My Little Farmies hírek

Hirdetések
Gazdálkodós,Szimuláció,Stratégiai
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

My Little Farmies: Valentin-napi játék 2015-ben is

A My Free Zoo játékhoz hasonlóan, az Upjers a népszerű tanya játékban is elindította a 2015-ös Valentin-napi játékát, ne maradjatok le ti sem! Gyűjtsétek a rózsákat és szerezzétek meg a fantasztikus nyereményeket!
| Forrás: Hivatalos oldal
A My Free Zoo játékhoz hasonlóan, az Upjers a népszerű tanya játékban is elindította a 2015-ös Valentin-napi játékát, ne maradjatok le ti sem! Gyűjtsétek a rózsákat és szerezzétek meg a fantasztikus nyereményeket!

A boltban kapható Valentin-napi dekorációk kihelyezésével rózsapontokhoz juthattok, amelyeket a játék lejártakor egy új termelőépületre, a vendéglőre, válthattok be. 

my-little-farmies-hirek-65.jpg

A játék 2015. február 10-től már él a My Little Farmies online játékban, és egészen 2015. február 17-éig tart. A településeteket ezen alkalomból varázslatos, romantikus tanyává varázsolhatjátok. A Valentin-napi játék során a szuper Bálint-napi dísztárgyakkal kidekorálhatjátok az udvarotokat, másrészt megnyerhetitek az új termelőépületet, a vendéglőt!
my-little-farmies-hirek-66.jpg

A vendéglő egy izgalmas termelőépület, amelyben négy finom fogást készíthettek majd el: a bérespecsenyét, a parasztreggelit, a halásztálat és a vadásztányérost. A játék során gyűjtsétek  rózsapontokat, igyekezzetek belőlük minél többet gyűjteni, hiszen minél több ilyen pontotok van, annál több és jobb ajándék vár rátok a lejáratkor.

Azt hogy éppen mennyi rózsapontot gyűjtöttetek, azt a játékablakban láthatjátok, ha rákattintotok a jobb oldalon található rózsa ikonra.

Ne feledkezzetek meg a játék aktuális bónuszajándékáról sem, amely 2015. január 27-től az angóra kecske: az angórakecske nevében az angóra szó a török Ankarára utal, ahonnan a 16. században került kereskedés útján Európába. Az állatot közepes állatoknak való karámban tarthatjátok, karámonként maximum 8 példányt. A kedves állatok naponta 4 gyapjút adnak a gazdájuknak.

my-little-farmies-hirek-67.jpg

Mindenkinek jó játékot!
My Little Farmies legfrissebb hírek

My Little Farmies: Húsvéti meglepetések

Idén is megrendezésre kerül a My Little Farmies játékban a húsvéti esemény, amelyben csodálatos húsvéti dekorációkkal díszíthetitek fel a városotokat, és a játék lejártakor esélyetek lehet egy új világcsodát is megkaparintani.... Elolvasom (2016.03.24.)

My Little Farmies: Aktiváld Ámor kertjét Valentin napon

A népszerű ingyenes böngészős játék, a My Little Farmies is különleges, egyedi akciókkal készült a 2016-os Valentin-napra. A játék Valentin-napi időszakos játékával igazán különleges nyereményekre tehettek szert, például tiétek lehet a saját török bazár és kávéház is.... Elolvasom (2016.02.11.)

My Little Farmies: Térképész a játékban

Nagy szerencse érte a településiteket, hiszen egy térképész érkezett hozzátok. A térképész tudása által különleges tájegységek felfedezésére lesz lehetőségetek.... Elolvasom (2015.10.25.)

My Little Farmies: Vágóhíd és hentesüzlet a játékban

A nyáron sok játékos vágya vált elérhetővé, hiszen a vágóhíd segítségével feldolgozhatóvá váltak a My Little Farmies játékban található állatok. A vágóhídról származó termékeket pedig a hentesüzletben dolgozhatjátok fel.... Elolvasom (2015.09.12.)

My Little Farmies: Hidegvérű ló és más frissítések

Egy korábbi bónuszállat tért vissza a My Little Farmies játékba, méghozzá a hidegvérű ló. A mai naptól kigyűjthetővé vált a játékban gyorsítókban vagy barátoktól származó kártyarészletekből.... Elolvasom (2015.06.05.)
Még több hír
My Little Farmies - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist