My Free Zoo hírek

Hirdetések
Szimulációs,Állatkertes,Állatos
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

My Free Zoo: Vizesblokkok

Megérkeztek a vizesblokkok a My Free Zoo ingyenes böngészős játékba, mely a bevásárlóközpontok koncepcióin alapulnak. A legalább 25. szintű játékosok segítségükkel még több helyet szabadíthatnak fel állatkertjükben.
| Forrás: Hivatalos oldal
Megérkeztek a vizesblokkok a My Free Zoo ingyenes böngészős játékba, mely a bevásárlóközpontok koncepcióin alapulnak. A legalább 25. szintű játékosok segítségükkel még több helyet szabadíthatnak fel állatkertjükben.

my-free-zoo-hirek-4.jpg

A bevásárlóközpontokhoz hasonlóan a vizesblokkok is kevesebb helyet foglalnak el kívül, mint amennyit belül kínálnak.


Két fajtája lesz a vizesblokkoknak: a boltban találhattok majd kis és nagy vizesblokkokat is az "épületes és egyéb műtárgyak" részlegben. A kis vizesblokkot zoz-dollárért vehetitek majd meg, melyet csak egyszer építhettek meg az állatkertetekben. A mérete: 6x5 mező, de belülről jóval tágasabb, 96 beépíthető mezőből áll. Tehát például 96 darab mini wc-t tudtok elhelyezni benne.

A nagy vizesblokk, a nagyobb, hiszen a mérete 8x7 mező. Igazából nem sokkal nagyobb kívülről, viszont belülről már 300 beépíthető mezőt kínál. A nagy vizesblokk a kicsivel ellentétben bármennyiszer megépíthető az állatkertetekben.

A készítők azt is közzétették, hogy a vizesblokkok kártyarészletek cseréjével nem szerezhetők be. De ez a későbbiekben változhat.

Reméljük tetszett az új elem az állatkertes játékotokba! Jó szórakozást!
My Free Zoo legfrissebb hírek

My Free Zoo: Valentin-nap 2016-ban is

Látogassatok el a My Free Zoo ingyenes játék állatkertjeibe és vegyetek részt a 2016-os szuper Valentin-napi játékon. A My Free Zoo játék Valentin-napi időszakos játékával most csodálatos, romantikus japánkerteket rendezhettek be az állatkertetekben.... Elolvasom (2016.02.11.)

My Free Zoo: Indul a nyári játék

Beköszöntött a nyár az Upjers népszerű állatkert szimulátor online játékába: tedd nyáriasabbá az állatkertedet és szerezd meg az új állatfajt, a lapátfülű rókát!... Elolvasom (2015.07.23.)

My Free Zoo: Támaszd fel a játékban a Haast-féle sast!

A Haast-féle sast utoljára a 15. században látták, a való életben egyelőre még nem, de a My Free Zoo ingyenes játékban feltámasztható a fantasztikus madár.... Elolvasom (2015.05.05.)

My Free Zoo: Húsvét az állatkertekben

Dekoráljátok fel húsvéti díszekkel az állatkerteteket és szerezzétek meg az észak-amerikai kúszósült a sok más izgalmas ajándék mellett. A játék április 1-től egészen április 8-ig tart a My Free Zoo online állatkertes játékban.... Elolvasom (2015.04.03.)

My Free Zoo: Éleszd fel a kihalt állatokat

A számos neves böngészős játék fejlesztője és kiadója az Upjers teljesen új tartalommal lepi meg a My Free Zoo játék rajongóit. Az új természettudományi múzeumban időutazást tehettek a múltba és kereshetitek az élet szikráját!... Elolvasom (2015.02.26.)
Még több hír
My Free Zoo - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist