My Sunny Resort hírek

Hirdetések
Menedzser, Hotel, Hotelmenedzser
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

My Sunny Resort: Új játék magyarul

Ha unjátok már a banánt és leruccannátok valami gyönyörű, trópusi szigetre, akkor ne habozzatok, játsszatok az Upjers legújabb magyar nyelvű hotelmenedzseres játékával, a My Sunny Resort böngészős játékkal.
| Forrás: Hivatalos oldal
A homokos tengerpart, a bungalók és más látványosságok egy trópusi sziget hangulatát csempészik a nappalitokba, minden szintugrással újabb és újabb lehetőségek tárulnak fel előttetek. Fedezzétek fel, mennyire szórakoztató lehet egy szálloda igazgató bőrébe bújni, és hozzátok létre a saját álom üdülőkomplexumotokat a My Sunny Resort ingyenes böngészős játékban.

my-sunny-resort-hirek-0.jpg

A tengerpart, pálmafák, napfény, az azúr hullámok morajlása, ez kell minden embernek. Kiszabadulni a stresszes hétköznapokból és élvezni a csodálatos életet. Ha ti is szeretnétek ezt, akkor itt az ideje hogy regisztráljatok az ingyenes My Sunny Resort játékba. Az Upjers új, magyar nyelvű játékával szempillantás alatt egy trópusi üdülőben találhatjátok magatokat. Gazdálkodjatok okosan, építsetek és dekoráljatok szabadon a saját kreativitásotok és elképzeléseitek szerint.

my-sunny-resort-hirek-1.jpg

Minél sikeresebbé váltok a böngészős játékban, annál több és több lehetőség fog előttetek feltárulni. Szépítsétek meg üdülőitek területét mindenféle fantasztikus dekorációs elemmel, mint például homokvárral, szörfdeszkával vagy gumimatraccal. Építsetek bungalókat, és alakítsd ki belső részüket is, határozzátok meg milyen legyen a járólap, a fal színe, a belső növényzet, a bútor vagy más berendezési tárgy. Építsetek kiszolgáló egységeket, melyek az étel-ial, szórakozási és bevásárlási lehetőségeket fogják biztosítani a turisták számára. Fedezzétek fel ennek a különleges szállodamenedzseres játék minden lehetőségét, és élvezzétek a a cuki grafikákat és animációkat illetve a remek kikapcsolódást nyújtó, változatos játékmenetet!

A My Sunny Resort játékban saját szállodaláncotok lehet, és ha az jól üzemeltetitek, elégedetté tehetitek a turistákat.  Aki szeretné ingyen kipróbálni, milyen hoteligazgató válna, az jó helyen jár a My Sunny Resort játékban. Lépjetek be ti is ebbe a lenyűgöző játékvilágba és játsszatok nyaralva!

my-sunny-resort-hirek-2.jpg

Jó játékot mindenkinek!
My Sunny Resort legfrissebb hírek

My Sunny Resort: Valentin-napi őrület

A My Sunny Resort játékban a következő napokban minden a szerelemről fog szólni. A Valentin-napi játékkal ráadásul most egy egészen különleges szálláshelyet is beszerezhettek, mely nem lesz más, mint a turbékoló bungaló!... Elolvasom (2016.02.08.)

My Sunny Resort: Art Deco bútorcsalád

Az üdülőtök szálláshelyeit most egészen különleges, sikeresen stílusos berendezési tárgyakkal rendezhetitek be. Az új frissítés további bővítési lehetőségeket hoz a recepcióhoz és a munkásszállóhoz, sőt egy egészen új bútorcsalád is bekerült a játékba.... Elolvasom (2015.09.12.)
My Sunny Resort - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist