My Free Zoo hírek

Hirdetések
Szimulációs,Állatkertes,Állatos
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

My Free Zoo: Húsvét az állatkertekben

Dekoráljátok fel húsvéti díszekkel az állatkerteteket és szerezzétek meg az észak-amerikai kúszósült a sok más izgalmas ajándék mellett. A játék április 1-től egészen április 8-ig tart a My Free Zoo online állatkertes játékban.
| Forrás: Hivatalos oldal
A My Free Zoo ingyenes online játék a tavalyi húsvéthoz hasonlóan idén is rengeteg meglepetést tartogat a játékosainak. A húsvéti játékkal ti is meghitt hangulatot varázsolhattok az állatkertetekbe, sőt a részvétellel szuper ajándékokat is nyerhettek, mint például egy új állatot, az észak-amerikai kúszósült is.
my-free-zoo-hirek-57.jpg

De még itt nincs vége a megszerezhető ajándékoknak. A másik elérhető nyeremény a sarki lúd, amely már tavaly szerepelt a húsvéti játékban. Ha valakinek ekkor esetleg nem sikerült volna beszereznie, akkor az idén megteheti.

my-free-zoo-hirek-58.jpgmy-free-zoo-hirek-59.jpg

A játék 2015. április 1-től egészen 2015. április 8-a szerda délig tart. Használjátok a boltban megtalálható különféle húsvéti dekorációs elemeket, és díszítsétek fel velük az állatkerteteket. A díszítésekért nárciszokat gyűjthettek, amelyek alapján lesznek kiosztva az ajándékok a játék végén. Minél többet gyűjtötök belőle, annál több és jobb ajándék vár rátok jövő hét szerdán.

Azt hogy éppen mennyi nárciszotok van, azt megnézhetitek a játék jobb oldalán található nárcisz ikonra kattintva.

Még egy újdonság: visszatért a játékba és ezentúl a boltban a 47. szinttől zoo-dollárért cserébe meg is vásárolható az alpaka. 

my-free-zoo-hirek-60.jpg

A bónuszajándékok is megújultak a játékban. 2015. április 1-től kezdve a bónuszajándék a húsvéti nyúl vagy a gila. Szokásosan most is egy húsvéti nyúl vagy egy gila érkezik a fiókotokra, ha legalább 54 gyémántos vásárlást végeztek a játékban. Ha 108 gyémántot vásároltok akkor rögtön két nyulat vagy két gilát kaptok ajándékba, így rögtön megkezdhetitek a szaporítást is.
Hogy ki melyik bónuszajándékot szeretné magának? Azt mindenki maga választhatja ki a vásárlás után. A húsvéti nyúl a füves és erdei karámban érzi igazán jól magát, a gila pedig a terrárium-házban szereti tölteni az idejét.

my-free-zoo-hirek-61.jpgmy-free-zoo-hirek-62.jpg

Akinek pedig még nincs állatkerti kabalanyuszija, az természetesen a mostani vásárlásával is megkaphatja. Az állatkerti kabalanyuszi egy egyszer beszerezhető, különleges bónuszajándék.

Kellemes ünnepeket és jó játékot mindenkinek!
My Free Zoo legfrissebb hírek

My Free Zoo: Valentin-nap 2016-ban is

Látogassatok el a My Free Zoo ingyenes játék állatkertjeibe és vegyetek részt a 2016-os szuper Valentin-napi játékon. A My Free Zoo játék Valentin-napi időszakos játékával most csodálatos, romantikus japánkerteket rendezhettek be az állatkertetekben.... Elolvasom (2016.02.11.)

My Free Zoo: Indul a nyári játék

Beköszöntött a nyár az Upjers népszerű állatkert szimulátor online játékába: tedd nyáriasabbá az állatkertedet és szerezd meg az új állatfajt, a lapátfülű rókát!... Elolvasom (2015.07.23.)

My Free Zoo: Támaszd fel a játékban a Haast-féle sast!

A Haast-féle sast utoljára a 15. században látták, a való életben egyelőre még nem, de a My Free Zoo ingyenes játékban feltámasztható a fantasztikus madár.... Elolvasom (2015.05.05.)

My Free Zoo: Éleszd fel a kihalt állatokat

A számos neves böngészős játék fejlesztője és kiadója az Upjers teljesen új tartalommal lepi meg a My Free Zoo játék rajongóit. Az új természettudományi múzeumban időutazást tehettek a múltba és kereshetitek az élet szikráját!... Elolvasom (2015.02.26.)
Még több hír
My Free Zoo - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist