My Little Farmies hírek

Hirdetések
Gazdálkodós,Szimuláció,Stratégiai
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

My Little Farmies: Vágóhíd és hentesüzlet a játékban

A nyáron sok játékos vágya vált elérhetővé, hiszen a vágóhíd segítségével feldolgozhatóvá váltak a My Little Farmies játékban található állatok. A vágóhídról származó termékeket pedig a hentesüzletben dolgozhatjátok fel.
| Forrás: Hivatalos oldal
A nyár közepén megjelent a játékban egy olyan frissítés, amelyet már nagyon sokan vártatok. Aki szeretné, már fel is dolgozhatja a gazdaságában nevelt állatokat egy új épület segítségével. A vágóhíd a 29. szinttől szerezhető meg és különféle bio hústermékek előállítására szolgál. A vágóhidat aranyrúdért cserébe vásárolhatjátok meg a boltban, de most is mint mindig, kártyarészletekből is kigyűjthető.

my-little-farmies-hirek-76.jpg

A vágóhíd minden állatmérethez passzol, hasonlóan a karámhoz. A vágóhídra küldhető állatok menüjében egy jel fogja jelezni, hogy az állat vágóhídra küldhető. A vágóhídon sertést, szarvasmarhát, vadat, szárnyast dolgozhattok fel. A sertések közül vágóhídra küldhetitek a malacot, a halloweeni malacot és a mangalicát. A szarvasmarhák közül a tehenet, a Galloway marhát, az Ankole-Watusi marhát és az őstulkot, a vadaknál a rénszarvast, a fácánt és a gímszarvast, a szárnyasoknál a tyúkot, a libát, a pávát és a pulykát vihetitek majd a vágóhídra. Az épület kapacitása maximum 12 mezőnyi. A boltban viszont most is lehet bővítést vásárolni, mely darabonként +8 mezővel növeli meg a vágóhíd méretét.

A nyár végén újabb frissítés jelent meg a játékban, méghozzá egy termelőépületet: a hentesüzlet. A hentesüzletben a vágóhídról származó állati részeket dolgozhatjátok majd fel húsáruvá. A hentesüzlet 600 ezer tallérért vásárolható meg a boltban vagy 40 kártyarészletből gyűjthető ki.

my-little-farmies-hirek-77.jpg

A termékek előállítása függ a beérkező hús fajtájából. Sertéshús eladási ára 900 tallér, termelési ideje 60 perc. A marhahús eladási ára 700 tallér, termelési ideje 120 perc.  A vadhús eladási ára 1950 tallér, termelési ideje 180 perc. A baromfihús eladási ára 405 tallér, termelési ideje pedig 20 perc.

Ezzel a két frissítéssel egy teljesen új termelési lánc került be a játékba, melyet már mindenki nagyon várt. Reméljük a játékkészítőkkel együtt, hogy mindenkinek tetszenek az újdonságok a My Little Farmies ingyenes online játékba!

Jó szórakozást!
My Little Farmies legfrissebb hírek

My Little Farmies: Húsvéti meglepetések

Idén is megrendezésre kerül a My Little Farmies játékban a húsvéti esemény, amelyben csodálatos húsvéti dekorációkkal díszíthetitek fel a városotokat, és a játék lejártakor esélyetek lehet egy új világcsodát is megkaparintani.... Elolvasom (2016.03.24.)

My Little Farmies: Aktiváld Ámor kertjét Valentin napon

A népszerű ingyenes böngészős játék, a My Little Farmies is különleges, egyedi akciókkal készült a 2016-os Valentin-napra. A játék Valentin-napi időszakos játékával igazán különleges nyereményekre tehettek szert, például tiétek lehet a saját török bazár és kávéház is.... Elolvasom (2016.02.11.)

My Little Farmies: Térképész a játékban

Nagy szerencse érte a településiteket, hiszen egy térképész érkezett hozzátok. A térképész tudása által különleges tájegységek felfedezésére lesz lehetőségetek.... Elolvasom (2015.10.25.)

My Little Farmies: Hidegvérű ló és más frissítések

Egy korábbi bónuszállat tért vissza a My Little Farmies játékba, méghozzá a hidegvérű ló. A mai naptól kigyűjthetővé vált a játékban gyorsítókban vagy barátoktól származó kártyarészletekből.... Elolvasom (2015.06.05.)
Még több hír
My Little Farmies - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist