Pirate Storm hírek

Hirdetések
Akció,Kalóz,Kaland
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Pirate Storm: Júniusi Szörnyvadászat Event

Ismét megrendezésre kerül a Szörnyvadászat esemény, amely egy mini event, lényege hogy egy bizonyos idő alatt annyi szörnyet öljetek meg amennyit csak tudtok. Természetesen a legjobb szörnyvadászok jutalomban részesülnek.
| Forrás: Hivatalos oldal
Ismét megrendezésre kerül a Szörnyvadászat esemény, amely egy mini event, lényege hogy egy bizonyos idő alatt annyi szörnyet öljetek meg amennyit csak tudtok. Természetesen a legjobb szörnyvadászok jutalomban részesülnek.

A tökéletes felszerelés kedvéért a Pirate Storm készítői kifejlesztettek egy igazi szörnyvadász hajót, aminek a neve Ahab. Ezenkívül különleges szigonyokat (például vadászpenge) is használhatok a harcok során.
Az esemény kezdete 2014. június 6. 19:30. A mostani event másfél órás lesz, azaz a vége 2014. június 6-án 21 óra. Az előkészítési idő 19:30 és 20 óra között lesz.

Mindenkinek sok szerencsét a vadászathoz!
Pirate Storm legfrissebb hírek

Pirate Storm: Dörgő golyó csatamező hét

Egy újabb izgalmas esemény hét veszi kezdetét a jövő héten a Pirate Storm kalózos böngészős játékban, hiszen hamarosan elkezdődik a "Dörgő Golyó" csatamező hét.... Elolvasom (2014.10.04.)

Pirate Storm: Vadászati láz esemény

A nagy kalóztorna utolsó frissítéseként egy új, izgalmas és kalandokban bővelkedő esemény vár titeket. A Vadászati láz event július 28. és augusztus 12. között kerül megrendezésre a Pirate Storm játékban.... Elolvasom (2014.07.26.)

Pirate Storm: Szörnyvadász esemény júliusban

Érkezik a Szörnyvadászat esemény, amelyben a feladatotok az lesz, hogy minél több szörnyet öljetek meg adott idő alatt. Természetesen a legjobb szörnyvadászok jutalomban részesülnek majd.... Elolvasom (2014.07.09.)

Pirate Storm: Elsüllyedt kincsek napja

Szerezzétek meg vasárnap az elsüllyedt hajók elveszett kincseit a tengerek mélyéről. A Pirate Storm világában készenlétben áll egy mélytengeri búvár, aki csak arra vár, hogy parancsotokra lemerüljön a tenger mélyére.... Elolvasom (2014.06.07.)

Pirate Storm: Klán tapasztalat nap

Egy különleges nap érkezik a kalózklánok számára, ezen a hétvégén klán tapasztalat nap lesz, amely azt jelenti, hogy 50%-kal több tapasztalattal bővíthetik a játékosok a klánjaikat.... Elolvasom (2014.06.06.)
Még több hír
Pirate Storm - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist