Rise of Mythos

Rise of Mythos

Értékeld a játékot:
(Szavazatok: 397, Átlag:4.20)
Típus: Böngészős játék
Stílus: Kártya, MMO, Fantasy
Hivatalos oldal: Riseofmythos.com
A Rise of Mythos fantasztikus, korszakalkotó stratégiai MMO játék, az ingyenes online játékban megjelennek a különböző szerepjátékok és kártyajátékok jellegzetes vonásai. A játék maga egy körökre osztott stratégiai szerepjáték, amelyben a harcmezőre a karaktereket különböző kártyákról hívhatod elő. A változatos PvE küldetésekben a feladatod, hogy megvédd Silver Heron Ridge városát a gonosz ellenség harcosai elől. Megküzdhetsz a világ több millió online játékosával, ahol ha sikeresen harcolsz több hasznos nyereményre is szert tehetsz.
Hirdetések

Rise of Mythos játék


A Rise of Mythos játékban összesen négyféle class található: a harcos, a mágus, a pap és a vadász. A harcos a tiszta fizikai erő képviselője, aki a legerősebb támadásokra képes. A képességei segítségével megvédheti a harcokban a csapatot, parancsokat tud osztani, amellyel befolyásolhatja a csaták kimenetelét. A vadász nagyon jól tud taktikázni, képes manipulálni az ellenfeleket. A mágus ereje a varázslataiban van, de emellett ő is képes az ellenfelet irányítani. Képes villámokat szórni, fagyasztásával lelassítja a támadókat, Hermész szárnya segítségével pedig a csapatod többi tagját a támadók mögé tudja repíteni. A pap legfőbb képessége a gyógyítás, és a különféle védekezési képességek. Ereje oly hatalmas, hogy a már legyőzött csapattagokat is képes feltámasztani a sírból.
A classok különféle felszerelésekkel vannak ellátva: páncél sisak, amely megvédi viselőjét a kritikus támadásoktól. Pajzs, amely növeli a karakter életerőpontjait, a fegyverek növelik a szörnyek elleni kritikus támadások esélyét. A köpeny segítségével pedig a személy védekezési képessége nő.
A kártyákról röviden: minden kártya egy-egy karaktert ábrázol, melynek képességei és értékei a kártya sarkaiban láthatóak. A bal felső sarokban található a lépésszám, amely minden egyes kör után eggyel csökken. A bal alsó sarokban található a támadó érték, amely többféle lehet, azt hogy éppen a kártyán milyen fajta támadás található, a szám mögötti szimbólum jelzi (például: kard, hópihe, tűz, árnyék stb.). A jobb alsó sarokban láthatod az életerőt, amely az adott kártya által életre keltett lény energiaszintjét mutatja. A kártya jobb felső sarkában található a karakter típusára vonatkozó szimbólum (például: mancs), középen pedig a ritkaság érték látható csillagokban kifejezve.
A játékban a változatos PvE küldetések mellett különféle PvP küzdelmekben is részt lehet venni.
A Rise of Mythos játékba való regisztráció teljesen ingyenes, a játék egyelőre még csak angol nyelven elérhető. A gyors betanító küldetések után máris a csaták közepén találhatod magad! Légy te a legjobb kártyaforgató az ingyenes online szerepjátékban!
Rise of Mythos hírek
Sajnáljuk, de jelenleg nincsenenek új hírek a Rise of Mythos játékhoz!
Rise of Mythos hozzászólások

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist