My Little Farmies hírek

Hirdetések
Gazdálkodós,Szimuláció,Stratégiai
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

My Little Farmies: Június eleji frissítések

Sokan biztosan észrevettétek, hogy apróbb változtatások kerültek be a népszerű ingyenes játékba. Elsőként a gyártási folyamat optimalizálásán csiszoltak a készítők, továbbá az új termelési rendszer is átláthatóbb és egyértelműbb lett.
| Forrás: Hivatalos oldal
Sokan biztosan észrevettétek, hogy apróbb változtatások kerültek be a népszerű ingyenes játékba. Elsőként a gyártási folyamat optimalizálásán csiszoltak a készítők, továbbá az új termelési rendszer is átláthatóbb és egyértelműbb lett.

A gyártási folyamat változásai: eddig azt kellett megadnotok, hogy hány nyersanyagot szeretnétek használni, ez mostantól változik. Azt kell a jövőben megadni, hogy mennyi terméket szeretnél gyártani. Így jóval átláthatóbb és egyértelműbb maga az ablak kezelése.
my-little-farmies-hirek-17.jpg -> my-little-farmies-hirek-18.jpg


Tovább a My Little Farmies játék frissítésében az új termelési rendszert is átdolgozták kicsit a készítők. Ezzel kapcsolatban egy képet posztoltak a hivatalos oldalon. A sárga háttér azt fogja jelenteni, hogy van elég nyersanyag a raktáron legalább egy egységnyi termelés indításához. A többi lényeges változást a képen olvashatjátok el:
my-little-farmies-hirek-19.jpg

Amint kiválasztottátok az aktuális nyersanyagot, már csak azt kell beállítanotok, hogy hány terméket szeretnétek gyártani belőle. Itt is egy sokatmondó képet láthattok a hivatalos fórumról (Hanga szerkesztése).
my-little-farmies-hirek-20.jpg

Reméljük a frissítés tetszett mindenkinek! Jó szórakozást a játékhoz!
My Little Farmies legfrissebb hírek

My Little Farmies: Húsvéti meglepetések

Idén is megrendezésre kerül a My Little Farmies játékban a húsvéti esemény, amelyben csodálatos húsvéti dekorációkkal díszíthetitek fel a városotokat, és a játék lejártakor esélyetek lehet egy új világcsodát is megkaparintani.... Elolvasom (2016.03.24.)

My Little Farmies: Aktiváld Ámor kertjét Valentin napon

A népszerű ingyenes böngészős játék, a My Little Farmies is különleges, egyedi akciókkal készült a 2016-os Valentin-napra. A játék Valentin-napi időszakos játékával igazán különleges nyereményekre tehettek szert, például tiétek lehet a saját török bazár és kávéház is.... Elolvasom (2016.02.11.)

My Little Farmies: Térképész a játékban

Nagy szerencse érte a településiteket, hiszen egy térképész érkezett hozzátok. A térképész tudása által különleges tájegységek felfedezésére lesz lehetőségetek.... Elolvasom (2015.10.25.)

My Little Farmies: Vágóhíd és hentesüzlet a játékban

A nyáron sok játékos vágya vált elérhetővé, hiszen a vágóhíd segítségével feldolgozhatóvá váltak a My Little Farmies játékban található állatok. A vágóhídról származó termékeket pedig a hentesüzletben dolgozhatjátok fel.... Elolvasom (2015.09.12.)

My Little Farmies: Hidegvérű ló és más frissítések

Egy korábbi bónuszállat tért vissza a My Little Farmies játékba, méghozzá a hidegvérű ló. A mai naptól kigyűjthetővé vált a játékban gyorsítókban vagy barátoktól származó kártyarészletekből.... Elolvasom (2015.06.05.)
Még több hír
My Little Farmies - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist