My Little Farmies hírek

Hirdetések
Gazdálkodós,Szimuláció,Stratégiai
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

My Little Farmies: Vár a tenger

Irány a tenger, üzleti utak várják a kalandvágyó játékosokat. A helyben termelt áru mindig kincs, de néha érdemes távoli tájakra ellátogatni, hogy különleges árukat szerezzetek be. A My Little Farmies szövetkezetei már ezt is megtehetik, építhettek hajót és messzi tájakra juthattok el az üzleti utakkal.
| Forrás: Hivatalos oldal
Irány a tenger, üzleti utak várják a kalandvágyó játékosokat. A helyben termelt áru mindig kincs, de néha érdemes távoli tájakra ellátogatni, hogy különleges árukat szerezzetek be. A My Little Farmies szövetkezetei már ezt is megtehetik, építhettek hajót és messzi tájakra juthattok el az üzleti utakkal.

Nemrégen ért véget az őszi játék, de máris itt a következő újítás a népszerű tanya játékban. Az Upjers mostanában igazán összeszedte magát, és jobbnál jobb, érdekesebbnél érdekesebb frissítéseket tesz közzé.

Lépjetek szövetségre és használjátok a My Little Farmies játék új szövetkezeti funkcióját. Ehhez nem kell mást tennetek, mint egy hajót építeni és már indulhattok is az üzleti utakra a messzi, egzotikus tájakra.

my-little-farmies-hirek-51.jpg

A szövetkezeti tagok mostantól szakmát választhatnak és a szakmákhoz tartozó szövetkezeti épületben végezhetik a szakmájukhoz kapcsolódó szövetkezeti feladatokat. Így mindenki ki veheti majd a részét az üzleti utak előkészítésében. Ha ügyesek vagytok, hírnévpontokra és egzotikus árukra tehettek szert a szövetkezetben.

Amikor kiválasztottátok a szakmát, láthatjátok az adott céhben az adott szakmát éppen hány tag képviseli. Így tudhatjátok, hogy mely szakba művelőjére van legjobban szükség. Minden szakmát akárhány játékos képviselheti a szövetkezetben. Érdemes viszont arra is oda figyelni, hogy minden szakmára jusson ember. A szakmát 24 óránként választhatjátok a játékban. Aki ennél gyakrabban szeretne szakmát váltani, annak már az arannyal teli bukszájába kell nyúlnia.

Egy szakmában egyszerre egy feladattal foglalkozhattok. A feladatokat nem csak teljesítenetek kell, hanem először el kell őket vállalni, majd a teljesítést követően be kell őket fejezni. Nagyon fontos, hogy a szövetkezetek jól működjenek együtt. A hiányos kommunikáció meghiúsíthatja az üzleti utak sikerességét.

A nagyobb "üzleti út" frissítés mellett új bónuszajándék is került a játékba, méghozzá a háziszamár. Ez azt jelenti, hogy az éjjeliőr ajándék már nem elérhető.

Mindenkinek jó szórakozást és jó együttműködést!
My Little Farmies legfrissebb hírek

My Little Farmies: Húsvéti meglepetések

Idén is megrendezésre kerül a My Little Farmies játékban a húsvéti esemény, amelyben csodálatos húsvéti dekorációkkal díszíthetitek fel a városotokat, és a játék lejártakor esélyetek lehet egy új világcsodát is megkaparintani.... Elolvasom (2016.03.24.)

My Little Farmies: Aktiváld Ámor kertjét Valentin napon

A népszerű ingyenes böngészős játék, a My Little Farmies is különleges, egyedi akciókkal készült a 2016-os Valentin-napra. A játék Valentin-napi időszakos játékával igazán különleges nyereményekre tehettek szert, például tiétek lehet a saját török bazár és kávéház is.... Elolvasom (2016.02.11.)

My Little Farmies: Térképész a játékban

Nagy szerencse érte a településiteket, hiszen egy térképész érkezett hozzátok. A térképész tudása által különleges tájegységek felfedezésére lesz lehetőségetek.... Elolvasom (2015.10.25.)

My Little Farmies: Vágóhíd és hentesüzlet a játékban

A nyáron sok játékos vágya vált elérhetővé, hiszen a vágóhíd segítségével feldolgozhatóvá váltak a My Little Farmies játékban található állatok. A vágóhídról származó termékeket pedig a hentesüzletben dolgozhatjátok fel.... Elolvasom (2015.09.12.)

My Little Farmies: Hidegvérű ló és más frissítések

Egy korábbi bónuszállat tért vissza a My Little Farmies játékba, méghozzá a hidegvérű ló. A mai naptól kigyűjthetővé vált a játékban gyorsítókban vagy barátoktól származó kártyarészletekből.... Elolvasom (2015.06.05.)
Még több hír
My Little Farmies - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist