My Little Farmies hírek

Hirdetések
Gazdálkodós,Szimuláció,Stratégiai
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

My Little Farmies: Húsvéti játék 2015

Dekoráljatok, gyűjtsetek nárciszt és nyerjetek szuper jutalmakat a My Little Farmies 2015-ös húsvéti játékában. A boltban kapható húsvéti dekorációk kihelyezésével nárciszpontokat gyűjthette, amivel a játék lejártakor, április 7-én akár egy új világcsoda épületet is beszerezhettek.
| Forrás: Hivatalos oldal
Elindult a 2015-ös húsvéti játék a My Little Farmies játékban, a tavalyi húsvéti játékhoz hasonlóan most is rengeteg meglepetés és ajándék vár rátok. Helyezzetek el minél több dekorációt az udvarotokba, és a játék végén megszerezhetitek az új világcsoda épületet is, a törpbányát.

my-little-farmies-hirek-68.jpg

A törpbánya különféle érceket, fémeket hozhat nektek a konyhára. Megbízhatjátok a benne dolgozó törpöket, hogy menjenek bányászni, és mikor a törpök 300 perc múlva visszatérnek, 2-6 érc vagy fém lesz a tarsolyukban. A játék során megszerzett törpbánya 50 kártyarészlet formájában jelenik majd meg a fiókotokban, illetve a játék utána kártyarészletekből lesz kigyűjthető. A tavalyi húsvéti játék jutalma, a racka juh idén is megnyerhető lesz.

my-little-farmies-hirek-69.jpg

A játék már javában megy, és egészen 2015. április 7-e délig tart. Ez idő alatt rengeteg húsvéti dekorációs elemet találhattok a boltban. Használjátok ezeket és díszítsétek fel az udvarotokat. A díszítés után nárciszpontokat kaptok, amelyből próbáljatok meg minél többet összegyűjteni. Minél több nárciszpontotok lesz a játék végén, annál több és jobb ajándék vár rátok a játék lejártakor.

Azt, hogy mennyi nárciszpontotok van, azt megnézhetitek a játékablak jobb oldalán található nárcisz ikonra kattintva.

my-little-farmies-hirek-70.jpg

Ne felejtsétek el az új bónuszajándékot sem, amely 2015. március 31-től az őstulok. Az őstulok marhat nagy állatoknak való karámban tartható, 10 helyet foglal és egy karámban maximálisan 8 tartható. 20 cikluson keresztül termelésenként 5 tejet ad a gazdájának.

Jó játékot mindenkinek!
My Little Farmies legfrissebb hírek

My Little Farmies: Húsvéti meglepetések

Idén is megrendezésre kerül a My Little Farmies játékban a húsvéti esemény, amelyben csodálatos húsvéti dekorációkkal díszíthetitek fel a városotokat, és a játék lejártakor esélyetek lehet egy új világcsodát is megkaparintani.... Elolvasom (2016.03.24.)

My Little Farmies: Aktiváld Ámor kertjét Valentin napon

A népszerű ingyenes böngészős játék, a My Little Farmies is különleges, egyedi akciókkal készült a 2016-os Valentin-napra. A játék Valentin-napi időszakos játékával igazán különleges nyereményekre tehettek szert, például tiétek lehet a saját török bazár és kávéház is.... Elolvasom (2016.02.11.)

My Little Farmies: Térképész a játékban

Nagy szerencse érte a településiteket, hiszen egy térképész érkezett hozzátok. A térképész tudása által különleges tájegységek felfedezésére lesz lehetőségetek.... Elolvasom (2015.10.25.)

My Little Farmies: Vágóhíd és hentesüzlet a játékban

A nyáron sok játékos vágya vált elérhetővé, hiszen a vágóhíd segítségével feldolgozhatóvá váltak a My Little Farmies játékban található állatok. A vágóhídról származó termékeket pedig a hentesüzletben dolgozhatjátok fel.... Elolvasom (2015.09.12.)

My Little Farmies: Hidegvérű ló és más frissítések

Egy korábbi bónuszállat tért vissza a My Little Farmies játékba, méghozzá a hidegvérű ló. A mai naptól kigyűjthetővé vált a játékban gyorsítókban vagy barátoktól származó kártyarészletekből.... Elolvasom (2015.06.05.)
Még több hír
My Little Farmies - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist