My Free Zoo hírek

Hirdetések
Szimulációs,Állatkertes,Állatos
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

My Free Zoo: Valentin-napi játék 2015

A tavalyi évhez hasonlóan most is Valentin-napi játékkal jelentkezik a népszerű állatkertes online játék, a My Free Zoo. Ne maradjatok le róla, gazdagítsátok az állatkerti állományt a gyönyörű jácint kék arával és mindenki kedves ismerősével, a fehér gólyával!
| Forrás: Hivatalos oldal
A tavalyi évhez hasonlóan most is Valentin-napi játékkal jelentkezik a népszerű állatkertes online játék, a My Free Zoo. Ne maradjatok le róla, gazdagítsátok az állatkerti állományt a gyönyörű jácint kék arával és mindenki kedves ismerősével, a fehér gólyával!

A Valentin-napi játékkal meghitt és romantikus hangulatot teremthettek saját állatkertetekben. Ha részt vesztek az aktuális játékban, akkor ajándékokat is nyerhettek, például a teljesen új állatfajt is, a fehér gólyát.

A játék 2015. február 11-től egészen 2015. február 18-án délig tart.

my-free-zoo-hirek-49.jpg

A Valentin-napi játék során nemcsak meglepetések várnak rátok, hanem szuper Bálint-napi dísztárgyakkal is dekorálhatjátok az állatkerteteket. A fehér gólya egy igazán különleges és egyedi ajándék, melyet bárki megnyerhet, aki a napokban elindul a My Free Zoo eme különleges alkalomból szervezett játékában.

my-free-zoo-hirek-50.jpg

De itt még nincs vége a nyeremények sorának, egy másik elnyerhető nyeremény a jácint kék ara, amely már a tavalyi hasonló jellegű játékban szerepelt. Így ha valaki akkor lemaradt volna róla, akkor most itt az alkalom, hogy megszerezze a különleges madarat.

my-free-zoo-hirek-51.jpg

Ne felejtsétek el, hogy a játék február 18-án 12 órakor véget ér. Így csak az ekkor az állatkertetekben lévő dekorációk fognak számítani a játék szempontjából. Használjátok ki az időt, hogy feldíszítsétek a csomó Valentin-napi dekorációs elemmel az állatkerteteket. Nem érdemes most sem az utolsó pillanatokra hagyni a játékelemek és dekorációk elhelyezését, inkább már előző nap fejezzétek be az utolsó simításokat is.

A játék során továbbá virágcsokrokat is gyűjthettek, minél többet gyűjtötök, annál nagyobb ajándék vár a játék végén titeket. Azt, hogy éppen, mennyi mézeskalácsot gyűjtöttetek, azt láthatjátok, ha a játékablak jobb oldalán található virágcsokor ikonra kattintotok.  A boltban megtalálhatjátok a virágos rét terepet is, használjátok fel őket az udvar téliesítésére.

Ne maradjatok le az aktuális bónuszajándékról sem, amely 2015. január 28-tól a a narvál.

Jó szórakozást a játékhoz mindenkinek!
My Free Zoo legfrissebb hírek

My Free Zoo: Valentin-nap 2016-ban is

Látogassatok el a My Free Zoo ingyenes játék állatkertjeibe és vegyetek részt a 2016-os szuper Valentin-napi játékon. A My Free Zoo játék Valentin-napi időszakos játékával most csodálatos, romantikus japánkerteket rendezhettek be az állatkertetekben.... Elolvasom (2016.02.11.)

My Free Zoo: Indul a nyári játék

Beköszöntött a nyár az Upjers népszerű állatkert szimulátor online játékába: tedd nyáriasabbá az állatkertedet és szerezd meg az új állatfajt, a lapátfülű rókát!... Elolvasom (2015.07.23.)

My Free Zoo: Támaszd fel a játékban a Haast-féle sast!

A Haast-féle sast utoljára a 15. században látták, a való életben egyelőre még nem, de a My Free Zoo ingyenes játékban feltámasztható a fantasztikus madár.... Elolvasom (2015.05.05.)

My Free Zoo: Húsvét az állatkertekben

Dekoráljátok fel húsvéti díszekkel az állatkerteteket és szerezzétek meg az észak-amerikai kúszósült a sok más izgalmas ajándék mellett. A játék április 1-től egészen április 8-ig tart a My Free Zoo online állatkertes játékban.... Elolvasom (2015.04.03.)

My Free Zoo: Éleszd fel a kihalt állatokat

A számos neves böngészős játék fejlesztője és kiadója az Upjers teljesen új tartalommal lepi meg a My Free Zoo játék rajongóit. Az új természettudományi múzeumban időutazást tehettek a múltba és kereshetitek az élet szikráját!... Elolvasom (2015.02.26.)
Még több hír
My Free Zoo - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist