My Sunny Resort hírek

Hirdetések
Menedzser, Hotel, Hotelmenedzser
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

My Sunny Resort: Art Deco bútorcsalád

Az üdülőtök szálláshelyeit most egészen különleges, sikeresen stílusos berendezési tárgyakkal rendezhetitek be. Az új frissítés további bővítési lehetőségeket hoz a recepcióhoz és a munkásszállóhoz, sőt egy egészen új bútorcsalád is bekerült a játékba.
| Forrás: Hivatalos oldal
Aki rajong az art deco stílusért, most stílusos szürkés, pirosas, aranyszín pompába öltöztetheti a szálláshelyei belterét. Rengeteg új ilyen stílusú berendezési tárgy érkezett a játékba. A sikkes art déco stílusú bútorkollekció a 20. szinttől éhető el és egészen különleges elemeket is tartalmaz, például akár egy csocsóasztalt is.

my-sunny-resort-hirek-3.jpg

A frissítés hozott még ezen kívül 4 új ágyhely kialakítási lehetőséget is a munkásszállóba, illetve 2 új vendéghely kialakítási lehetőséget a recepción. Így az összes bővítési lehetőség kiaknázásával már maximálisan 29 munkatárs állhat be a munkába, és így 10 turistacsoport állhat egyidejűleg sorba.

Ezenkívül szokásos optimalizálások is kerültek a My Sunny Resort online játékba, főleg a tapasztalati pontok szerzése terén: a növényöntözés egy kicsit kevesebb pontot hoz, de gyakrabban jelennek meg a lekattintható jelecskék.

Reméljük az újítások sokatoknak tetszik majd!

Jó szórakozást a játékhoz!
My Sunny Resort legfrissebb hírek

My Sunny Resort: Valentin-napi őrület

A My Sunny Resort játékban a következő napokban minden a szerelemről fog szólni. A Valentin-napi játékkal ráadásul most egy egészen különleges szálláshelyet is beszerezhettek, mely nem lesz más, mint a turbékoló bungaló!... Elolvasom (2016.02.08.)

My Sunny Resort: Új játék magyarul

Ha unjátok már a banánt és leruccannátok valami gyönyörű, trópusi szigetre, akkor ne habozzatok, játsszatok az Upjers legújabb magyar nyelvű hotelmenedzseres játékával, a My Sunny Resort böngészős játékkal.... Elolvasom (2015.07.16.)
My Sunny Resort - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist