Rappelz

Rappelz

Értékeld a játékot:
(Szavazatok: 179, Átlag:4.60)
Típus: Letölthető játék
Stílus: Szerepjáték,MMORPG,Fantasy,3D
Hivatalos oldal: Rappelz.webzen.com
A Rappelz egy masszívan multiplayer online szerepjáték, röviden MMORPG. A dél-koreai fejlesztők mindent megtettek azért, hogy a Rappelz egy kicsit kitűnjön a többi hasonló szerepjáték közül. A játékban három különböző faj, a Deva, a Gaia és az Asura közül választhattok. A harcosok fegyveres harcra képezhetők ki, a mágusok varázslataikkal pusztítanak, míg az idézők más lényeket tudnak csatába küldeni.
Hirdetések

Rappelz játék

A Rappelz játék több tekintetben más, mint a hasonló MMORPG-k. A játék szerverein több ezer aktív játékossal találkozhattok, melyek között mára elég sok magyar játékos is megtalálható. A játékban minden karakternek lehetősége van egy háziállat nevelésére, melyet a harcokban felhasználhat. Jelenleg összesen 28 különböző lény közül választhattok a Rappelz világában, mindegyik különböző megjelenésű, különféle képességekkel és készségekkel rendelkeznek.

A Rappelz világában is célod, hogy minél erősebb karakterrel rendelkezz. A karaktereid képessége és erőssége folyamatosan nő a szörnyekkel való harcokban, különféle küldetésekben és a skill-ek megtanulásakor. A tapasztalatod százalékban van kijelezve (exp), ha eléred a 100%-ot, akkor egy újabb szintet érhetsz el a játékban (level up). A tapasztalati ponton túl szerepel a játékban egy úgynevezett job point, amelyet szintén szörnyek legyőzéséért kaphattok. A megszerzett jp-t mindenki saját maga oszthatja fel a joblevel up-ra vagy különféle képességekre (skill). A karakterek először Level 10-es és Joblevel 10-es szinten tudnak különféle jobokat választani: harcos, mágus vagy idéző.

A játékban a fizető eszköz a ruppee, melyet minden elejtett lény után kaphattok. A kezdő kasztok a játékban a Deva, aki egy szent faj, a Gaia, akik a föld védelmezői és az Asura, akik a sötétség szolgái a játékban. Mindhárom kasztból választhattok majd harcost, mágust vagy idézőt.

A játék teljesen ingyenes, egy rövid regisztrációt követően és a kliens programot letöltve, telepítve már játszható is.

Hogyan is kezdjetek neki a Rappelz játéknak:
1. Regisztráció (a képre kattintva, vagy az "Irány a játék" linkre kattintva elérhető a regisztrációs űrlap).
A következő adatokat kell megadnotok regisztrációnál:
- Username (felhasználó név)
- Email Address (email cím)
- Password és Confirm Password (jelszó kétszer)
- Type the code shown (a megerősítő karakter kód helyes begépelése)

A Create Account gombra kattintva el is készítettétek a Rappelz játékban a felhasználói fiókotokat.

2. Le kell tölteni a kliens programot az oldalról

3. Telepíteni kell a rendszerekre a játékot (a letöltött setup.exe futtatatásával)

4. Ha beléptek a játékba, ki kell választanotok a szervert, amelyen szeretnétek játszani

5. Karaktert kell választanotok, akit utána testre tudtok szabni (haj, bőrszín, kinézet, testforma stb.)

6. Ha ezekkel készen vagytok, máris a Rappelz világában, a Trainee szigeten találjátok magatokat.

A játék egyelőre magyar nyelven nem elérhető, de alap szintű angol tudással már könnyen játszató.
Rappelz hírek
Sajnáljuk, de jelenleg nincsenenek új hírek a Rappelz játékhoz!
Rappelz hozzászólások

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist