My Little Farmies hírek, aktualitások

My Little Farmies

Értékeld a játékot:
(Szavazatok: 260, Átlag:4.41)
Típus: Böngészős játék
Stílus: Gazdálkodós,Szimuláció,Stratégiai,Farmos
Hivatalos oldal: Mylittlefarmies.upjers.com
Csöppenj bele te is a tanyasi játékélménybe ebben az ingyenesen játszható böngészős játékban. A My Little Farmies egy színes, kalandokkal teli, építős stratégiai játék, amelyben saját falusi közösséget alapíthatsz meg. Vásárolj különféle vetőmagokat, gyümölcsfákat és ültesd el a farmokon. Takarítsd be a zöldségeket és gyümölcsöket, gyűjtsd be az állatok által megtermelt nyersanyagokat és dolgozd fel őket a gazdaságodban. Éld át te is ennek a gazdálkodós online játéknak a magával ragadó világát!
Hirdetések
Gazdálkodós,Szimuláció,Stratégiai
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

My Little Farmies hírek

My Little Farmies: Húsvéti meglepetések

Idén is megrendezésre kerül a My Little Farmies játékban a húsvéti esemény, amelyben csodálatos húsvéti dekorációkkal díszíthetitek fel a városotokat, és a játék lejártakor esélyetek lehet egy új világcsodát is megkaparintani.... Elolvasom (2016.03.24.)

My Little Farmies: Aktiváld Ámor kertjét Valentin napon

A népszerű ingyenes böngészős játék, a My Little Farmies is különleges, egyedi akciókkal készült a 2016-os Valentin-napra. A játék Valentin-napi időszakos játékával igazán különleges nyereményekre tehettek szert, például tiétek lehet a saját török bazár és kávéház is.... Elolvasom (2016.02.11.)

My Little Farmies: Térképész a játékban

Nagy szerencse érte a településiteket, hiszen egy térképész érkezett hozzátok. A térképész tudása által különleges tájegységek felfedezésére lesz lehetőségetek.... Elolvasom (2015.10.25.)

My Little Farmies: Vágóhíd és hentesüzlet a játékban

A nyáron sok játékos vágya vált elérhetővé, hiszen a vágóhíd segítségével feldolgozhatóvá váltak a My Little Farmies játékban található állatok. A vágóhídról származó termékeket pedig a hentesüzletben dolgozhatjátok fel.... Elolvasom (2015.09.12.)

My Little Farmies: Hidegvérű ló és más frissítések

Egy korábbi bónuszállat tért vissza a My Little Farmies játékba, méghozzá a hidegvérű ló. A mai naptól kigyűjthetővé vált a játékban gyorsítókban vagy barátoktól származó kártyarészletekből.... Elolvasom (2015.06.05.)

My Little Farmies: Anyák napi játék 2015

A tavalyi évhez hasonlóan idén is megrendezésre kerül a My Little Farmies játékban az anyák napi esemény. Ne lepődjetek meg a késői dátum miatt, más országokban az anyák napját eltérő időpontokban ünneplik.... Elolvasom (2015.05.05.)

My Little Farmies: Új tárgyak a hajóutakhoz

A My Little Farmies játék aktuális frissítése a szövetkezetek számára hozott új tartalmakat. Összesen 5 új hajó, 5 új ágyú, 5 új legénységi tag és 5 új kereskedelmi csomag vált elérhetővé!... Elolvasom (2015.04.14.)

My Little Farmies: Húsvéti játék 2015

Dekoráljatok, gyűjtsetek nárciszt és nyerjetek szuper jutalmakat a My Little Farmies 2015-ös húsvéti játékában. A boltban kapható húsvéti dekorációk kihelyezésével nárciszpontokat gyűjthette, amivel a játék lejártakor, április 7-én akár egy új világcsoda épületet is beszerezhettek.... Elolvasom (2015.04.03.)

My Little Farmies: Valentin-napi játék 2015-ben is

A My Free Zoo játékhoz hasonlóan, az Upjers a népszerű tanya játékban is elindította a 2015-ös Valentin-napi játékát, ne maradjatok le ti sem! Gyűjtsétek a rózsákat és szerezzétek meg a fantasztikus nyereményeket!... Elolvasom (2015.02.13.)

My Little Farmies: Új termékvonal és a mutatványos érkezése

Új termékvonal került a My Little Farmies gazdálkodós játékba, méghozzá az illatos ánizs. A termékvonal frissítésen túl egy régi ismerős is visszatért a mutatványos személyében.... Elolvasom (2015.01.16.)

My Little Farmies: Akkikiktok az eszkimó

A Mikulás bónuszajándék akciónak vége, egy szövetkezet hajóútja során érkezett a városotokba Akkikiktok, az eszkimó. Azért érkezett hozzád, hogy szétnézzen egy kicsit az országodban, természetesen az ajándékokat is hozott magával.... Elolvasom (2014.12.25.)

My Little Farmies: Karácsonyi játék 2014

Közeleg az év vége, és az év utolsó nagy ünnepe, a karácsony. A My Little Farmies játékban idén igazán meghitté varázsolhatjátok gazdaságaitokat. A karácsonyi játék kezdetét vette!... Elolvasom (2014.12.02.)

My Little Farmies: Kávészünet

Egy izgalmas frissítés érkezik a My Little Farmies gazdaságaiba, most már megkínálhatjátok a vendégeiteket egy kis kávéval és süteménnyel, hiszen mától pörkölhetsz árpát és készíthetsz kávét a játékban.... Elolvasom (2014.11.14.)

My Little Farmies: Gyorsító akció és pestis doktor a játékban

A tegnapi napon befejeződött a halloweeni játék a My Little Farmies tanyáin. A készítők nem sokat tétlenkedtek, máris újabb meglepetéssel rukkoltak elő, méghozzá egy gyorsító akcióval.... Elolvasom (2014.11.05.)

My Little Farmies: Halloweeni játék

Vegyetek részt a My Little Farmies halloween-i játékában és szerezzétek meg az értékes ajándékok egyikét. Öltöztessétek halloween-i hangulatba a gazdaságotokat, és zsebeljétek be a nyereményeket.... Elolvasom (2014.10.30.)

My Little Farmies: Királyi kalmárok

A szövetkezetektől mostantól a királyi kalmár veszi át az üzleti utak során beszerzett egzotikus árucikkeket. A jutalom lehet hírnévpont, tallér, vagy a kettő kombinációja.... Elolvasom (2014.10.22.)

My Little Farmies: Háziszamár bónuszajándék

Új bónuszajándék érkezett a My Little Farmies tanyáira. A házi szamár a makacssága miatt ismert, de valójában egy igazán intelligens állat. Szívós munkájával már az ókortól kisegítette az embereket a munkában.... Elolvasom (2014.10.11.)

My Little Farmies: Vár a tenger

Irány a tenger, üzleti utak várják a kalandvágyó játékosokat. A helyben termelt áru mindig kincs, de néha érdemes távoli tájakra ellátogatni, hogy különleges árukat szerezzetek be. A My Little Farmies szövetkezetei már ezt is megtehetik, építhettek hajót és messzi tájakra juthattok el az üzleti utakkal.... Elolvasom (2014.10.11.)

My Little Farmies: Véget ért az őszi játék

A szeptember végén meghirdetett őszi játék véget ért a My Little Farmies ingyenes böngészős játékban. Remélhetőleg mindenkinek sikerült rengeteg almát gyűjtenie és megszereznie a különleges épületet a szarvasgombász tanyát.... Elolvasom (2014.10.04.)

My Little Farmies: Őszi játék - Szarvasgombász tanya

Az Upjers készítői az ősz kezdete alkalmából különleges dekorációkat készítettek a játékaikhoz. A My Fantastic park játékban már bemutattuk a legújabb őszi designt, most megnézhetitek a My Little Farmies játékban milyen extrákkal találkozhattok.... Elolvasom (2014.09.27.)

My Little Farmies: Új épület, a piaci kikiáltó

Ha már nem tudtok egyesével foglalkozni a rengeteg érkező vevővel és már belefáradtatok abba, hogy egyesével szolgáljátok ki őket, akkor nektek nagyon hasznos lesz a piaci kikiáltó épület.... Elolvasom (2014.09.05.)

My Little Farmies: Gyapot ültetvények

Új hasznosítható növény kerül be az ingyenes játék ültetvényeire, méghozzá a gyapotcserje. A learatott gyapotból pamutszövetet készít a takács, abból ruhát a szabó, melyet a kelmefestő fest színesre.... Elolvasom (2014.08.14.)

My Little Farmies: Macska bónuszajándék aranyvásárláskor

Az Ankole-Watusi marha bónuszakció véget ért, de máris itt a következő meglepetés a játékban, a macska személyében. A pockok elszaporodása miatt, biztosan sokatoknak jól jönne egy cica a tanyán.... Elolvasom (2014.08.05.)

My Little Farmies: Napszúrást kaptak a vándorkupecek

Jól olvastátok a címet, a vándorkupecek a tomboló nyárban napszúrást kaptak. Ennek következtében a kupeces akciós hét ideje alatt dupla annyi tapasztalati pontot és tallért adnak.... Elolvasom (2014.08.05.)

My Little Farmies: Kender termesztés

A hét elején egy új termelői lánc került be az ingyenes tanya játékba, ugyanis elérhetővé vált a legalább 26. szinten álló játékosok számára a kender tenyésztése, amelyet később fel is dolgozhattok.... Elolvasom (2014.07.31.)

My Little Farmies: Egy éves a játék - Meglepetések

Fontos dátum volt a tegnapi nap a My Little Farmies játék történetében, ugyanis pontosan egy évvel ezelőtt indult útjára a népszerű böngészős tanya játék. Az évforduló természetesen meglepetéseket tartogat a játékosok számára.... Elolvasom (2014.07.24.)

My Little Farmies: Ankole-Watusi marha a játékban

A munkanélküli hóhér bónuszajándék akciónak vége a My Little Farmies játékban, viszont máris itt a következő fantasztikus bónusz, amely aranyvásárláskor jár minden játékosnak. Az Ankole-Watusi marha egy igazán különleges állatfaj, mely feldobhatja farmotok életét.... Elolvasom (2014.07.16.)

My Little Farmies: Világbajnoki játék vége

A világbajnoki játéksorozat harmadik körének befejeztével a június óta tartó különleges labdarúgó esemény is véget ért. Azok a jutalmak, amelyeket megszereztetek a következő belépés után érkeznek meg fiókotokra.... Elolvasom (2014.07.15.)

My Little Farmies: Indul a VB játék harmadik köre

Az elődöntök következnek a 2014-es FIFA labdarúgó világbajnokságon, a My Little Farmies játékban pedig holnap indul a világbajnoki játék harmadik köre, amely egészen július 15-ig fog tartani.... Elolvasom (2014.07.07.)

My Little Farmies: Munkanélküli hóhér bónuszajándék

Újabb bónuszajándékot szerezhettek meg a My Little Farmies játékban. A legutóbbi fácán bónuszajándék véget ért, jelenleg a munkanélküli hóhért szerezhetitek meg bónuszként aranyvásárláskor a játékban.... Elolvasom (2014.07.02.)

My Little Farmies: Véget ért a világbajnoki játék második köre

A My Little Farmies világbajnoki játéksorozatának második köre lezárult. Mindazon jutalmak, amelyeket megszereztetek a következő belépésetekkor megérkeznek a fiókotokra. A harmadik kör is kezdődik hamarosan, egészen pontosan 2014. július 8-án indul egy játékfrissítés után.... Elolvasom (2014.07.01.)

My Little Farmies: Elindult a világbajnoki játék második köre

Amint már előző hírünkben írtuk, június 24-én elkezdődött a világbajnoki játék második köre. A labdák összegyűjtésével egy új termelőépületet is beszerezhetsz, a szénégetőt.... Elolvasom (2014.06.24.)

My Little Farmies: Kezdődik a világbajnoki játék második része

A mai napon véget ért a világbajnoki játéksorozat első játékköre, de hamarosan kezdődik a második az ingyenes stratégiai játékban. Azok a jutalmak, amelyeket sikerült megszereznetek a következő belépéskor meg érkezik a játékotokba.... Elolvasom (2014.06.17.)

My Little Farmies: Fácán bónuszajándék

A legutóbbi Ali Baba bónuszajándék megszűnésével egy újabb ajándékot szerezhettek meg a My Little Farmies játékban aranyvásárláskor. A fácánt mindenki jól ismeri, egy színes, különleges madárfajta.... Elolvasom (2014.06.16.)

My Little Farmies: Világbajnoki labdajáték

Mindenki már a világbajnokság kezdetét várja, az Upjers készítői is. Igazán kitesznek magukért játékaikban, hiszen sorra jönnek a különféle meglepetés kiegészítők. Érkezik a világbajnoki labdajáték a My Little Farmies középkori világába.... Elolvasom (2014.06.11.)

My Little Farmies: Június eleji frissítések

Sokan biztosan észrevettétek, hogy apróbb változtatások kerültek be a népszerű ingyenes játékba. Elsőként a gyártási folyamat optimalizálásán csiszoltak a készítők, továbbá az új termelési rendszer is átláthatóbb és egyértelműbb lett.... Elolvasom (2014.06.04.)

My Little Farmies: Sörfőzési akció

Most dupla pontokért főzhettek sört a játékban, de ez még nem minden, hiszen fele annyi alapanyagból készített sörötöknek a termelési ideje és csak fele olyan hosszú lesz.... Elolvasom (2014.05.28.)

My Little Farmies: Ali Baba, a perzsa

Ingyen bónuszajándék jár arany vásárlásakor a népszerű stratégiai, tanyás játékban. Ali Baba, a perzsa hős, kalandjai során a mi országunkba érkezik. Mihelyt megérkezett, a járdáidat 480 percenként bónuszokkal telíti be.... Elolvasom (2014.05.21.)

My Little Farmies: Kereskedés szövetkezeti tagtársakkal és egyéb frissítések

Újabb prémium lehetőség a játékban, kereskedés szövetkezeti tagtársakkal illetve további szálláshelyek a béreslakban. Röviden így foglalható össze a legutóbbi frissítéscsomag a tanya játékban.... Elolvasom (2014.05.21.)

My Little Farmies: Anyák napi játék 2014

Hazánktól eltérően a világban sok helyen eltérő napon ünneplik az anyák napját, ezért kicsit megkésve érkezik hozzánk a My Little Farmies játékba az Anyák Napi játék. A frissítésnek köszönhetően mindenki anyák napi díszekbe öltöztetheti saját My Little Farmies falvait.... Elolvasom (2014.05.07.)

My Little Farmies: Indul a meggyszezon

A népszerű gazdasági játékba a nyár közeledtével új gyümölcsfa érkezik, mégpedig a meggyfa. A My Little Farmies böngészős játékban ezúttal vitamindús meggylét tudtok majd préselni a présházban, abból pedig zamatos meggybort készíthettek a borospincében.... Elolvasom (2014.04.30.)

My Little Farmies: Húsvéti különleges ajánlatok

A húsvét már a nyakunkon van, az Upjers készítői sem lazsálnak, hogy kicsit ünnepivé tegyék a My Little Farmies játékot. Öltöztesd fel te is húsvéti hangulatú díszekkel parasztgazdaságodat!... Elolvasom (2014.04.16.)

My Little Farmies: A szövetkezet csak rád vár

A My Little Farmies online játékba bekerül ismét a szövetkezet, így hát nincs más teendőtök, hogy szövetkezzetek. Minden olyan játékos számára elérhető a funkció, aki legalább 12. szinten áll a játékban.... Elolvasom (2014.04.11.)
My Little Farmies hozzászólások

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist