My Free Zoo hírek

Hirdetések
Szimulációs,Állatkertes,Állatos
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

My Free Zoo: Indul a nyári játék

Beköszöntött a nyár az Upjers népszerű állatkert szimulátor online játékába: tedd nyáriasabbá az állatkertedet és szerezd meg az új állatfajt, a lapátfülű rókát!
| Forrás: Hivatalos oldal
A My Free Zoo játék állatkertjeiben 2015. július 22-én elindult az idei év nyári játéka. A játék során csodálatos nyári hangulatot teremthetsz kedvenc állataid és a látogatók részére. Ha ügyes vagy, akkor megszerezheted a csodálatosan különleges állatfajt: a lapátfülű rókát. A részvételeddel további érdekes ajándékokat is bezsebelhetsz.

my-free-zoo-hirek-64.jpg

A My Free Zoo online játékban 2015. július 22. és 2015. július 29-e között díszítheted fel állatkertedet. Fontos, hogy a játék július 29-én délben fog véget érni, ekkorra már minden nyári díszt rakj ki az állatkertedbe, mert csak ezek fognak beszámítani a nyeremények szempontjából.

A nyári játék során szuper tárgyi ajándékokat szerezhetsz, melyekkel kidekorálhatod az állatkertedet, másrészt egy még vonzóbb ajándékot is bezsebelhetsz, például egy különleges állatot a lapátfülű rókát.

my-free-zoo-hirek-65.jpg

Másik elérhető nyeremény, az örvös pekari, mely a tavalyi nyári játékban már szerepelt. Ha akkor nem sikerült beszerezned, akkor most itt a lehetőség!

A boltban már most, egészen 2015. július 29-e délig egy csomó nyári dekorációs elemet találhatsz. Használd fel ezeket, díszítsd velük fel az állatkertedet. Gyűjtsd a fagylaltpontokat is, hiszen minél több fagylaltpontot gyűjtesz, annál több és jobb ajándék vár rád a játék eljártakor.

Azt hogy éppen mennyi fagylaltpontot gyűjtöttél össze az állatkertes játékban, azt a játékablak megnyitása után, a jobb oldalon található fagylalt ikonra kattintva nézheted meg. Figyeljetek oda arra is, hogy a boltba került a tengerparti homok terep is. Ezeket is használhatjátok az állatkertetek nyárias díszítésére, de ügyeljetek arra, hogy ez a mostani eseménytől független, tehát nem hoz fagylaltpontokat.

my-free-zoo-hirek-66.jpg

Ne feledjétek el az aktuális bónuszajándékot sem, amely jelenleg a cápajelmezes pasas, vagy a fehér cápa. Szokásosan őket is megszerezheted, ha legalább 54 gyémántos vásárlást hajtasz végre a játékban. Ha pedig legalább 108 gyémántot vásárolsz egyszerre, akkor rögtön két cápajelmezes pasast, vagy 2 fehér cápát kaphatsz. Azt hogy éppen melyik bónuszt szeretnéd begyűjteni, azt te döntheted majd el! A cápajelmezes pasas 5 óránként meglep egy kis ajándékkal, ami lehet zoo-dollár, kártyarészlet, vagy akár munkatársi kártya is.

Mindenkinek további jó játékot!
My Free Zoo legfrissebb hírek

My Free Zoo: Valentin-nap 2016-ban is

Látogassatok el a My Free Zoo ingyenes játék állatkertjeibe és vegyetek részt a 2016-os szuper Valentin-napi játékon. A My Free Zoo játék Valentin-napi időszakos játékával most csodálatos, romantikus japánkerteket rendezhettek be az állatkertetekben.... Elolvasom (2016.02.11.)

My Free Zoo: Támaszd fel a játékban a Haast-féle sast!

A Haast-féle sast utoljára a 15. században látták, a való életben egyelőre még nem, de a My Free Zoo ingyenes játékban feltámasztható a fantasztikus madár.... Elolvasom (2015.05.05.)

My Free Zoo: Húsvét az állatkertekben

Dekoráljátok fel húsvéti díszekkel az állatkerteteket és szerezzétek meg az észak-amerikai kúszósült a sok más izgalmas ajándék mellett. A játék április 1-től egészen április 8-ig tart a My Free Zoo online állatkertes játékban.... Elolvasom (2015.04.03.)

My Free Zoo: Éleszd fel a kihalt állatokat

A számos neves böngészős játék fejlesztője és kiadója az Upjers teljesen új tartalommal lepi meg a My Free Zoo játék rajongóit. Az új természettudományi múzeumban időutazást tehettek a múltba és kereshetitek az élet szikráját!... Elolvasom (2015.02.26.)
Még több hír
My Free Zoo - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist