My Little Farmies hírek

Hirdetések
Gazdálkodós,Szimuláció,Stratégiai
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

My Little Farmies: Kezdődik a világbajnoki játék második része

A mai napon véget ért a világbajnoki játéksorozat első játékköre, de hamarosan kezdődik a második az ingyenes stratégiai játékban. Azok a jutalmak, amelyeket sikerült megszereznetek a következő belépéskor meg érkezik a játékotokba.
| Forrás: Hivatalos oldal
A mai napon véget ért a világbajnoki játéksorozat első játékköre, de hamarosan kezdődik a második az ingyenes stratégiai játékban. Azok a jutalmak, amelyeket sikerült megszereznetek a következő belépéskor meg érkezik a játékotokba.

Az első kör ma délben ért véget (2014. június 17. 12 óra), a következő kör pedig 2014. június 24-én kedden indul egy játékfrissítés után a My Little Farmies játékban. A következő fordulóban egy új termelőépületet szerezhettek meg.
Az első körben begyűjtött dekorációk sajnos nem fognak beszámítani a második játékban a labdapontszerzést tekintve, de érdemes lesz őket megtartani. A készítők a következő kör díszeit a már meglévőekhez készítik el.

Az első játékkör végeztével elérhető lett a boltban az ércbánya, amelyet minden olyan játékos megvásárolhat, aki legalább 19-es szinten áll a játékban. A vevők a 20. szinttől kezdenek kérni rézércet, a 26. szinttől ónércet, a 42. szinttől pedig vasércet. Továbbá az ércbányát mostantól csere útján is megszerezhetitek, és gépi bónuszkarakter illetve gyorsító által is begyűjthető.

my-little-farmies-hirek-24.jpg

Új ikon készült a termelőépületekhez, méghozzá egy zöld és egy piros színű. Ha a termelő épületetek felett piros nyilas jel jelenik meg, akkor az adott pillanatban nincs termelés az épületben, ha zöld nyilas jel látható, akkor folyik a termelés, de van üresjáratban lévő termelő sor is.

Jó játékot mindenkinek!
My Little Farmies legfrissebb hírek

My Little Farmies: Húsvéti meglepetések

Idén is megrendezésre kerül a My Little Farmies játékban a húsvéti esemény, amelyben csodálatos húsvéti dekorációkkal díszíthetitek fel a városotokat, és a játék lejártakor esélyetek lehet egy új világcsodát is megkaparintani.... Elolvasom (2016.03.24.)

My Little Farmies: Aktiváld Ámor kertjét Valentin napon

A népszerű ingyenes böngészős játék, a My Little Farmies is különleges, egyedi akciókkal készült a 2016-os Valentin-napra. A játék Valentin-napi időszakos játékával igazán különleges nyereményekre tehettek szert, például tiétek lehet a saját török bazár és kávéház is.... Elolvasom (2016.02.11.)

My Little Farmies: Térképész a játékban

Nagy szerencse érte a településiteket, hiszen egy térképész érkezett hozzátok. A térképész tudása által különleges tájegységek felfedezésére lesz lehetőségetek.... Elolvasom (2015.10.25.)

My Little Farmies: Vágóhíd és hentesüzlet a játékban

A nyáron sok játékos vágya vált elérhetővé, hiszen a vágóhíd segítségével feldolgozhatóvá váltak a My Little Farmies játékban található állatok. A vágóhídról származó termékeket pedig a hentesüzletben dolgozhatjátok fel.... Elolvasom (2015.09.12.)

My Little Farmies: Hidegvérű ló és más frissítések

Egy korábbi bónuszállat tért vissza a My Little Farmies játékba, méghozzá a hidegvérű ló. A mai naptól kigyűjthetővé vált a játékban gyorsítókban vagy barátoktól származó kártyarészletekből.... Elolvasom (2015.06.05.)
Még több hír
My Little Farmies - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist