My Little Farmies hírek

Hirdetések
Gazdálkodós,Szimuláció,Stratégiai
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

My Little Farmies: Kereskedés szövetkezeti tagtársakkal és egyéb frissítések

Újabb prémium lehetőség a játékban, kereskedés szövetkezeti tagtársakkal illetve további szálláshelyek a béreslakban. Röviden így foglalható össze a legutóbbi frissítéscsomag a tanya játékban.
| Forrás: Hivatalos oldal
Újabb prémium lehetőség a játékban, tömeges üzenetküldés a szövetkezeti tagoknak, kereskedés szövetkezeti tagtársakkal illetve további szálláshelyek a béreslakban. Röviden így foglalható össze a legutóbbi frissítéscsomag a tanya játékban.

Nézzük az új elemeket tehát egy kicsit részletesebben. Az új prémium bővítési lehetőségnek köszönhetően még több helyed lesz a szántóföldeknek és termelőegységeknek. Ezentúl a My Little Farmies játékban tömeges üzeneteket küldhetsz a szövetkezeti tagtársaidnak illetve barátaidnak. Ezt a megfelelő gomb kiválasztásával érheted el az üzenő ablakban:

my-little-farmies-hirek-9.jpg

A frissítés másik fontos része: kereskedés a szövetkezeti tagokkal. Ez azt jelenti, hogy a szövetkezeti tagtársatokkal is tudtok majd kártyarészleteket cserélni.

my-little-farmies-hirek-10.jpg

Az újítások legutolsó elemeként további szálláshelyeket tudtok elérni a béreslakban. Amint eléritek a 40. és a 41. szintet a My Little Farmies ingyenes játékban, akkor újabb 5-5 szálláshellyel lesztek gazdagabbak a béreslakban az aktiválás után.

my-little-farmies-hirek-11.jpg

Mindenkinek kellemes hetet és jó gazdálkodást!
My Little Farmies legfrissebb hírek

My Little Farmies: Húsvéti meglepetések

Idén is megrendezésre kerül a My Little Farmies játékban a húsvéti esemény, amelyben csodálatos húsvéti dekorációkkal díszíthetitek fel a városotokat, és a játék lejártakor esélyetek lehet egy új világcsodát is megkaparintani.... Elolvasom (2016.03.24.)

My Little Farmies: Aktiváld Ámor kertjét Valentin napon

A népszerű ingyenes böngészős játék, a My Little Farmies is különleges, egyedi akciókkal készült a 2016-os Valentin-napra. A játék Valentin-napi időszakos játékával igazán különleges nyereményekre tehettek szert, például tiétek lehet a saját török bazár és kávéház is.... Elolvasom (2016.02.11.)

My Little Farmies: Térképész a játékban

Nagy szerencse érte a településiteket, hiszen egy térképész érkezett hozzátok. A térképész tudása által különleges tájegységek felfedezésére lesz lehetőségetek.... Elolvasom (2015.10.25.)

My Little Farmies: Vágóhíd és hentesüzlet a játékban

A nyáron sok játékos vágya vált elérhetővé, hiszen a vágóhíd segítségével feldolgozhatóvá váltak a My Little Farmies játékban található állatok. A vágóhídról származó termékeket pedig a hentesüzletben dolgozhatjátok fel.... Elolvasom (2015.09.12.)

My Little Farmies: Hidegvérű ló és más frissítések

Egy korábbi bónuszállat tért vissza a My Little Farmies játékba, méghozzá a hidegvérű ló. A mai naptól kigyűjthetővé vált a játékban gyorsítókban vagy barátoktól származó kártyarészletekből.... Elolvasom (2015.06.05.)
Még több hír
My Little Farmies - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist