My Little Farmies hírek

Hirdetések
Gazdálkodós,Szimuláció,Stratégiai
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

My Little Farmies: Őszi játék - Szarvasgombász tanya

Az Upjers készítői az ősz kezdete alkalmából különleges dekorációkat készítettek a játékaikhoz. A My Fantastic park játékban már bemutattuk a legújabb őszi designt, most megnézhetitek a My Little Farmies játékban milyen extrákkal találkozhattok.
| Forrás: Hivatalos oldal
Az Upjers készítői az ősz kezdete alkalmából különleges dekorációkat készítettek a játékaikhoz. A My Fantastic park játékban már bemutattuk a legújabb őszi designt, most megnézhetitek a My Little Farmies játékban milyen extrákkal találkozhattok.

Az ősz érkeztével kiszínesednek a fák, és az őszi játékkal most ti is tarkává alakíthatjátok az udvarotokat. A részvétellel további szuper ajándékokat is nyerhettek majd, például az új világcsodát, a szarvasgombász tanyát.

my-little-farmies-hirek-48.jpg

Az őszi napi játék során csodálatos dísztárgyakkal dekorálhatjátok ki az udvarotokat, másrészt vonzó ajándékokat is megnyerhettek. Ezek között az ajándékok között a legfigyelemreméltóbb a szarvasgombász tanya.

my-little-farmies-hirek-49.jpg

A különleges tanya egy világcsoda épület, amely csak kártyarészletekből állítható össze. Az összeállításához összesen 50 darab kártyarészletet kell megszereznetek. Az őszi játék után is gyűjthetőek lesznek a részletek, de az őszi játékkal akár gyűjtögetés nélkül is megkaparinthatjátok akár az összes részletet.

Ha rákattintotok a szarvasgombász tanyára, és befizetitek a díjat, akkor a gombász elmegy és hoz nektek szarvasgombát. Az épületben finomabbnál finomabb dolgokat készíthettek el, például szarvasgombás sajtot, szarvasgombás olajat vagy éppen szarvasgombás vajat.

A játék 2014. szeptember 30. délig tart. A boltban ha szétnéztek rengeteg szarvasgombás dekorációt találhattok. Használjátok ezeket és díszítsétek ki vele az udvarotokat. Eközben gyűjtsétek az almapontokat, hiszen minél többet szereztek meg belőle annál több és jobb ajándékot kaphattok a játék végén.

Ne feledjétek el az aktuális bónuszakciót sem, melyben most egy éjjeliőrt szerezhettek meg. Az éjjeliőr ajándékba érkezik a fiókotokra, ha egyszerre legalább 54 aranyas vásárlással támogatjátok a játékot. A vásárlás után megjelenik a kártyalécre az ajándék.

my-little-farmies-hirek-50.jpg

Az éjjeliőrt aktiválhatjátok, ha a kártyalapra kattintotok. Ekkor a figura az udvarotokba kerül és ahol jár, 6 óránként el-el dob néhány bónuszt. Ez lehet termék, kártyarészlet, tapasztalati pont vagy akár aranytallér is. A bónuszt úgy gyűjthetitek be, hogy a feje fölött található szimbólumra kattintotok.

Kellemes játékot mindenkinek!
My Little Farmies legfrissebb hírek

My Little Farmies: Húsvéti meglepetések

Idén is megrendezésre kerül a My Little Farmies játékban a húsvéti esemény, amelyben csodálatos húsvéti dekorációkkal díszíthetitek fel a városotokat, és a játék lejártakor esélyetek lehet egy új világcsodát is megkaparintani.... Elolvasom (2016.03.24.)

My Little Farmies: Aktiváld Ámor kertjét Valentin napon

A népszerű ingyenes böngészős játék, a My Little Farmies is különleges, egyedi akciókkal készült a 2016-os Valentin-napra. A játék Valentin-napi időszakos játékával igazán különleges nyereményekre tehettek szert, például tiétek lehet a saját török bazár és kávéház is.... Elolvasom (2016.02.11.)

My Little Farmies: Térképész a játékban

Nagy szerencse érte a településiteket, hiszen egy térképész érkezett hozzátok. A térképész tudása által különleges tájegységek felfedezésére lesz lehetőségetek.... Elolvasom (2015.10.25.)

My Little Farmies: Vágóhíd és hentesüzlet a játékban

A nyáron sok játékos vágya vált elérhetővé, hiszen a vágóhíd segítségével feldolgozhatóvá váltak a My Little Farmies játékban található állatok. A vágóhídról származó termékeket pedig a hentesüzletben dolgozhatjátok fel.... Elolvasom (2015.09.12.)

My Little Farmies: Hidegvérű ló és más frissítések

Egy korábbi bónuszállat tért vissza a My Little Farmies játékba, méghozzá a hidegvérű ló. A mai naptól kigyűjthetővé vált a játékban gyorsítókban vagy barátoktól származó kártyarészletekből.... Elolvasom (2015.06.05.)
Még több hír
My Little Farmies - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist