My Little Farmies hírek

Hirdetések
Gazdálkodós,Szimuláció,Stratégiai
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

My Little Farmies: Aktiváld Ámor kertjét Valentin napon

A népszerű ingyenes böngészős játék, a My Little Farmies is különleges, egyedi akciókkal készült a 2016-os Valentin-napra. A játék Valentin-napi időszakos játékával igazán különleges nyereményekre tehettek szert, például tiétek lehet a saját török bazár és kávéház is.
| Forrás: Hivatalos oldal
A tavalyi évhez hasonlóan idén sem marad el a My Little Farmies játék időszakos Valentin-napi meglepetésjátéka. Aki rendszeres olvasója oldalunknak, az biztosan emlékszik a My Little Farmies 2015-ös Valentin-napi játékára. Ekkor a szorgos és ügyes játékosok egy új termelőépületet, a vendéglőt nyerhették meg. A nyeremények idén is rendkívül izgalmasak lesznek.

my-little-farmies-hirek-80.jpg

A játék során a boltban kapható Valentin-napi dekorációk kihelyezésével aktiválhatjátok Ámor kertjét, ahol majd rózsákat termelhettek. Ha eleget összegyűjtötök, a játék lejáratakor két fantasztikus épületet is beszerezhettek: török bazárt és a kávéházat.

A játék 2016. február 16-án délben fog véget érni, az ekkor összegyűjtött rózsákat és az eddig kihelyezett dísztárgyakat fogja a játék figyelembe venni.

my-little-farmies-hirek-81.jpg
Az idei Bálint-napi játék során rengeteg szuper dísztárgyat találhattok a My Little Farmies boltjában, ezekkel kidekorálhatjátok az udvarotokat, másrészt ezzel még vonzó ajándékokat is nyerhettek, a már említett két új épületet, a török bazárt és a kávéházat is. A török bazár minden 500 talléros feltöltés után szegfűszeget ad a játékosoknak, de adhat exkluzív termékeket is, mint a pörkölt kávé, pörkölt kakaó vagy szárított tealevél.
A kávéház egy termelőépület lesz, ahol a következő termékeket készíthetitek el: mézes kamillatea, zsályatea, mézes tej, tejszínes kávé, kakaóital, mézes-tejszínes tea.

A My Little Farmies játékban megszerzett török bazár és kávéház 50-50 kártyarészlet formájában jelenik majd meg a fiókotokban. Ha valakinek netalántán nem sikerül megszerezni a kártyarészleteket, a Valentin-napi játék után csere útján megszerezhetőek lesznek a hiányzó részletek.

Ne feledjétek, a játék 2016. február 16. 12 óráig tart, ezen idő alatt kell összegyűjtenetek minél több Ámor pontot. Ha elegendő Ámor pontot gyűjtöttetek össze, akkor elérhetővé válik számotokra az Ámor kertjének területe. Az Ámor kertjébe csak az időszakos Bálint-napi játék felületén keresztül juthattok el, ahol rózsabokrokat állíthattok fel, melyekről rózsákat szedhettek. Próbáljatok meg ezen idő alatt minél több rózsaszálat összegyűjteni.

A játéktól függetlenül elérhető a megszokott vásárláskor megszerezhető bónuszajándék, amely most Penge Panna Kapitány. Szokásosan az 54 aranyas vásárlás után érkezik a fiókotokra. A figura az udvarotokban járkálva 360 percenként elejt egy-egy meglepetést.

my-little-farmies-hirek-82.jpg

Mindenkinek jó szórakozást, és kellemes időtöltést a My Little Farmies idei Valentin napi játékához!
My Little Farmies legfrissebb hírek

My Little Farmies: Húsvéti meglepetések

Idén is megrendezésre kerül a My Little Farmies játékban a húsvéti esemény, amelyben csodálatos húsvéti dekorációkkal díszíthetitek fel a városotokat, és a játék lejártakor esélyetek lehet egy új világcsodát is megkaparintani.... Elolvasom (2016.03.24.)

My Little Farmies: Térképész a játékban

Nagy szerencse érte a településiteket, hiszen egy térképész érkezett hozzátok. A térképész tudása által különleges tájegységek felfedezésére lesz lehetőségetek.... Elolvasom (2015.10.25.)

My Little Farmies: Vágóhíd és hentesüzlet a játékban

A nyáron sok játékos vágya vált elérhetővé, hiszen a vágóhíd segítségével feldolgozhatóvá váltak a My Little Farmies játékban található állatok. A vágóhídról származó termékeket pedig a hentesüzletben dolgozhatjátok fel.... Elolvasom (2015.09.12.)

My Little Farmies: Hidegvérű ló és más frissítések

Egy korábbi bónuszállat tért vissza a My Little Farmies játékba, méghozzá a hidegvérű ló. A mai naptól kigyűjthetővé vált a játékban gyorsítókban vagy barátoktól származó kártyarészletekből.... Elolvasom (2015.06.05.)
Még több hír
My Little Farmies - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist