Rail Nation

Rail Nation

Értékeld a játékot:
(Szavazatok: 97, Átlag:4.18)
Típus: Böngészős játék
Stílus: Szimulációs, Vonatos, Modern
Hivatalos oldal: Rail-nation.com
Szereted a vonatokat? Ha igen, akkor a Rail Nation böngészős játékot biztosan imádni fogod. A vonatok szerelmesei egy fantasztikus online világban játszhatnak együtt csodálatosabbnál csodálatosabb vonatok között. Indítsd el saját vasúti társaságodat, indítsd szállítmányokat naponta. Fogj össze a többi játékossal azért, hogy a végén akár egyedüli játékosként, vagy csapatban győzedelmeskedj!
Hirdetések

Rail Nation játék

Rail Nation: Játék előzetes

Rail Nation bemutató

A játékot a Travian készítői fejlesztették, őket nem kell bemutatnom nektek, hiszen már biztosan sok időt töltöttetek el a játékukban.

A játékban minden a térképről indul, itt láthatod azt a várost, amelyet a regisztrációkor kiválasztottál. A főképernyőn továbbá láthatod a különböző iparágakat.
A vasúti útvonalak ekkor még nincsenek kiépítve, ennek megtervezése a te feladatod lesz. Ahová utat építesz, ott tudsz közlekedni és árut szállítani. Persze itt is mint minden játékban a pénz az úr. Jól kell megtervezned a stratégiádat, nem szabad fejetlenül építkezni és kereskedni.

A térképen nagyon látványos, ahogyan a vonatok mozognak egyik helyről a másikra.

Egy másik nézet a játékban a saját állomás nézet, itt áttekintheted az állomásodhoz tartozó infrastruktúrát is. Több épületet fejleszthetsz:
- Construction Yard
- Engine House
- Station Concourse
- Labor
- Bank
- Licence Trade
- Étterem, Bolt, Hotel
- Lottózó

A labor opcióban megtalálhatod a kutatási részleget. Megnézheted milyen vonatokat fejleszthetsz. A játékban összesen 6 korszak van, melyből kezdetben csak az első elérhető számodra. A kutatási pontokat érdemes jól elkölteni, a tervezés itt is kulcsfontosságú.

A játék nem nehéz, hamar bele lehet rázódni! Aki szereti a vonatokat, a közlekedést és a kereskedést, annak a Rail Nation stratégiai szimulációs játék biztosan elnyeri a tetszését.
Rail Nation hírek
Sajnáljuk, de jelenleg nincsenenek új hírek a Rail Nation játékhoz!
Rail Nation hozzászólások

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist