My Sunny Resort hírek, aktualitások

My Sunny Resort

Értékeld a játékot:
(Szavazatok: 357, Átlag:4.78)
Típus: Böngészős játék
Stílus: Menedzser, Hotel, Hotelmenedzser
Hivatalos oldal: https://hu.upjers.com/my-sunny-resort
Bújj bele egy igazi hotelmenedzser bőrébe és láss neki saját üdülőparadicsomod felépítéséhez. A játék elején egy tengerparti üdülővel kezdhetsz, majd lépésről-lépésre építheted át egy igazi üdülő komplexummá. A My Sunny Resort ingyenes, böngészőben játszható különleges hotelmenedzseres játék, amely a világ legvarázslatosabb tájaira repíti el a játékosokat. A játék teljesen magyar nyelvű, így azoknak is ajánlott, aki még nem játszott ilyen játékkal. A regisztráció ingyenes és gyors!
Hirdetések
Menedzser, Hotel, Hotelmenedzser
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

My Sunny Resort hírek

My Sunny Resort: Valentin-napi őrület

A My Sunny Resort játékban a következő napokban minden a szerelemről fog szólni. A Valentin-napi játékkal ráadásul most egy egészen különleges szálláshelyet is beszerezhettek, mely nem lesz más, mint a turbékoló bungaló!... Elolvasom (2016.02.08.)

My Sunny Resort: Art Deco bútorcsalád

Az üdülőtök szálláshelyeit most egészen különleges, sikeresen stílusos berendezési tárgyakkal rendezhetitek be. Az új frissítés további bővítési lehetőségeket hoz a recepcióhoz és a munkásszállóhoz, sőt egy egészen új bútorcsalád is bekerült a játékba.... Elolvasom (2015.09.12.)

My Sunny Resort: Új játék magyarul

Ha unjátok már a banánt és leruccannátok valami gyönyörű, trópusi szigetre, akkor ne habozzatok, játsszatok az Upjers legújabb magyar nyelvű hotelmenedzseres játékával, a My Sunny Resort böngészős játékkal.... Elolvasom (2015.07.16.)
My Sunny Resort hozzászólások

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist