My Little Farmies hírek

Hirdetések
Gazdálkodós,Szimuláció,Stratégiai
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

My Little Farmies: Kávészünet

Egy izgalmas frissítés érkezik a My Little Farmies gazdaságaiba, most már megkínálhatjátok a vendégeiteket egy kis kávéval és süteménnyel, hiszen mától pörkölhetsz árpát és készíthetsz kávét a játékban.
| Forrás: Hivatalos oldal
Egy izgalmas frissítés érkezik a My Little Farmies gazdaságaiba, most már megkínálhatjátok a vendégeiteket egy kis kávéval és süteménnyel, hiszen mától pörkölhetsz árpát és készíthetsz kávét a játékban.

Három különleges termék érkezett a játékba: a kifőzdében máris neki állhattok főzni néhány adag árpakávét, készíthettek hozzá egy kis tejszínt a tejcsarnokban, sőt akár egy istenien finom tejszíntortát is süthettek a kifőzdében.

my-little-farmies-hirek-58.jpg

Nézzük hogyan is kell mindezeket elkészíteni? Ha jól szeretnétek kezdeni a napot, akkor ugorjatok el a kifőzdébe és készítsetek egy finom árpakávét. Ehhez két árpára lesz majd szükségetek. Az árpakávét egy kis tejszínnel is feldobhatjátok, amit egy adag tehéntej segítségével készíthettek el. Ha ez még nem elég, akkor további finomságokat készíthetsz a tejcsarnokban. Egy adag tejszín segítségével egy finom tejszíntortát varázsolhattok elő. Így minden megvan már, hogy egy kellemes kávészünetet tartsatok a My Little Farmies tanyáin a szomszédotokkal.

Ne feledkezzetek meg a legújabb bónuszakcióról sem, ahol a pestis doktort szerezhetitek meg.

Jó szórakozást mindenkinek!
My Little Farmies legfrissebb hírek

My Little Farmies: Húsvéti meglepetések

Idén is megrendezésre kerül a My Little Farmies játékban a húsvéti esemény, amelyben csodálatos húsvéti dekorációkkal díszíthetitek fel a városotokat, és a játék lejártakor esélyetek lehet egy új világcsodát is megkaparintani.... Elolvasom (2016.03.24.)

My Little Farmies: Aktiváld Ámor kertjét Valentin napon

A népszerű ingyenes böngészős játék, a My Little Farmies is különleges, egyedi akciókkal készült a 2016-os Valentin-napra. A játék Valentin-napi időszakos játékával igazán különleges nyereményekre tehettek szert, például tiétek lehet a saját török bazár és kávéház is.... Elolvasom (2016.02.11.)

My Little Farmies: Térképész a játékban

Nagy szerencse érte a településiteket, hiszen egy térképész érkezett hozzátok. A térképész tudása által különleges tájegységek felfedezésére lesz lehetőségetek.... Elolvasom (2015.10.25.)

My Little Farmies: Vágóhíd és hentesüzlet a játékban

A nyáron sok játékos vágya vált elérhetővé, hiszen a vágóhíd segítségével feldolgozhatóvá váltak a My Little Farmies játékban található állatok. A vágóhídról származó termékeket pedig a hentesüzletben dolgozhatjátok fel.... Elolvasom (2015.09.12.)

My Little Farmies: Hidegvérű ló és más frissítések

Egy korábbi bónuszállat tért vissza a My Little Farmies játékba, méghozzá a hidegvérű ló. A mai naptól kigyűjthetővé vált a játékban gyorsítókban vagy barátoktól származó kártyarészletekből.... Elolvasom (2015.06.05.)
Még több hír
My Little Farmies - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist