My Little Farmies hírek

Hirdetések
Gazdálkodós,Szimuláció,Stratégiai
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

My Little Farmies: Hidegvérű ló és más frissítések

Egy korábbi bónuszállat tért vissza a My Little Farmies játékba, méghozzá a hidegvérű ló. A mai naptól kigyűjthetővé vált a játékban gyorsítókban vagy barátoktól származó kártyarészletekből.
| Forrás: Hivatalos oldal
Még mielőtt megnéznénk az új bónuszállatot, nézzünk szét a ház körül, hiszen rengeteg munka akad ott. A népszerű ingyenes játékban, az állatoknak ételt kell adni, a növényeket öntözni kell, a termelőegységek működésére pontosan oda kell figyelnetek. Fontos a munka megszervezése, fontos hogy mindenkinek legyen elegendő bérese és a béreseknek szálláshelye. Az újításnak köszönhetően a 41. szinttől felfelé a béreslak kibővíthető lett további ágyakkal:
  • 11. bővítés: +5 ágy, melynek ára 150 aranyrúd vagy 70 millió tallér
  • 12. bővítés: +5 ágy, melynek ára 150 aranyrúd
  • 13. bővítés: +5 ágy, melynek ára 150 aranyrúd vagy 100 millió tallér
  • 14. bővítés: +5 ágy, melynek ára 150 aranyrúd
my-little-farmies-hirek-74.jpg

Az újítások legfontosabb része a hidegvérű ló érkezése. A különleges igás állat nagyon hasznos lehet majd a gazdaságotok számára, érdemes hát minden gazdaságnak beszereznie belőle egyet. A hidegvérű lovak Magyarországon is kedvelt állatok, erős testfelépítésüknek és nyugodt vérmérsékletüknek köszönhetően remek szolgálatot végeznek a játékban. A hidegvérű ló nagy állatoknak való karámban érzi jól magát.
my-little-farmies-hirek-75.jpg

Egy kényelmi funkció is érkezett farm gazdaságotokba, melyet a részletes beállításoknak lehet megtalálni, "interaktív teljes képernyős mód" néven. Ha ezt az opciót bekapcsoljátok, akkor azzal engedélyezitek a számítógépeteknek, hogy teljes képernyős módban is tökéletesen működjön. Így ezentúl nem kell a teljes képernyős módból kilépnetek ahhoz, hogy meglátogassatok egy barátotokat vagy szöveget írjatok be.

A frissítés a szövetkezeteket is érintette: elérhetővé vált számukra, hogy a tagok aranyrudat adhassanak be a szövetkezetbe. Minden beadott aranyrúdért 10 adópontot kap a játékos, ami átszámítva 7000 beadott tallérnak felel meg. Az aranyrudakkal a szövetkezet további taghelyeket, raktárhelyet és üzlet út előkészítő helyet vehet a szövetkezet boltjában. Az újításnak köszönhetően a szövetkezetek akár 9 hajót is készíthetnek egyszerre az üzleti utakra.

Jó játékot mindenkinek!
My Little Farmies legfrissebb hírek

My Little Farmies: Húsvéti meglepetések

Idén is megrendezésre kerül a My Little Farmies játékban a húsvéti esemény, amelyben csodálatos húsvéti dekorációkkal díszíthetitek fel a városotokat, és a játék lejártakor esélyetek lehet egy új világcsodát is megkaparintani.... Elolvasom (2016.03.24.)

My Little Farmies: Aktiváld Ámor kertjét Valentin napon

A népszerű ingyenes böngészős játék, a My Little Farmies is különleges, egyedi akciókkal készült a 2016-os Valentin-napra. A játék Valentin-napi időszakos játékával igazán különleges nyereményekre tehettek szert, például tiétek lehet a saját török bazár és kávéház is.... Elolvasom (2016.02.11.)

My Little Farmies: Térképész a játékban

Nagy szerencse érte a településiteket, hiszen egy térképész érkezett hozzátok. A térképész tudása által különleges tájegységek felfedezésére lesz lehetőségetek.... Elolvasom (2015.10.25.)

My Little Farmies: Vágóhíd és hentesüzlet a játékban

A nyáron sok játékos vágya vált elérhetővé, hiszen a vágóhíd segítségével feldolgozhatóvá váltak a My Little Farmies játékban található állatok. A vágóhídról származó termékeket pedig a hentesüzletben dolgozhatjátok fel.... Elolvasom (2015.09.12.)
Még több hír
My Little Farmies - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist