Pirate Storm hírek, aktualitások

Pirate Storm

Értékeld a játékot:
(Szavazatok: 372, Átlag:4.89)
Típus: Böngészős játék
Stílus: Akció,Kalóz,Kaland,MMORPG
Hivatalos oldal: Hu.bigpoint.com/piratestorm/
Csodálatos és izgalmakkal teli kalózvilágba csöppenhetsz bele ebben a kalózos kaland MMORPG-ben. Irány a fedélzet, és a veszélyekkel teli tenger. Utad során gyűjts minél több értékes kincset és írd be a nevedet a kalózok történelmébe. A tengeren rengeteg veszély és izgalom vár rád, vívj PvP és PvE tengeri csatákat a többi játékos vagy éppen a szörnyek ellen. Lépj be a klánok birodalmába és élvezd ki az online közösség előnyeit. Készülj a kalandokra ebben a modern böngészős játékban. Vezesd a legénységedet és szerezz nekik dicsőséget!
Hirdetések
Akció,Kalóz,Kaland
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Pirate Storm hírek

Pirate Storm: Dörgő golyó csatamező hét

Egy újabb izgalmas esemény hét veszi kezdetét a jövő héten a Pirate Storm kalózos böngészős játékban, hiszen hamarosan elkezdődik a "Dörgő Golyó" csatamező hét.... Elolvasom (2014.10.04.)

Pirate Storm: Vadászati láz esemény

A nagy kalóztorna utolsó frissítéseként egy új, izgalmas és kalandokban bővelkedő esemény vár titeket. A Vadászati láz event július 28. és augusztus 12. között kerül megrendezésre a Pirate Storm játékban.... Elolvasom (2014.07.26.)

Pirate Storm: Szörnyvadász esemény júliusban

Érkezik a Szörnyvadászat esemény, amelyben a feladatotok az lesz, hogy minél több szörnyet öljetek meg adott idő alatt. Természetesen a legjobb szörnyvadászok jutalomban részesülnek majd.... Elolvasom (2014.07.09.)

Pirate Storm: Elsüllyedt kincsek napja

Szerezzétek meg vasárnap az elsüllyedt hajók elveszett kincseit a tengerek mélyéről. A Pirate Storm világában készenlétben áll egy mélytengeri búvár, aki csak arra vár, hogy parancsotokra lemerüljön a tenger mélyére.... Elolvasom (2014.06.07.)

Pirate Storm: Klán tapasztalat nap

Egy különleges nap érkezik a kalózklánok számára, ezen a hétvégén klán tapasztalat nap lesz, amely azt jelenti, hogy 50%-kal több tapasztalattal bővíthetik a játékosok a klánjaikat.... Elolvasom (2014.06.06.)

Pirate Storm: Júniusi Szörnyvadászat Event

Ismét megrendezésre kerül a Szörnyvadászat esemény, amely egy mini event, lényege hogy egy bizonyos idő alatt annyi szörnyet öljetek meg amennyit csak tudtok. Természetesen a legjobb szörnyvadászok jutalomban részesülnek.... Elolvasom (2014.06.04.)

Pirate Storm: Dupla TP nap a hétvégén

A hétvégén minden kalóznak lehetősége lesz, hogy még gyorsabban új tapasztalatszintre léphessetek. A hétvégén egy teljesen napig minden legyőzött ellenségért mindenki kétszeres tapasztalatpontot kap.... Elolvasom (2014.05.29.)

Pirate Storm: Szörnyvadászat

Indul a Szörnyvadászat mini event a Bigpoint kalózos játékában, amelynek a lényege, hogy bizonyos idő alatt annyi szörnyet öljetek meg, amennyit csak tudtok. Természetesen a legjobb szörnyvadászok jutalomban részesülnek most is!... Elolvasom (2014.05.29.)

Pirate Storm: Szélviharos nap

Közeleg június első napja, a népszerű kalózos játék minden hónap első napján ünnepli a Pirate Storm indulásának évfordulóját. Ezen a napon két különösen viharos kihívás fog várni benneteket.... Elolvasom (2014.05.28.)
Pirate Storm hozzászólások

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist