My Little Farmies hírek

Hirdetések
Gazdálkodós,Szimuláció,Stratégiai
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

My Little Farmies: Új termékvonal és a mutatványos érkezése

Új termékvonal került a My Little Farmies gazdálkodós játékba, méghozzá az illatos ánizs. A termékvonal frissítésen túl egy régi ismerős is visszatért a mutatványos személyében.
| Forrás: Hivatalos oldal
Új termékvonal került a My Little Farmies gazdálkodós játékba, méghozzá az illatos ánizs. A termékvonal frissítésen túl egy régi ismerős is visszatért a mutatványos személyében.

Az új termékvonal segítségével ánizsolajat és ánizslikőrt állíthattok majd elő. A boltban minden legalább 42. szinten álló játékos megveheti majd az ánizst a gyógynövények kategória alatt.

my-little-farmies-hirek-63.jpg

Az ánizs ültetése a megszokott módon történik, nincs ez másképpen a szaporítással sem. A megtermelt ánizst fel tudjátok majd dolgozni a My Little Farmies olajsajtolójában és a pékségben. Az olajsajtolóban ánizsolajat míg a pékségben mézeskalácsot készíthettek el. Egy egyszég ánizsolajból pedig kiváló ánizslikőr főzhető a gazdaságotok szeszfőzdéjében.

my-little-farmies-hirek-64.jpg

Az újdonságoknak még nincs vége, hiszen egy régi ismerős is visszaköltözik a birtokaitokra. A mutatványosnak annyira tetszett a településetek, hogy szeretne hozzátok beköltözni. A mutatványos mostantól gyorsítócsomagokban jelenhet meg részletek formájában. A teljes mutatványos megszerzéséhez összesen 8 részlet lesz szükséges.
Ha megszereztétek őt, a településeteken fog járni kelni és 5 óránként meg lep titeket egy-egy ajándékkal. Ez lehet pont, kártyarészlet, termény esetleg tallér. Az ajándékokat begyűjteni a szokásos módon lehet: kattintsatok a mutatványos feje felett található csillagra és tiétek az ajándék!

Ne feledjétek, hogy az Akkikiktok, az eszkimó bónuszajándék már nem érvényes, helyette most egy vikinget szerezhettek meg bónuszajándék formájában. Jöliös, a viking a messze Skandináviából érkezett a My Little Farmies játékba. Ne hagyjátok ki a lehetőséget most sem!

Jó szórakozást!
My Little Farmies legfrissebb hírek

My Little Farmies: Húsvéti meglepetések

Idén is megrendezésre kerül a My Little Farmies játékban a húsvéti esemény, amelyben csodálatos húsvéti dekorációkkal díszíthetitek fel a városotokat, és a játék lejártakor esélyetek lehet egy új világcsodát is megkaparintani.... Elolvasom (2016.03.24.)

My Little Farmies: Aktiváld Ámor kertjét Valentin napon

A népszerű ingyenes böngészős játék, a My Little Farmies is különleges, egyedi akciókkal készült a 2016-os Valentin-napra. A játék Valentin-napi időszakos játékával igazán különleges nyereményekre tehettek szert, például tiétek lehet a saját török bazár és kávéház is.... Elolvasom (2016.02.11.)

My Little Farmies: Térképész a játékban

Nagy szerencse érte a településiteket, hiszen egy térképész érkezett hozzátok. A térképész tudása által különleges tájegységek felfedezésére lesz lehetőségetek.... Elolvasom (2015.10.25.)

My Little Farmies: Vágóhíd és hentesüzlet a játékban

A nyáron sok játékos vágya vált elérhetővé, hiszen a vágóhíd segítségével feldolgozhatóvá váltak a My Little Farmies játékban található állatok. A vágóhídról származó termékeket pedig a hentesüzletben dolgozhatjátok fel.... Elolvasom (2015.09.12.)

My Little Farmies: Hidegvérű ló és más frissítések

Egy korábbi bónuszállat tért vissza a My Little Farmies játékba, méghozzá a hidegvérű ló. A mai naptól kigyűjthetővé vált a játékban gyorsítókban vagy barátoktól származó kártyarészletekből.... Elolvasom (2015.06.05.)
Még több hír
My Little Farmies - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist