My Sunny Resort

My Sunny Resort

Értékeld a játékot:
(Szavazatok: 357, Átlag:4.78)
Típus: Böngészős játék
Stílus: Menedzser, Hotel, Hotelmenedzser
Hivatalos oldal: https://hu.upjers.com/my-sunny-resort
Bújj bele egy igazi hotelmenedzser bőrébe és láss neki saját üdülőparadicsomod felépítéséhez. A játék elején egy tengerparti üdülővel kezdhetsz, majd lépésről-lépésre építheted át egy igazi üdülő komplexummá. A My Sunny Resort ingyenes, böngészőben játszható különleges hotelmenedzseres játék, amely a világ legvarázslatosabb tájaira repíti el a játékosokat. A játék teljesen magyar nyelvű, így azoknak is ajánlott, aki még nem játszott ilyen játékkal. A regisztráció ingyenes és gyors!
Hirdetések

My Sunny Resort játék

Ki álmodozott volna már arról, hogy létrehozzon egy saját üdülőparadicsomot. A My Sunny Resort ingyenes játékban most lehetőséget kapsz arra, hogy megálmodd és létrehozd álmaid üdülőjét. A hotelmenedzseres játék az Upjers jóvoltából 2015-ben már hazánkban is ingyenesen játszható, méghozzá teljesen magyarul. A gyors regisztrációt követően, máris megkezdheted az első lépéseket a játékban.

Aki szeretne kiszakadni a mindennapi mókuskerekezésből, azt a My Sunny Resort játék egy trópusi álomutazásra invitálja. A böngészős játék egy rendkívül változatos online menedzseres játék, amelyben létrehozhatod a saját üdülődet. A játékban szükséged lesz az ügyességedre, hiszen rengeteg küldetés és feladat vár majd rád. A regisztrációt követően hamar megtanulod a hotelvezetés alapjait a játékismertető lépései során. A betaníts után már a magad ura lehetsz, a te kezedben lesz minden döntés arról, hogyan szeretnéd alakítani az üdülődet. A célod, hogy olyan 5 csillagos szállodalánc büszke tulajdonosa legyél, amely a világ különböző részeiről magához csábítja a vendégeket. A tervek megvalósításához minden eszköz és funkció a rendelkezésedre áll.

A játék során egy hotel igazgatója bőrébe bújhatsz, és megépítheted álmaid üdülőjét. Kicsiben kezded, majd lépésről-lépésre haladsz tovább a sikerhez vezető úton. Mindig az a cél lebegjen a szemed előtt, hogy a turisták, a látogatók jól érezzék magukat nálad és hogy később a My Sunny Resort szállodaláncod világhírűvé váljon a Földön. A játékban egyszerre kapcsolódhatsz ki a tengerparton és teheted próbára a menedzseri képességeidet. A My Sunny Resort játékban számos küldetés, feladat és kihívás vár rád. A történeti küldetések során megismerheted a játék sztoriját. Ezeket a küldetéseket a játék során előbb vagy utóbb majd teljesítened kell.

Varázsold el a vendégeidet, bővítsd a telked méretét, építs egyre nagyobb nyaralókat. Soha ne feledkezz meg a nyaraló házak belső terének berendezéseiről sem. Tegyél szert minél több hoteldollárra, melyre a játék során végig szükséged lesz. A játékban a hoteldollár mellett más pénznemmel is találkozhatsz: a kagyló, a My Sunny Resort játék prémium fizető eszköze.

A játékban gondoskodj a vendégek kényeztetéséről, szórakoztasd őket a legjobb és legizgalmasabb szabadidős programokkal. Szerezz minél több hoteldollárt, hogy legyen pénzed a fejlesztésekre is. Építs kiszolgáló egységeket, melyek ételt-italt, szórakozási és bevásárlási lehetőséget biztosítanak a látogatóidnak. Szépíts meg a homokos tengerpartot mindenféle dekorációs elemmel, homokvárral, szörfdeszkával, nyugágyakkal, napernyőkkel és még sok szép és érdekes tárggyal. Tedd át magad nyaralóüzemmódba, és élvezd ki a saját üdülőd strandját, a tengert és a pálmafákat.

Hoteligazgatóként neked kell a munkatársakat felvenni a hoteledbe. Ők nagyon hasznos munkát végeznek, hiszen besegítenek az üdülőben végzendő munkák elvégzésében. Az ő segítségükkel hatalmas szállodalánccá fejlesztheted a kis tengerparti kempingedet.

A játék külföldön már régóta játszható, de Magyarországon 2015-ben jelent meg. A felület teljesen magyar nyelvű, a regisztráció pedig ingyenes. Ha már van meglévő Upjers fiókod, akkor a játékot egyszerűen fel tudod venni az Upjers felületén.
My Sunny Resort hírek

My Sunny Resort: Valentin-napi őrület

A My Sunny Resort játékban a következő napokban minden a szerelemről fog szólni. A Valentin-napi játékkal ráadásul most egy egészen különleges szálláshelyet is beszerezhettek, mely nem lesz más, mint a turbékoló bungaló!... Elolvasom

My Sunny Resort: Art Deco bútorcsalád

Az üdülőtök szálláshelyeit most egészen különleges, sikeresen stílusos berendezési tárgyakkal rendezhetitek be. Az új frissítés további bővítési lehetőségeket hoz a recepcióhoz és a munkásszállóhoz, sőt egy egészen új bútorcsalád is bekerült a játékba.... Elolvasom

My Sunny Resort: Új játék magyarul

Ha unjátok már a banánt és leruccannátok valami gyönyörű, trópusi szigetre, akkor ne habozzatok, játsszatok az Upjers legújabb magyar nyelvű hotelmenedzseres játékával, a My Sunny Resort böngészős játékkal.... Elolvasom
My Sunny Resort hozzászólások

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist