My Little Farmies hírek

Hirdetések
Gazdálkodós,Szimuláció,Stratégiai
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

My Little Farmies: Térképész a játékban

Nagy szerencse érte a településiteket, hiszen egy térképész érkezett hozzátok. A térképész tudása által különleges tájegységek felfedezésére lesz lehetőségetek.
| Forrás: Hivatalos oldal
Egy igazi térképész érkezett a My Little Farmies játékba, és kinézett magának a településetek szélén egy réges-régi házat, amelyben lakni szeretne. A házért cserébe, persze dolgozna is, méghozzá, térképeket készítene. Máris van egy titkos térképe, egyenesen a Ceres-földekhez, ahol állítólag olyan termékeny talaj található, hogy a növények fele annyi idő alatt nőnek meg.

my-little-farmies-hirek-78.jpg

Az épületet a 40. szinttől tudjátok majd megvenni a My Little Farmies játék boltjában 150 aranyrúdért vagy 15 millió tallérért cserébe. Amint ezt megtettétek, a térképész máris munkába áll. A világjáró tengeri medvéktől kapott információk alapján összeállított egy különleges térképet, a mesés tájegységhez, a Ceres-földekhez.

my-little-farmies-hirek-79.jpg

A Ceres-földeken olyan termékeny talál található, ahol a növények dupla olyan gyorsan nőnek, mint a szokványos földeken. Ha tetszik a lehetőség, akkor ne habozzatok, készítsétek fel magatokat a kalandokkal teli expedícióra. A Ceres-földekre való út nem lesz túl könnyű, különféle feltételeket kell teljesítened. Ha ezek a feltételek adottak, akkor megnyílik előttetek a Ceres-földek nevű tájegység, ahol 25 új szántóföld áll majd rendelkezésetekre. A hasznos területet lehet majd növelni is, egyrészt az akadályok eltávolításával, másrészt pedig az udvarbővítéshez hasonlóan, területbővítéssel.
A térképész további hasznos meglepetéseket is hozhat a jövőben, érdemes lesz a My Little Farmies online játékkal játszani minden nap!

Jó játékot mindenkinek!


My Little Farmies legfrissebb hírek

My Little Farmies: Húsvéti meglepetések

Idén is megrendezésre kerül a My Little Farmies játékban a húsvéti esemény, amelyben csodálatos húsvéti dekorációkkal díszíthetitek fel a városotokat, és a játék lejártakor esélyetek lehet egy új világcsodát is megkaparintani.... Elolvasom (2016.03.24.)

My Little Farmies: Aktiváld Ámor kertjét Valentin napon

A népszerű ingyenes böngészős játék, a My Little Farmies is különleges, egyedi akciókkal készült a 2016-os Valentin-napra. A játék Valentin-napi időszakos játékával igazán különleges nyereményekre tehettek szert, például tiétek lehet a saját török bazár és kávéház is.... Elolvasom (2016.02.11.)

My Little Farmies: Vágóhíd és hentesüzlet a játékban

A nyáron sok játékos vágya vált elérhetővé, hiszen a vágóhíd segítségével feldolgozhatóvá váltak a My Little Farmies játékban található állatok. A vágóhídról származó termékeket pedig a hentesüzletben dolgozhatjátok fel.... Elolvasom (2015.09.12.)

My Little Farmies: Hidegvérű ló és más frissítések

Egy korábbi bónuszállat tért vissza a My Little Farmies játékba, méghozzá a hidegvérű ló. A mai naptól kigyűjthetővé vált a játékban gyorsítókban vagy barátoktól származó kártyarészletekből.... Elolvasom (2015.06.05.)
Még több hír
My Little Farmies - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist