My Little Farmies hírek

Hirdetések
Gazdálkodós,Szimuláció,Stratégiai
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

My Little Farmies: Anyák napi játék 2014

Hazánktól eltérően a világban sok helyen eltérő napon ünneplik az anyák napját, ezért kicsit megkésve érkezik hozzánk a My Little Farmies játékba az Anyák Napi játék. A frissítésnek köszönhetően mindenki anyák napi díszekbe öltöztetheti saját My Little Farmies falvait.
| Forrás: Hivatalos oldal
Hazánktól eltérően a világban sok helyen eltérő napon ünneplik az anyák napját, ezért kicsit megkésve érkezik hozzánk a My Little Farmies játékba az Anyák Napi játék. A frissítésnek köszönhetően mindenki anyák napi díszekbe öltöztetheti saját My Little Farmies falvait.

Ünnepeljétek ti is az anyukákat! Az újdonságok elérhetőek a játékban 2014. május 7-től egészen 2014. május 13. délig.

Ezalatt az idő alatt a játékban anyák napi virágpontokat gyűjthetsz, amivel a játék végén (május 13.) akár egy új világcsoda épületet is beszerezhetsz magadnak.

my-little-farmies-hirek-7.jpg

Ez a világcsoda épület a vadászlak lesz, de emellett szuper anyák napi dísztárgyakkal is dekorálhatod falvaid csodálatos udvarait. A világcsoda épületekről annyit kell tudni, hogy csak kártyarészletekből tehető össze. A vadászlakhoz összesen 50 kártyarészletre lesz szükséged. A részletek a kiemelt játék után is gyűjthetőek, de az akció ideje alatt akár gyűjtögetés nélkül is megszerezheted a épülethez szükséges részleteket. Ha rákattintotok a vadászlakra és befizetitek a vadász díját, ő máris hoz nektek egy vadhúst. A vadhúsból vadpástétomot készíthetsz a péknél, füstölt őzcombot a füstölőben és vaddisznósültet a kifőzdében.

Díszítsétek fel minél szebbre az udvaraitokat, és figyeljetek a játék lejártára. Érdemes már május 13. dél előtt, vagy akár előző nap felrakni az összes megvásárolt dekorációt, hiszen utána már nem lesz rá módotok.

A virágpontjaid számát a játékablakban találhatod meg jobb oldalon, ahol a virág ikon található.

my-little-farmies-hirek-8.jpg

Reméljük az új frissítés mindenkinek elnyerte a tetszését, és így, habár Anyák napján már túl vagyunk, kicsit elhozza az ünnep hangulatát a My Little Farmies ingyenes játékba.

Jó játékot!
My Little Farmies legfrissebb hírek

My Little Farmies: Húsvéti meglepetések

Idén is megrendezésre kerül a My Little Farmies játékban a húsvéti esemény, amelyben csodálatos húsvéti dekorációkkal díszíthetitek fel a városotokat, és a játék lejártakor esélyetek lehet egy új világcsodát is megkaparintani.... Elolvasom (2016.03.24.)

My Little Farmies: Aktiváld Ámor kertjét Valentin napon

A népszerű ingyenes böngészős játék, a My Little Farmies is különleges, egyedi akciókkal készült a 2016-os Valentin-napra. A játék Valentin-napi időszakos játékával igazán különleges nyereményekre tehettek szert, például tiétek lehet a saját török bazár és kávéház is.... Elolvasom (2016.02.11.)

My Little Farmies: Térképész a játékban

Nagy szerencse érte a településiteket, hiszen egy térképész érkezett hozzátok. A térképész tudása által különleges tájegységek felfedezésére lesz lehetőségetek.... Elolvasom (2015.10.25.)

My Little Farmies: Vágóhíd és hentesüzlet a játékban

A nyáron sok játékos vágya vált elérhetővé, hiszen a vágóhíd segítségével feldolgozhatóvá váltak a My Little Farmies játékban található állatok. A vágóhídról származó termékeket pedig a hentesüzletben dolgozhatjátok fel.... Elolvasom (2015.09.12.)

My Little Farmies: Hidegvérű ló és más frissítések

Egy korábbi bónuszállat tért vissza a My Little Farmies játékba, méghozzá a hidegvérű ló. A mai naptól kigyűjthetővé vált a játékban gyorsítókban vagy barátoktól származó kártyarészletekből.... Elolvasom (2015.06.05.)
Még több hír
My Little Farmies - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist