My Little Farmies hírek

Hirdetések
Gazdálkodós,Szimuláció,Stratégiai
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

My Little Farmies: Karácsonyi játék 2014

Közeleg az év vége, és az év utolsó nagy ünnepe, a karácsony. A My Little Farmies játékban idén igazán meghitté varázsolhatjátok gazdaságaitokat. A karácsonyi játék kezdetét vette!
| Forrás: Hivatalos oldal
Közeleg az év vége, és az év utolsó nagy ünnepe, a karácsony. A My Little Farmies játékban idén igazán meghitté varázsolhatjátok gazdaságaitokat. A karácsonyi játék kezdetét vette!

A játék során szuperebbnél szuperebb karácsonyi díszekkel dekorálhatjátok ki udvarotokat, másrészt rengeteg vonzó ajándékot is nyerhettek, köztük akár egy új világcsoda épületet, a favágó kunyhót.

my-little-farmies-hirek-59.jpg

A favágó kunyhó egy világcsoda épület, ami most is azt jelenti, hogy csak kártyarészletekből tehető össze, amelyekből 50 darabot kell összegyűjtenetek. Természetesen a karácsonyi játék után is gyűjthettek részleteket, de a karácsonyi játékkal gyűjtögetés nélkül is bezsebelhetitek az összes részletet. 
my-little-farmies-hirek-60.jpg

Ha megbízzátok a kunyhóban a favágót, 5 óra múlva 5 juhar, 5 tölgy vagy 5 vörösfenyő fatörzzsel tér vissza a helyére.  Ez azért is egy remek dolog a My Little Farmies játékban, mert a favágó ennek köszönhetően jóval gyorsabban lát el fatörzzsel, mintha magad termelnéd az ültetésekkel.

A játék a mai naptól kezdődően, azaz 2014. december 2-től egészen december 16-ig tart. Ez idő alatt, mint már említve volt, csomó dekorációs elemet találhatsz a boltban. Díszítsd ki vele az egész udvarodat, és gyűjtsd a hópihe pontokat. A hópihékből érdemes minél többet begyűjteni, mert ennek függvényében kapod a játék végén a pontokat. 
my-little-farmies-hirek-61.jpg

Ne felejtsétek el, hogy december 16-án délben véget ér a játék, a pontozásnál csak az ekkor az udvarodban található dekortárgyak számítanak.

Hogy ki mennyi hópihét gyűjtött, azt megláthatjátok, ha a játékablak jobb oldalán található hópihe ikonra kattintotok.

A közelgő ünnepekre tekintettel, mától a bónuszajándék is megváltozott.

További jó játékot mindenkinek!

My Little Farmies legfrissebb hírek

My Little Farmies: Húsvéti meglepetések

Idén is megrendezésre kerül a My Little Farmies játékban a húsvéti esemény, amelyben csodálatos húsvéti dekorációkkal díszíthetitek fel a városotokat, és a játék lejártakor esélyetek lehet egy új világcsodát is megkaparintani.... Elolvasom (2016.03.24.)

My Little Farmies: Aktiváld Ámor kertjét Valentin napon

A népszerű ingyenes böngészős játék, a My Little Farmies is különleges, egyedi akciókkal készült a 2016-os Valentin-napra. A játék Valentin-napi időszakos játékával igazán különleges nyereményekre tehettek szert, például tiétek lehet a saját török bazár és kávéház is.... Elolvasom (2016.02.11.)

My Little Farmies: Térképész a játékban

Nagy szerencse érte a településiteket, hiszen egy térképész érkezett hozzátok. A térképész tudása által különleges tájegységek felfedezésére lesz lehetőségetek.... Elolvasom (2015.10.25.)

My Little Farmies: Vágóhíd és hentesüzlet a játékban

A nyáron sok játékos vágya vált elérhetővé, hiszen a vágóhíd segítségével feldolgozhatóvá váltak a My Little Farmies játékban található állatok. A vágóhídról származó termékeket pedig a hentesüzletben dolgozhatjátok fel.... Elolvasom (2015.09.12.)

My Little Farmies: Hidegvérű ló és más frissítések

Egy korábbi bónuszállat tért vissza a My Little Farmies játékba, méghozzá a hidegvérű ló. A mai naptól kigyűjthetővé vált a játékban gyorsítókban vagy barátoktól származó kártyarészletekből.... Elolvasom (2015.06.05.)
Még több hír
My Little Farmies - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist