... Elolvasom (2014.10.31.)

Rising Cities: Tanévkezdő Ókori fesztivál

A fesztiváltér továbbra is nyitva áll a Rising Ciities játékban. A Fettucini fivérek cirkusza holnap befejeződik, de máris itt a következő esemény, az Ókori fesztivál, melyen ismét rengeteg különleges tárgyat szerezhettek meg magatoknak.... Elolvasom (2014.08.30.)

Rising Cities: Nyár végi Fettucini cirkusz

Hamarosan elérkezik a nyár vége, megkezdődik az újabb tanév az iskolákban. Ennek sokan örülnek, sokan viszont szomorkodnak. A Rising Cities játékban még a nyár végén különleges jutalmakra tehettek szert, hiszen ismét megrendezésre kerül a Fettucini fivérek cirkusza.... Elolvasom (2014.08.26.)

Rising Cities: Favágóbajnokság augusztusban

A fesztiváltér kinyitja kapuit, a Favágóbajnokság ismételten elérhető lesz a játékban. A bajnokságon mindenki indulhat, mindössze egy 5 szintből álló feladatsort kell teljesítenetek a bónuszokért.... Elolvasom (2014.08.15.)

Rising Cities: Augusztusi Oldtimer Grand Prix Heti Fesztivál

A múlt héten került megrendezésre a Fettucini fivérek cirkusza esemény. Nincs megállás a Rising Cities játékban, a napokban tartják az Oldtimer Grand Prix Heti Fesztivált.... Elolvasom (2014.08.10.)

Rising Cities: Fettucini fivérek cirkusza augusztus elején

A legutóbbi Fettucini fivérek cirkusza esemény nagy sikert aratott a Rising Cities játékosok körében, ezért a készítők úgy döntöttek ismételten megrendezik a különleges eventet. A játék során most is különleges jutalmakra tehettek szert.... Elolvasom (2014.08.03.)

Rising Cities: Bolhapiac event

A fesztiváltér kapui folyamatosan nyitva vannak a napokban. A legutóbbi Rockfesztivál és Gyereknap esemény még javában zajlik, de máris itt a következő event: a Bolhapiac.... Elolvasom (2014.07.26.)

Rising Cities: Gyereknap és Rock fesztivál

Jelenleg is zajlanak az események a Rising Cities fesztivál terén. A Gyereknap és a Rock fesztivál események a különböző szintű játékosok között oszlik meg, minden játékos a szintjének megfelelő eseményre nevezhet.... Elolvasom (2014.07.25.)

Rising Cities: Ókori fesztivál

Ismét megrendezésre kerül az Ókori fesztivál esemény a Rising Cities ingyenes böngészős játékban. Az eseményen ismét rengeteg különleges jutalomra tehettek szert. Érdemes hát benevezni rá minden játékosnak!... Elolvasom (2014.07.18.)

Rising Cities: Favágóbajnokság

A fesztiváltér ismét megnyitja kapuit a Rising Cities játékban. A Favágóbajnokság eseményen mindenki indulhat, aki kedvet érez egy kis testmozgáshoz. A fesztiválon mindkét event 5 szintből áll most is.... Elolvasom (2014.07.15.)

Rising Cities: Új titkos épületek július 12-től

A legutóbbi titkos épület akcióban a negyedik szezon épületeit lehetett megszerezni. A legújabb akció során a harmadik szezon építményit tudjátok majd begyűjteni. Az épületeket szombattól hétfő éjfélig vásárolhatjátok meg. ... Elolvasom (2014.07.12.)

Rising Cities: Oldtimer Grand Prix Fesztivál

A mai naptól új esemény került be a játékba, hiszen a fesztiváltér ismét megnyitotta kapuit. Az Oldtimer Grand Prix Heti Fesztivál eseményen ismételten 5 küldetést kell majd teljesítenetek a Rising Cities játékban.... Elolvasom (2014.07.08.)

Rising Cities: Fettucini fivérek cirkusza

Közeleg a cirkuszi fesztivál a Rising Cities játékban. A Fettucini fivérek cirkusza megérkezett, a különleges és látványos eseményen különleges jutalmakra és nyereményekre tehettek szert a játékban.... Elolvasom (2014.07.04.)

Rising Cities: Június végén is titkos épületek

Már csak pár nap van hátra a júniusból, de a Rising Cities játékba ismételten megérkeztek a Titkos Épületek. Az épületeket szombattól vasárnap éjfélig vásárolhatjátok meg. A vásárlással a negyedik szezon építményeit van lehetőségetek megszerezni, ami 7 új dekoráció lehet.... Elolvasom (2014.06.28.)

Rising Cities: Megújul a várostérkép

Zajlanak a dolgok a népszerű repülőtér szimulátor játékban, a Hegyvidék megérkezésével a várostérkép is átalakult. Mától a játékban egy új felületen keresztül tudtok közlekedni a különböző területek között.... Elolvasom (2014.06.10.)

Rising Cities: A hegyvidék

Megérkezett az ingyenes böngészős játékba immáron a 4. játékterület, a hegyvidék. Nemrégiben volt egy szavazás a hivatalos oldalon, ahol arról kérdezték a játékosokat, hogy milyen új területet szeretnének látni a Rising Cities játékban. ... Elolvasom (2014.06.10.)

Rising Cities: Júniusi Mázlikerék

Június első napja elérkezett, a népszerű városépítő játékban ettől a naptól fogva egészen egy héten át igazán különleges nyereményekre tehettek szert a Mázlikeréken.... Elolvasom (2014.06.01.)

Rising Cities: Titkos épületek május 30-31.

A népszerű városépítő játékban ismét lehetőségetek lesz arra, hogy megszerezzétek magatoknak a különleges épületek és dekorációk valamelyikét a titkos épületekből. A titkos építési tervek most is korlátozott ideig vásárolhatóak meg. ... Elolvasom (2014.05.30.)

Rising Cities: Területbővítési akció május 25-én

Több helyre van szükségetek a kedvenc böngészős játékotokban? Legyetek gyorsak, és használjátok ki a mai napon a kedvezményes területvásárlási kedvezményt.... Elolvasom (2014.05.25.)

Rising Cities: Mázlikerék vasárnaptól

Vasárnaptól ismét lehetőségetek lesz megforgatni a mázlikereket a Rising Cities városépítő stratégiai játékban. Ismét igazán különleges nyereményekre tehettek szert, ne habozzatok hát, irány a játék!... Elolvasom (2014.05.18.)

Rising Cities: Új bónuszkód 75 ezer like

A népszerű városépítő játék elérte a közösségi oldalakon a 75 ezer like-ot. Ennek örömére minden játékos kap egy új bónuszkódot, melyet egészen május 23-áig használhattok fel.... Elolvasom (2014.05.17.)

Rising Cities: Új kezdőcsomag a játékban

Egy új kezdőcsomagot vezettek be a készítők az ingyenes Rising Cities böngészős játékba. A kezdőcsomag tartalma lesz egy prémium épület, a Mesekastély, 10 darab Mázlikerék pörgetés, 10 darab Mázlikerék bónusz pörgetés és 1000 Busás Bankó.... Elolvasom (2014.05.15.)

Rising Cities: Titkos épületek májusban is

A játékban korlátozott ideig ismét lehetőségetek lesz titkos építési tervek, különleges épületek és dekorációk megvásárlására a titkos épületekből. Ezúttal az első szezon építményeit lesz lehetőségetek begyűjteni.... Elolvasom (2014.05.08.)

Rising Cities: Mázlikerék 2014. május 3-tól

A május hónap Mázlikerékkel indul a népszerű Rising Cities online játékban. Pörgessétek meg most is a mázlikereket és nyerjetek a különféle fantasztikus és hasznos jutalmak közül valamit. Ne feledjétek, az akció csak pár napig érvényes, érdemes kihasználni a lehetőséget!... Elolvasom (2014.05.04.)

Rising Cities: Április hónapot záró titkos épületek

A Bigpoint készítői ismét megnyitja számotokra a titkos épületek elérhetőségét. Két teljes napon át lesz lehetőségetek, hogy megszerezzétek magatoknak a különböző titkos épületeket és dekorációkat.... Elolvasom (2014.04.28.)

Rising Cities: Mázlikerék a város szerencsekereke

Ismét visszatér pár napig a mázlikerék a Rising Cities online játékba. Pörgessétek meg a mázlikereket és nyerjetek a különféle fantasztikus és hasznos jutalmak közül valamit. Ne feledjétek, az akció csak pár napig érvényes, érdemes kihasználni a lehetőséget!... Elolvasom (2014.04.24.)

Rising Cities: Ismét titokzatos épületek

A hétvégén újabb meglepetéssel vár titeket a Rising Cities online játék, ismét esélyetek lesz különleges épületeket és dekorációkat szerezni a titkos épületekből, ezen a hétvégén a harmadik szezon építményeit van lehetőségetek megszerezni!... Elolvasom (2014.04.11.)

Rising Cities: Rock Fesztivál a hétvégén

A Rising Cities városépítő online böngészős játékban április 11-től egy új event veszi kezdetét, méghozzá a Rock Fesztivál. Érdemes játékban lenni, és figyelni a változásokat.... Elolvasom (2014.04.11.)
Rising Cities hozzászólások

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist