My Little Farmies hírek

Hirdetések
Gazdálkodós,Szimuláció,Stratégiai
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

My Little Farmies: Új épület, a piaci kikiáltó

Ha már nem tudtok egyesével foglalkozni a rengeteg érkező vevővel és már belefáradtatok abba, hogy egyesével szolgáljátok ki őket, akkor nektek nagyon hasznos lesz a piaci kikiáltó épület.
| Forrás: Hivatalos oldal
Ha már nem tudtok egyesével foglalkozni a rengeteg érkező vevővel és már belefáradtatok abba, hogy egyesével szolgáljátok ki őket, akkor nektek nagyon hasznos lesz a piaci kikiáltó épület.

my-little-farmies-hirek-46.jpg

A piaci kikiáltót 16. szinttől 80 aranyrúdért vásárolhatjátok meg. Az épületet természetesen most is összegyűjthetitek kártyarészletekből is, ehhez összesen 30 részletet kell beszereznetek gyorsítócsomagok, baráti ajándékkártyák vagy csere útján. A piaci kikiáltó épületét a boltban az épületek kategória alatt érhetitek el.

my-little-farmies-hirek-47.jpg

Ha megvásároljátok ezt a My Little Farmies épületet, akkor belépés után egy áttekintést láthattok az összes vevőitek aktuális igényéről. Így egyetlen pillantás alatt láthatjátok, mit tudtok teljesíteni ezekből az igényekből. Ha készen álltok egy adott igény teljesítésére, akkor ezt egyetlen kattintással meg is tehetitek.

Aki lemaradt volna előző cikkünkről, ahol is a gyapot termesztést mutattuk be nektek, akkor elolvashatja híreink között.

Az új bónuszajándék 2014. augusztus 26-ától a gímszervas, amely a macska bónuszajándékot váltotta a játékban.

Mindenkinek jó szórakozást!
My Little Farmies legfrissebb hírek

My Little Farmies: Húsvéti meglepetések

Idén is megrendezésre kerül a My Little Farmies játékban a húsvéti esemény, amelyben csodálatos húsvéti dekorációkkal díszíthetitek fel a városotokat, és a játék lejártakor esélyetek lehet egy új világcsodát is megkaparintani.... Elolvasom (2016.03.24.)

My Little Farmies: Aktiváld Ámor kertjét Valentin napon

A népszerű ingyenes böngészős játék, a My Little Farmies is különleges, egyedi akciókkal készült a 2016-os Valentin-napra. A játék Valentin-napi időszakos játékával igazán különleges nyereményekre tehettek szert, például tiétek lehet a saját török bazár és kávéház is.... Elolvasom (2016.02.11.)

My Little Farmies: Térképész a játékban

Nagy szerencse érte a településiteket, hiszen egy térképész érkezett hozzátok. A térképész tudása által különleges tájegységek felfedezésére lesz lehetőségetek.... Elolvasom (2015.10.25.)

My Little Farmies: Vágóhíd és hentesüzlet a játékban

A nyáron sok játékos vágya vált elérhetővé, hiszen a vágóhíd segítségével feldolgozhatóvá váltak a My Little Farmies játékban található állatok. A vágóhídról származó termékeket pedig a hentesüzletben dolgozhatjátok fel.... Elolvasom (2015.09.12.)

My Little Farmies: Hidegvérű ló és más frissítések

Egy korábbi bónuszállat tért vissza a My Little Farmies játékba, méghozzá a hidegvérű ló. A mai naptól kigyűjthetővé vált a játékban gyorsítókban vagy barátoktól származó kártyarészletekből.... Elolvasom (2015.06.05.)
Még több hír
My Little Farmies - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist