My Little Farmies hírek

Hirdetések
Gazdálkodós,Szimuláció,Stratégiai
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

My Little Farmies: Világbajnoki labdajáték

Mindenki már a világbajnokság kezdetét várja, az Upjers készítői is. Igazán kitesznek magukért játékaikban, hiszen sorra jönnek a különféle meglepetés kiegészítők. Érkezik a világbajnoki labdajáték a My Little Farmies középkori világába.
| Forrás: Hivatalos oldal
Mindenki már a világbajnokság kezdetét várja, az Upjers készítői is. Igazán kitesznek magukért játékaikban, hiszen sorra jönnek a különféle meglepetés kiegészítők. Érkezik a világbajnoki labdajáték a My Little Farmies középkori világába.

my-little-farmies-hirek-21.jpg

A közelgő világbajnoki játék rengeteg meglepetést tartogat a játékosok számára. A tervezett játék három körből fog állni, melyek egymást fogják követni. A játékokkal teljesen új termelőépületekre tehettek szert.

Az első játékkör 2014. június 10-től egészen 2014. június 17. délig tart.

A középkorban igazán nem ismerték még a modern labdarúgást, így az Upjers készítői a világbajnokság témáját a középkorhoz igazította.

A játék 3 köre alatt különféle focis dekorációkat találhattok a boltban. Az első kör időtartama alatt az udvarba kihelyezett vb-díszek segítségével csoportkörös labdákat szerezhettek. Ha elegendő csoportkörös labdát gyűjtöttetek össze június 17-ig, akkor megszerezhetitek az új termelőépületet is, méghozzá az ércbányát.

my-little-farmies-hirek-22.jpg

Mit is kell tudnotok az ércbánya épületről? A játék lejártával elérhetővé válik majd a boltban is a 19. szinttől, de természetesen most a vb játék során könnyebben megkaphatjátok. Ez lesz a My Little Farmies játék első olyan épülete, amelyben nem csak egy hanem több nyersanyagból tudtok árut készíteni.

A bányászok munkáját ha támogatjátok, akkor a támogatástól függően fogtok rezet, ónt vagy vasat bányászni. Például 2 egység rézérc kibányászásához 1 kecsketej és 2 savanyú káposzta szükséges. 2 ónércét 2 almabor, 2 tökleves és 1 szamócás süti, míg 2 vasércért 2 árpasör, 3 zabkása és 2 palacsinta kell.

Lehetőségetek lesz kigyűjteni kártyarészletekből is az új épületet, pontosan 50 kártyarészlet szükséges hozzá.

Egy rövid videót láthattok az új játék elemekből:


Mindenkinek jó játékot!

My Little Farmies legfrissebb hírek

My Little Farmies: Húsvéti meglepetések

Idén is megrendezésre kerül a My Little Farmies játékban a húsvéti esemény, amelyben csodálatos húsvéti dekorációkkal díszíthetitek fel a városotokat, és a játék lejártakor esélyetek lehet egy új világcsodát is megkaparintani.... Elolvasom (2016.03.24.)

My Little Farmies: Aktiváld Ámor kertjét Valentin napon

A népszerű ingyenes böngészős játék, a My Little Farmies is különleges, egyedi akciókkal készült a 2016-os Valentin-napra. A játék Valentin-napi időszakos játékával igazán különleges nyereményekre tehettek szert, például tiétek lehet a saját török bazár és kávéház is.... Elolvasom (2016.02.11.)

My Little Farmies: Térképész a játékban

Nagy szerencse érte a településiteket, hiszen egy térképész érkezett hozzátok. A térképész tudása által különleges tájegységek felfedezésére lesz lehetőségetek.... Elolvasom (2015.10.25.)

My Little Farmies: Vágóhíd és hentesüzlet a játékban

A nyáron sok játékos vágya vált elérhetővé, hiszen a vágóhíd segítségével feldolgozhatóvá váltak a My Little Farmies játékban található állatok. A vágóhídról származó termékeket pedig a hentesüzletben dolgozhatjátok fel.... Elolvasom (2015.09.12.)

My Little Farmies: Hidegvérű ló és más frissítések

Egy korábbi bónuszállat tért vissza a My Little Farmies játékba, méghozzá a hidegvérű ló. A mai naptól kigyűjthetővé vált a játékban gyorsítókban vagy barátoktól származó kártyarészletekből.... Elolvasom (2015.06.05.)
Még több hír
My Little Farmies - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist