My Little Farmies hírek

Hirdetések
Gazdálkodós,Szimuláció,Stratégiai
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

My Little Farmies: Anyák napi játék 2015

A tavalyi évhez hasonlóan idén is megrendezésre kerül a My Little Farmies játékban az anyák napi esemény. Ne lepődjetek meg a késői dátum miatt, más országokban az anyák napját eltérő időpontokban ünneplik.
| Forrás: Hivatalos oldal
Az idei anyák napi játékban a barokkos hangulaté lesz a főszerep, csodálatos parkokat varázsolhatsz a játék dísztárgyaival a középkori településeden. Ráadásul most is, ha ügyes vagy, és szépen dekorálsz, jutalmat is szerezhetsz.

Biztosan sokan emlékeztek a tavalyi évben megrendezett anyák napi játékra, ahol virágpontokat kellett gyűjtenetek. Idén is hasonló játék vár rátok, az anyák napi dekorációk kihelyezésével tulipánpontokat gyűjthettek, amivel a játék lejártakor, 2015. május 12-én délben akár egy új világcsoda épületet is megszerezhettek, amely a virágos szökőkút.

my-little-farmies-hirek-72.jpg

Kezdjetek hát neki időben, hogy az udvarotokat a legcsodálatosabb anyák napi dísztárgyakkal dekoráljátok fel. A virágos szökőkút mindenféle terméket hozhat nektek. Minden 6 órában 1-3 véletlenszerű meglepetés terméket gyűjthettek be róla. A játékban megszerzett virágos szökőkút 50 kártyarészlet formájában fog megjelenni a játékotokban, melyet később is beszerezhettek kártyarészletekből.

A játék 2015. május 5-én indul és egészen egy héten keresztül tart, azaz 2015. május 12. déli 12 óráig.  Használjátok a boltban található dekorációs elemeket, és gyűjtsetek minél több tulipánpontot. Minél több tulipánpontot gyűjtötök, annál több ajándék vár rátok a játék végeztével.

Az hogy éppen mennyi tulipánpontot gyűjtöttetek össze a My Little Farmies játékban, azt megtalálhatjátok a játékablak jobb oldalán található tulipán ikonra kattintva. Egy kis segítség: tulipánpontot ugyan nem ad, de a díszítéshez tökéletesen használható a fehér kőzúzalék, amely szintén elérhetővé vált a boltban a terepek kategória alatt.

my-little-farmies-hirek-73.jpg

Ne feledkezzetek meg az új bónuszajándékról sem, amely jelenleg Farmix, a druida. Ő egy nyugati zöld szigetről érkező ember, aki mindent tud a mágikus italok készítéséről. A hobbija az ajándékosztás. Vásároljatok legalább egyszerre 54 aranyat a játékban, és cserébe ajándékként megkapjátok Farmix, a druidát. A bónuszokat most is, a karakter feje fölött megjelenő szimbólumra kattintva tudtok begyűjteni!

Jó szórakozást!
My Little Farmies legfrissebb hírek

My Little Farmies: Húsvéti meglepetések

Idén is megrendezésre kerül a My Little Farmies játékban a húsvéti esemény, amelyben csodálatos húsvéti dekorációkkal díszíthetitek fel a városotokat, és a játék lejártakor esélyetek lehet egy új világcsodát is megkaparintani.... Elolvasom (2016.03.24.)

My Little Farmies: Aktiváld Ámor kertjét Valentin napon

A népszerű ingyenes böngészős játék, a My Little Farmies is különleges, egyedi akciókkal készült a 2016-os Valentin-napra. A játék Valentin-napi időszakos játékával igazán különleges nyereményekre tehettek szert, például tiétek lehet a saját török bazár és kávéház is.... Elolvasom (2016.02.11.)

My Little Farmies: Térképész a játékban

Nagy szerencse érte a településiteket, hiszen egy térképész érkezett hozzátok. A térképész tudása által különleges tájegységek felfedezésére lesz lehetőségetek.... Elolvasom (2015.10.25.)

My Little Farmies: Vágóhíd és hentesüzlet a játékban

A nyáron sok játékos vágya vált elérhetővé, hiszen a vágóhíd segítségével feldolgozhatóvá váltak a My Little Farmies játékban található állatok. A vágóhídról származó termékeket pedig a hentesüzletben dolgozhatjátok fel.... Elolvasom (2015.09.12.)

My Little Farmies: Hidegvérű ló és más frissítések

Egy korábbi bónuszállat tért vissza a My Little Farmies játékba, méghozzá a hidegvérű ló. A mai naptól kigyűjthetővé vált a játékban gyorsítókban vagy barátoktól származó kártyarészletekből.... Elolvasom (2015.06.05.)
Még több hír
My Little Farmies - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist