My Sunny Resort hírek

Hirdetések
Menedzser, Hotel, Hotelmenedzser
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

My Sunny Resort: Valentin-napi őrület

A My Sunny Resort játékban a következő napokban minden a szerelemről fog szólni. A Valentin-napi játékkal ráadásul most egy egészen különleges szálláshelyet is beszerezhettek, mely nem lesz más, mint a turbékoló bungaló!
| Forrás: Hivatalos oldal
A My Sunny Resort ingyenes játék rendkívül népszerű látogatóink körében, így biztosan sokatok fog örülni az új meglepetés Valentin-napi játékoknak. A játékba való részvétel teljesen ingyenes. A boltban kapható Valentin-napi dekorációk és bútorok kihelyezésével rózsapontokat gyűjthettek, amivel a játék lejártakor akár egy új szálláshelyet is beszerezhettek, a turbékoló bungalót. A játék egészen 2016. február 15-éig tart. Ne feledjétek, hogy csak az akció lejártakor az üdülőtökben lévő akciós dekoráció és bútor után járó pontok számítanak bele az eredményekbe.

my-sunny-resort-hirek-4.jpg

A Valentin-napi játék során a My Sunny Resort készítői rengeteg szuper dísztárgyat, épületet, bútort tettek elérhetővé. Ezekkel kidíszíthetitek az üdülőtöket, másrészt vonzó ajándékokat is nyerhettek. A legnagyobb nyeremény az új szálláshely, a turbékoló bungaló, amely 50 kártyarészletből áll. Ha a részleteket megszereztétek és összeállítottátok a házikót, akkor azt a tengerparti üdülődbe helyezheted, ahol 5 vendégnek kínál szállást.

A játék pontosan 2016. február 15-e 11 óráig tart, eddig a My Sunny Resort boltjában csomó Valentin-napi dekorációs elemet és bútort találhattok. Használjátok fel ezeket, díszítsétek fel az üdülőtöket és gyűjtsétek a rózsapontokat. Minél több rózsapontot gyűjtötök, annál több és jobb ajándékot szerezhettek a játék lejártakor!

Mindenkinek jó játékot!
My Sunny Resort legfrissebb hírek

My Sunny Resort: Art Deco bútorcsalád

Az üdülőtök szálláshelyeit most egészen különleges, sikeresen stílusos berendezési tárgyakkal rendezhetitek be. Az új frissítés további bővítési lehetőségeket hoz a recepcióhoz és a munkásszállóhoz, sőt egy egészen új bútorcsalád is bekerült a játékba.... Elolvasom (2015.09.12.)

My Sunny Resort: Új játék magyarul

Ha unjátok már a banánt és leruccannátok valami gyönyörű, trópusi szigetre, akkor ne habozzatok, játsszatok az Upjers legújabb magyar nyelvű hotelmenedzseres játékával, a My Sunny Resort böngészős játékkal.... Elolvasom (2015.07.16.)
My Sunny Resort - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist