My Little Farmies hírek

Hirdetések
Gazdálkodós,Szimuláció,Stratégiai
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

My Little Farmies: Véget ért a világbajnoki játék második köre

A My Little Farmies világbajnoki játéksorozatának második köre lezárult. Mindazon jutalmak, amelyeket megszereztetek a következő belépésetekkor megérkeznek a fiókotokra. A harmadik kör is kezdődik hamarosan, egészen pontosan 2014. július 8-án indul egy játékfrissítés után.
| Forrás: Hivatalos oldal
A My Little Farmies világbajnoki játéksorozatának második köre lezárult. Mindazon jutalmak, amelyeket megszereztetek a következő belépésetekkor megérkeznek a fiókotokra. A harmadik kör is kezdődik hamarosan, egészen pontosan 2014. július 8-án indul egy játékfrissítés után.

Az első és második játékkörben megszerzett dekorációk már nem fognak számítani a következő fordulóban a labdapontszerzést tekintve, de érdemes őket megtartani, hiszen az újabb kör díszei ismét illeni fognak hozzá.

Mindannyian jól emlékezhettek, hogy az első játékkör végeztével a 20-as szinttől elérhető volt a boltban a szénégető. A vevők a 21-22. szinttől kezdenek majd kérni a juhar, tölgy és vörösfenyő faszénből. A szénégetőt mostantól csere útján is megszerezhetitek, továbbá a gépi bónuszkarakter és a gyorsító is hozhat szénégetőrészletet.

Új kényelmi funkcióval bővül a piaci stand. Mostantól nem kell újra ki és belépni a piaci standnál, ha a következőre váltanál. Erre egy külön fül szolgál a My Little Farmies játékban, amellyel könnyedén lépegethettek a standok között.

my-little-farmies-hirek-28.jpg

A maximális standra tehető árumennyiséget is egy gombnyomással elintézhetitek.

my-little-farmies-hirek-29.jpg

Az árutermeléssel kapcsolatban is történtek változások. Ha a raktár baloldalán egy termékre kattintotok, akkor azonnal annak a feldolgozására képes, szabad ingyenes termelőhellyel bíró épülethez juthattok. Ha éppen nincs ilyen épületetek, akkor a boltba fogtok kerülni, ahol megvásárolhatjátok a megfelelő termelőépületet.

Például:
my-little-farmies-hirek-30.jpg -> my-little-farmies-hirek-31.jpg

Hasonlóan működik a növényeknél is. Ha egy olyan növényre kattintotok, ami még nem érett meg, vagy egyáltalán nem is ültettetek belőle, akkor a bolt azon részére visz a játék, ahol az adott növényt megvásárolhatjátok. Ezek nem csak a növényekre, hanem az állatokra is vonatkozik.

Például:
my-little-farmies-hirek-32.jpg -> my-little-farmies-hirek-33.jpg

Jövőhét kedden indul a My Little Farmies játék világbajnoki eseményének harmadik köre. Érdemes lesz figyelni a híreket addig is!

Jó szórakozást és jó játékot mindenkinek!
My Little Farmies legfrissebb hírek

My Little Farmies: Húsvéti meglepetések

Idén is megrendezésre kerül a My Little Farmies játékban a húsvéti esemény, amelyben csodálatos húsvéti dekorációkkal díszíthetitek fel a városotokat, és a játék lejártakor esélyetek lehet egy új világcsodát is megkaparintani.... Elolvasom (2016.03.24.)

My Little Farmies: Aktiváld Ámor kertjét Valentin napon

A népszerű ingyenes böngészős játék, a My Little Farmies is különleges, egyedi akciókkal készült a 2016-os Valentin-napra. A játék Valentin-napi időszakos játékával igazán különleges nyereményekre tehettek szert, például tiétek lehet a saját török bazár és kávéház is.... Elolvasom (2016.02.11.)

My Little Farmies: Térképész a játékban

Nagy szerencse érte a településiteket, hiszen egy térképész érkezett hozzátok. A térképész tudása által különleges tájegységek felfedezésére lesz lehetőségetek.... Elolvasom (2015.10.25.)

My Little Farmies: Vágóhíd és hentesüzlet a játékban

A nyáron sok játékos vágya vált elérhetővé, hiszen a vágóhíd segítségével feldolgozhatóvá váltak a My Little Farmies játékban található állatok. A vágóhídról származó termékeket pedig a hentesüzletben dolgozhatjátok fel.... Elolvasom (2015.09.12.)

My Little Farmies: Hidegvérű ló és más frissítések

Egy korábbi bónuszállat tért vissza a My Little Farmies játékba, méghozzá a hidegvérű ló. A mai naptól kigyűjthetővé vált a játékban gyorsítókban vagy barátoktól származó kártyarészletekből.... Elolvasom (2015.06.05.)
Még több hír
My Little Farmies - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist