My Little Farmies hírek

Hirdetések
Gazdálkodós,Szimuláció,Stratégiai
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

My Little Farmies: Munkanélküli hóhér bónuszajándék

Újabb bónuszajándékot szerezhettek meg a My Little Farmies játékban. A legutóbbi fácán bónuszajándék véget ért, jelenleg a munkanélküli hóhért szerezhetitek meg bónuszként aranyvásárláskor a játékban.
| Forrás: Hivatalos oldal

Újabb bónuszajándékot szerezhettek meg a My Little Farmies játékban. A legutóbbi fácán bónuszajándék véget ért, jelenleg a munkanélküli hóhért szerezhetitek meg bónuszként aranyvásárláskor a játékban.

my-little-farmies-hirek-34.jpg

Nagy a jólét a vidéken, amióta ti vezetitek a települést. Nincsenek bűnözök, nincsenek vandálok, csend és nyugalom honol a város utcáin. Nem csoda, hogy a hóhér munkanélküli lett a My Little Farmies játékban.

Munkanélküli hóhér ajándékba érkezik fiókotokra ha egyszerre legalább 54 aranyas vásárlással támogatjátok az játékot. Vásárlás után most se felejtsetek el frissíteni, hogy a kártyalécre megérkezzen az ajándék. Kattintsatok a kártyalapra, és meg is érkezik a figura az udvarotokba. A munkanélküli hóhér bejárja az egész területedet és 450 percenként el-elhagy egy kis bónuszt. Például termékeket, kártyarészleteket, tapasztalati pontokat vagy tallérokat. Begyűjteni a bónuszokat úgy tudjátok, hogy a karakter feje felett megjelenő szimbólumra kattintotok.

Különlegessége a mostani bónuszajándéknak, hogy nagyobb eséllyel fog elhagyni 4. szintű kártyákat, mint más arra járók.

Továbbra is érvényes a kiskutya bónusz is: ha még nincs kiskutyád a játékban, akkor a munkanélküli hóhér mellé, őt is megkapod ajándékba.

Kellemes játékot mindenkinek!
My Little Farmies legfrissebb hírek

My Little Farmies: Húsvéti meglepetések

Idén is megrendezésre kerül a My Little Farmies játékban a húsvéti esemény, amelyben csodálatos húsvéti dekorációkkal díszíthetitek fel a városotokat, és a játék lejártakor esélyetek lehet egy új világcsodát is megkaparintani.... Elolvasom (2016.03.24.)

My Little Farmies: Aktiváld Ámor kertjét Valentin napon

A népszerű ingyenes böngészős játék, a My Little Farmies is különleges, egyedi akciókkal készült a 2016-os Valentin-napra. A játék Valentin-napi időszakos játékával igazán különleges nyereményekre tehettek szert, például tiétek lehet a saját török bazár és kávéház is.... Elolvasom (2016.02.11.)

My Little Farmies: Térképész a játékban

Nagy szerencse érte a településiteket, hiszen egy térképész érkezett hozzátok. A térképész tudása által különleges tájegységek felfedezésére lesz lehetőségetek.... Elolvasom (2015.10.25.)

My Little Farmies: Vágóhíd és hentesüzlet a játékban

A nyáron sok játékos vágya vált elérhetővé, hiszen a vágóhíd segítségével feldolgozhatóvá váltak a My Little Farmies játékban található állatok. A vágóhídról származó termékeket pedig a hentesüzletben dolgozhatjátok fel.... Elolvasom (2015.09.12.)

My Little Farmies: Hidegvérű ló és más frissítések

Egy korábbi bónuszállat tért vissza a My Little Farmies játékba, méghozzá a hidegvérű ló. A mai naptól kigyűjthetővé vált a játékban gyorsítókban vagy barátoktól származó kártyarészletekből.... Elolvasom (2015.06.05.)
Még több hír
My Little Farmies - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist