My Free Zoo hírek

Hirdetések
Szimulációs,Állatkertes,Állatos
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

My Free Zoo: Valentin-nap 2016-ban is

Látogassatok el a My Free Zoo ingyenes játék állatkertjeibe és vegyetek részt a 2016-os szuper Valentin-napi játékon. A My Free Zoo játék Valentin-napi időszakos játékával most csodálatos, romantikus japánkerteket rendezhettek be az állatkertetekben.
| Forrás: Hivatalos oldal
A My Free Zoo állatkert szimulátoros játékban idén sem maradhat el a Valentin-napi játék, amely rengeteg meglepetést és ajándékot tartogat minden meglévő és leendő játékosa számára. A My Free Zoo tavalyi Valentin-napi játékában a fehér gólyát lehetett megszerezni ajándékként, akkor is rengetegen vettetek részt, reméljük idén sem lesz ez másképpen.

Az idei játékban is lehetőségetek lesz a szuper dekorációkon kívül egy izgalmas, egzotikus állatfajt megszerezni. Ez az új állatfaj nem más, mint a mandzsu daru. A My Free Zoo játék idei Bálint napi játékában ti is romantikus hangulatot teremthettek az állatkertetekben. Sőt a részvételetekkel rengeteg szuper ajándékot is nyerhettek.

A 2016-os Valentin-napi játék február 17-én délben ér végett.

my-free-zoo-hirek-67.jpg

A meglepetéseknek és a nyereményeknek még nincs vége. A játék során nem csak a különleges állatot, a mandzsu darut szerezheted meg, hanem a tavalyi játék nyereményét is az igen ritka, fehér gólyát. Ha tavaly lemaradtatok volna erről az akcióról, akkor idén bepótolhatjátok.

my-free-zoo-hirek-68.jpgmy-free-zoo-hirek-69.jpg

Hogyan is szerezhetitek meg ezeket a fantasztikus nyereményeket? Egyszerű! Egészen február 17-ig egy csomó Valentin-napi dekorációs elem található a boltban. Használjátok fel ezeket, és dekoráljátok ki vele az állatkerteteket. A játék ideje alatt gyűjtsetek minél több cseresznyevirág pontot. Minél többet gyűjtötök be a cseresznyevirág pontokból, annál több, jobb és izgalmasabb ajándék vár rátok a játék lejártakor.

A játéktól függetlenül továbbra is vár rátok az aktuális bónuszajándék, melyet gyémántvásárláskor kaptok meg. A jelenlegi bónuszakció 2016. február 3-tól érvényes, és a megszerezhető ajándék a hóemberjelmezes pasas. A hóemberjelmezes pasast akkor szerezhetitek meg, ha legalább 54 gyémántos vásárlást hajtotok végre a játékban. Ha egyszerre kétszer ennyit vásároltok, azaz 108 gyémántot, akkor rögtön 2 hóemberjelmezes pasast kaptok ajándékba.

my-free-zoo-hirek-70.jpg

A fura figura 330 percenként meglep téged egy kis ajándékkal, ami lehet zoo-dollár, kártyarészlet vagy akár munkatársi kártya is.

Mindenkinek jó szórakozást, és jó játékot kívánunk!
My Free Zoo legfrissebb hírek

My Free Zoo: Indul a nyári játék

Beköszöntött a nyár az Upjers népszerű állatkert szimulátor online játékába: tedd nyáriasabbá az állatkertedet és szerezd meg az új állatfajt, a lapátfülű rókát!... Elolvasom (2015.07.23.)

My Free Zoo: Támaszd fel a játékban a Haast-féle sast!

A Haast-féle sast utoljára a 15. században látták, a való életben egyelőre még nem, de a My Free Zoo ingyenes játékban feltámasztható a fantasztikus madár.... Elolvasom (2015.05.05.)

My Free Zoo: Húsvét az állatkertekben

Dekoráljátok fel húsvéti díszekkel az állatkerteteket és szerezzétek meg az észak-amerikai kúszósült a sok más izgalmas ajándék mellett. A játék április 1-től egészen április 8-ig tart a My Free Zoo online állatkertes játékban.... Elolvasom (2015.04.03.)

My Free Zoo: Éleszd fel a kihalt állatokat

A számos neves böngészős játék fejlesztője és kiadója az Upjers teljesen új tartalommal lepi meg a My Free Zoo játék rajongóit. Az új természettudományi múzeumban időutazást tehettek a múltba és kereshetitek az élet szikráját!... Elolvasom (2015.02.26.)
Még több hír
My Free Zoo - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist