My Free Zoo hírek

Hirdetések
Szimulációs,Állatkertes,Állatos
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

My Free Zoo: Közüzemi udvarok az állatkertekben

Nem tudtok már lépni a sok kukától az állatkertetekben ? Több helyre lenne szükségetek az állatkertben az állatoknak? Építs közüzemi udvart a 28. szinttől és tedd bele a kukákat.
| Forrás: Hivatalos oldal
Nem tudtok már lépni a sok kukától az állatkertetekben ? Több helyre lenne szükségetek az állatkertben az állatoknak? Építs közüzemi udvart a 28. szinttől és tedd bele a kukákat.

my-free-zoo-hirek-10.jpg

Megérkeztek a közüzemi udvarok a My Free Zoo állatkertes játékba. Az új épületegyüttes hasonló elven működik mint a bevásárlóközpont, vagy a vizesblokk. Minden legalább 28. szintű játékosnak lesz lehetősége az új közüzemi udvart felépíteni a játékban.

my-free-zoo-hirek-11.jpg

Ahogy a bevásárlóközpontok és a vizesblokkok, úgy a közüzemi udvarok is jóval kevesebb helyet foglalnak el kívül, mint amennyit belül adnak. A kis és nagy közüzemi udvart a boltban találhatok meg az épületek és műtárgyak között.
A kis közüzemi udvar zoo-dollárért vehető meg meg, és belőle egyet építhetsz az állatkertedben. Belül 96 beépíthető mezőt kínál, míg kívül csak 6x6 mezőt foglal.
A nagy közüzemi udvar már 8x10 mezőt foglal, viszont belül már 300 egységet építhetsz be. Ezt az épületet akárhányszor megépítheted az állatkertedben.

Mindenkinek jó játékot!
My Free Zoo legfrissebb hírek

My Free Zoo: Valentin-nap 2016-ban is

Látogassatok el a My Free Zoo ingyenes játék állatkertjeibe és vegyetek részt a 2016-os szuper Valentin-napi játékon. A My Free Zoo játék Valentin-napi időszakos játékával most csodálatos, romantikus japánkerteket rendezhettek be az állatkertetekben.... Elolvasom (2016.02.11.)

My Free Zoo: Indul a nyári játék

Beköszöntött a nyár az Upjers népszerű állatkert szimulátor online játékába: tedd nyáriasabbá az állatkertedet és szerezd meg az új állatfajt, a lapátfülű rókát!... Elolvasom (2015.07.23.)

My Free Zoo: Támaszd fel a játékban a Haast-féle sast!

A Haast-féle sast utoljára a 15. században látták, a való életben egyelőre még nem, de a My Free Zoo ingyenes játékban feltámasztható a fantasztikus madár.... Elolvasom (2015.05.05.)

My Free Zoo: Húsvét az állatkertekben

Dekoráljátok fel húsvéti díszekkel az állatkerteteket és szerezzétek meg az észak-amerikai kúszósült a sok más izgalmas ajándék mellett. A játék április 1-től egészen április 8-ig tart a My Free Zoo online állatkertes játékban.... Elolvasom (2015.04.03.)

My Free Zoo: Éleszd fel a kihalt állatokat

A számos neves böngészős játék fejlesztője és kiadója az Upjers teljesen új tartalommal lepi meg a My Free Zoo játék rajongóit. Az új természettudományi múzeumban időutazást tehettek a múltba és kereshetitek az élet szikráját!... Elolvasom (2015.02.26.)
Még több hír
My Free Zoo - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist