My Little Farmies hírek

Hirdetések
Gazdálkodós,Szimuláció,Stratégiai
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

My Little Farmies: Elindult a világbajnoki játék második köre

Amint már előző hírünkben írtuk, június 24-én elkezdődött a világbajnoki játék második köre. A labdák összegyűjtésével egy új termelőépületet is beszerezhetsz, a szénégetőt.
| Forrás: Hivatalos oldal
Amint már előző hírünkben írtuk, június 24-én elkezdődött a világbajnoki játék második köre. A boltban kapható a vb-dekorációk kihelyezésével döntős labdákat gyűjthettek, amivel a játék lejártakor egy új termelőépületet is beszerezhetsz.

my-little-farmies-hirek-25.jpg

A My Little Farmies ingyenes böngészős játék világbajnoki játékának második körében újra bekapcsolódhattok a világbajnoki őrületbe. A második kör 2014. június 24-én kedden kezdődik és egy héten keresztül tart, 2014. július 1. kedd délig. 

Néhány új tárgy dekorációs tárgy is érkezett a labdarúgó világbajnokság témában, például újabb zászlóvivők, egy kortyolgató asszonyság és egy sörmérés, melyek kihelyezésével döntős labdákat gyűjthettek.

my-little-farmies-hirek-26.jpg

Ha ügyesen összegyűjtöttétek a labdákat, és elegendő mennyiséget sikerült megszereznetek, akkor a játék végén tiétek lehet egy új termelőépület a szénégető. A szénégető elérhető lesz majd a boltban is július 1. után a 20. szinttől. Természetesen érdemes a labdákkal kigyűjteni, hiszen a boltban jóval drágábban lehet majd hozzájutni a szénégető épülethez.

my-little-farmies-hirek-27.jpg

A szénégető épületben faszenet állíthattok elő: juhar faszenet, tölgy faszenet és vörösfenyő faszenet. A szénégető 60 kártyarészletből lesz kirakható.

Jó szórakozást a My Little Farmies világbajnoki játékának második köréhez!
My Little Farmies legfrissebb hírek

My Little Farmies: Húsvéti meglepetések

Idén is megrendezésre kerül a My Little Farmies játékban a húsvéti esemény, amelyben csodálatos húsvéti dekorációkkal díszíthetitek fel a városotokat, és a játék lejártakor esélyetek lehet egy új világcsodát is megkaparintani.... Elolvasom (2016.03.24.)

My Little Farmies: Aktiváld Ámor kertjét Valentin napon

A népszerű ingyenes böngészős játék, a My Little Farmies is különleges, egyedi akciókkal készült a 2016-os Valentin-napra. A játék Valentin-napi időszakos játékával igazán különleges nyereményekre tehettek szert, például tiétek lehet a saját török bazár és kávéház is.... Elolvasom (2016.02.11.)

My Little Farmies: Térképész a játékban

Nagy szerencse érte a településiteket, hiszen egy térképész érkezett hozzátok. A térképész tudása által különleges tájegységek felfedezésére lesz lehetőségetek.... Elolvasom (2015.10.25.)

My Little Farmies: Vágóhíd és hentesüzlet a játékban

A nyáron sok játékos vágya vált elérhetővé, hiszen a vágóhíd segítségével feldolgozhatóvá váltak a My Little Farmies játékban található állatok. A vágóhídról származó termékeket pedig a hentesüzletben dolgozhatjátok fel.... Elolvasom (2015.09.12.)

My Little Farmies: Hidegvérű ló és más frissítések

Egy korábbi bónuszállat tért vissza a My Little Farmies játékba, méghozzá a hidegvérű ló. A mai naptól kigyűjthetővé vált a játékban gyorsítókban vagy barátoktól származó kártyarészletekből.... Elolvasom (2015.06.05.)
Még több hír
My Little Farmies - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist