My Free Zoo hírek

Hirdetések
Szimulációs,Állatkertes,Állatos
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

My Free Zoo: Még több hely a karámházzal

A játékban már található bevásárló központ, közüzemi udvar, de még mindig nincs elég helyetek az állatkertetekben? Használjátok ki a legújabb frissítést, ahol is a karámházzal még több helyhez juthattok parkotokban.
| Forrás: Hivatalos oldal
A játékban már található bevásárló központ, közüzemi udvar, de még mindig nincs elég helyetek az állatkertetekben? Használjátok ki a legújabb frissítést, ahol is a karámházzal még több helyhez juthattok parkotokban.

my-free-zoo-hirek-20.jpg

Az új épületet a 32. szinttől érhetitek el, segítségével még több helye lehet a karámoknak és az állatoknak az állatkertetekben. A My Free Zoo ingyenes állatkertes játékba érkező karámházakat a gyűjtőházaknál találhatod meg(hasonlóan mint a bevásárlóközpontot vagy a közüzemi udvart). Belülről ez a ház is jóval tágasabb, mint amilyennek kívülről látszik.

my-free-zoo-hirek-21.jpg

Pontosan a boltban az "épületek és egyéb műtárgyak", "épületek" fül alatt fogjátok megtalálni a kis illetve a nagy karámházat.

A kis karámházat zoo-dollárért vásárolhatjátok meg és csak egyszer építhetitek fel az állatkertes játékotokban. Összesen 6x5 mezőt foglal de belül 4 óriáskarámnak vagy 12 kicsi és 4 hosszú vagy 4 kicsi, 4 közepes és 4 hosszú vagy 4 nagy és 4 hosszú karámnak ad helyet. A döntés a ti kezetekben lesz, hogy pontosan melyik opciót szeretnétek kihasználni a My Free Zoo játékban.

A nagy karámház a kicsinél nagyobb, hiszen 9x18 mezőt foglal el az állatkertetekben, de ez is jóval több helyet kínál belülről. Hasonlóan az előző épületekhez, a karámház nagyobb verziójából bármennyit felépíthettek a parkotokban. A nagy karámházat gyémántért vásárolhatjátok meg. A nagy karámház 6 óriás karámnak és 6 hosszú karámnak vagy 36 kicsi karámnak vagy 12 közepes és 12 kicsi karámnak vagy 6 nagy és 12 hosszú karámnak ad helyet. 

A karámházban elhelyezhettek karámot és dísztárgyakat, és bővítésekkel ellátott karámokat is. Viszont utakat és tereptárgyakat nem építhettek bele.

Jó szórakozást!
My Free Zoo legfrissebb hírek

My Free Zoo: Valentin-nap 2016-ban is

Látogassatok el a My Free Zoo ingyenes játék állatkertjeibe és vegyetek részt a 2016-os szuper Valentin-napi játékon. A My Free Zoo játék Valentin-napi időszakos játékával most csodálatos, romantikus japánkerteket rendezhettek be az állatkertetekben.... Elolvasom (2016.02.11.)

My Free Zoo: Indul a nyári játék

Beköszöntött a nyár az Upjers népszerű állatkert szimulátor online játékába: tedd nyáriasabbá az állatkertedet és szerezd meg az új állatfajt, a lapátfülű rókát!... Elolvasom (2015.07.23.)

My Free Zoo: Támaszd fel a játékban a Haast-féle sast!

A Haast-féle sast utoljára a 15. században látták, a való életben egyelőre még nem, de a My Free Zoo ingyenes játékban feltámasztható a fantasztikus madár.... Elolvasom (2015.05.05.)

My Free Zoo: Húsvét az állatkertekben

Dekoráljátok fel húsvéti díszekkel az állatkerteteket és szerezzétek meg az észak-amerikai kúszósült a sok más izgalmas ajándék mellett. A játék április 1-től egészen április 8-ig tart a My Free Zoo online állatkertes játékban.... Elolvasom (2015.04.03.)

My Free Zoo: Éleszd fel a kihalt állatokat

A számos neves böngészős játék fejlesztője és kiadója az Upjers teljesen új tartalommal lepi meg a My Free Zoo játék rajongóit. Az új természettudományi múzeumban időutazást tehettek a múltba és kereshetitek az élet szikráját!... Elolvasom (2015.02.26.)
Még több hír
My Free Zoo - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist