My Lands

My Lands

Értékeld a játékot:
(Szavazatok: 86, Átlag:4.80)
Típus: Böngészős játék
Stílus: Stratégiai,Fantasy,Háborús
Hivatalos oldal: Mlgame.hu
Egy olyan korban, amikor a sötétek és a világosak békésen éltek egymás mellett, egy eddig ismeretlen forrásra találtak rá, a fekete igazgyöngyre. A hatalmi egyensúly felborult a két fél között, és mindenki megpróbálta saját maga számára termelni a gyöngyöt. A birodalom összeomlott, egy belső háború tört ki. A My Lands böngészős stratégiai játékban egy város uralkodója lehetsz, ahol a hatalmad korlátlan. Fejleszd városodat, foglalkozz a tudománnyal, fogadj hősöket és kereskedj ebben az ingyenes játékban.
Hirdetések

My Lands játék

My Lands: Játékelőzetes

My Lands bemutató

A My Lands valós idejű fantasy stratégiai játékban lehetőséged van valód pénzt is szerezni. A játékban szerzett Fekete Igazgyöngyöket (FI) valódi pénzre is válthatod. A játék teljesen magyar nyelvű, így nem okozhat gondot a kezdő játékosoknak sem a játék megismerése.

Keresd a játékban az elveszett ókori civilizáció településeit, a romokat, a Bányákat, Sós Tavakat, Kőbányákat, Tárnákat, Aranybányákat. Utad során hőseid rengeteg szörnnyel találkozik majd, akiket le kell győznöd majd.

Szövetkezz más kormányzókkal a játékban, hogy megerősítsd hatalmadat és még erősebb védelmet szerezz városodnak. A Fekete Igazgyöngyöt pénzért is vásárolhatsz, de elveheted a szörnyektől, megtalálhatod elrejtve a romokban vagy akár magad is kitermelheted a repülő szigeten található Sós Tavakban.
My Lands hírek
Sajnáljuk, de jelenleg nincsenenek új hírek a My Lands játékhoz!
My Lands hozzászólások

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist