My Little Farmies hírek

Hirdetések
Gazdálkodós,Szimuláció,Stratégiai
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

My Little Farmies: Húsvéti meglepetések

Idén is megrendezésre kerül a My Little Farmies játékban a húsvéti esemény, amelyben csodálatos húsvéti dekorációkkal díszíthetitek fel a városotokat, és a játék lejártakor esélyetek lehet egy új világcsodát is megkaparintani.
| Forrás: Hivatalos oldal
My Little Farmies tavalyi húsvéti játéka hatalmas sikert aratott a játékosok körében, ezért a készítők idén is elindították a húsvéti eseményt. A My Little Farmies húsvéti játékával mindenki tojástermelésre foghatja a húsvéti nyulakat, és emellett a szuper nyereményekre is lecsaphattok.

my-little-farmies-hirek-83.jpg

A 2016-os húsvéti játék már elindult, és egészen 2016. március 29-e délig fog tart.

A boltban kapható húsvéti dekorációk kihelyezésével aktiválhatjátok a húsvéti kertet a játékban, ahol hímestojásokat festethettek a húsvéti nyuszikkal. A játék során megszerezhettek egy teljesen új világcsodát is, a csapdászt. Az épület 5000 talléros feltöltés ellenében 12 óránként 2-t ad a játékosoknak a következő luxustermékekből: rókairha (eladási ára 3000 tallér), medveirha (eladási ára 2500 tallér) vagy hermelinirha (eladási ára 970 tallér). Az irhákat fel lehet dolgozni a cserzőműhelyekben, mely rókaprémet, medveprémet és hermelinprémet állít elő a megfelelő alapanyagokból.

A húsvéti játék során a csapdász részleteit nyerhetitek meg, 50 részlet összegyűjtése után szerezhettek meg egy épületet. Az időszakos játék után most is csere segítségével megszerezhetitek a hiányzó részleteket.

A boltban található húsvéti dekorációs termékek segítségével díszítsétek fel az udvarotokat, és gyűjtsétek a tavaszi virág pontokat. Most is figyeljetek oda arra, hogy csak a kihelyezett dekoráció után jár a virág pont. H elegendő virágpontot gyűjtöttetek össze, akkor elérhetővé válik a My Little Farmies játék húsvéti kert területe a húsvéti játék ideje alatt.
A húsvéti kertben hímestojás festő nyuszikat állíthattok fel, akik segítségével hímes tojásokat szüretelhettek. Gyűjtsetek össze annyi tojást, amennyit csak tudtok. A legtöbb hímes tojást összegyűjtő játékosok nyereményekben részesülnek!

my-little-farmies-hirek-84.jpg

Az ünnepre való tekintettel, az aktuális bónuszajándék is egy nyuszi, ezúttal egy belga óriásnyúl. Szokásosan most is egyszeri 54 aranyas vásárlás után érkezik a fiókotokra. Ha kétszer ennyi aranyat vásároltok, akkor két belga óriásnyúl érkezik a fiókotokba.

Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket és jó szórakozást kívánunk a My Little Farmies 2016-os húsvéti eseményéhez!
My Little Farmies legfrissebb hírek

My Little Farmies: Aktiváld Ámor kertjét Valentin napon

A népszerű ingyenes böngészős játék, a My Little Farmies is különleges, egyedi akciókkal készült a 2016-os Valentin-napra. A játék Valentin-napi időszakos játékával igazán különleges nyereményekre tehettek szert, például tiétek lehet a saját török bazár és kávéház is.... Elolvasom (2016.02.11.)

My Little Farmies: Térképész a játékban

Nagy szerencse érte a településiteket, hiszen egy térképész érkezett hozzátok. A térképész tudása által különleges tájegységek felfedezésére lesz lehetőségetek.... Elolvasom (2015.10.25.)

My Little Farmies: Vágóhíd és hentesüzlet a játékban

A nyáron sok játékos vágya vált elérhetővé, hiszen a vágóhíd segítségével feldolgozhatóvá váltak a My Little Farmies játékban található állatok. A vágóhídról származó termékeket pedig a hentesüzletben dolgozhatjátok fel.... Elolvasom (2015.09.12.)

My Little Farmies: Hidegvérű ló és más frissítések

Egy korábbi bónuszállat tért vissza a My Little Farmies játékba, méghozzá a hidegvérű ló. A mai naptól kigyűjthetővé vált a játékban gyorsítókban vagy barátoktól származó kártyarészletekből.... Elolvasom (2015.06.05.)
Még több hír
My Little Farmies - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist