My Free Zoo hírek

Hirdetések
Szimulációs,Állatkertes,Állatos
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

My Free Zoo: Húsvét az állatkertben 2014-ben is

Az állatkertekben az állatok már nagyon várják az ünnepeket. A húsvét a My Free Zoo állatkertjeiben sem maradhat ünneplés nélkül, így hát minden igazgató igyekszik hangulatot csinálni a látogatók örömére!
| Forrás: Hivatalos oldal
Az állatkertekben az állatok már nagyon várják az ünnepeket. A húsvét a My Free Zoo állatkertjeiben sem maradhat ünneplés nélkül, így hát minden igazgató igyekszik hangulatot csinálni a látogatók örömére!

my-free-zoo-hirek-3.jpg

A húsvéti játék lehetőséged ad, hogy állatkertedet hiper-szuper húsvéti dísztárgyakkal dekoráld ki, másrészt különböző fantasztikus ajándékokat is nyerhettek. Egy ilyen nyereményállat lesz például a sarki lúd.

A húsvéti játék a My Free Zoo játékban hasonlóan fog lezajlani, mint a többi ünnepi (valentin-napi,karácsonyi, halloween-i stb.) játékban.

A játék kezdete 2014. április 16., és a játék egészen 2014. április 23-a 12 óráig tart majd. Ezalatt az idő alatt rengeteg húsvéti dekorációs elemet találhatsz majd a boltban. Használd fel őket, díszítsd ünnepi pompába állatkertedet.

A játék ideje alatt lehetőséged lesz csokinyuszik gyűjtésére. Minél több csokinyuszit gyűjtesz, annál több ajándékra válthatod be a játék végén!

Kellemes szünetet az iskolásoknak, és jó játékot kívánunk mindenkinek az ünnepi készülődések közepette!
My Free Zoo legfrissebb hírek

My Free Zoo: Valentin-nap 2016-ban is

Látogassatok el a My Free Zoo ingyenes játék állatkertjeibe és vegyetek részt a 2016-os szuper Valentin-napi játékon. A My Free Zoo játék Valentin-napi időszakos játékával most csodálatos, romantikus japánkerteket rendezhettek be az állatkertetekben.... Elolvasom (2016.02.11.)

My Free Zoo: Indul a nyári játék

Beköszöntött a nyár az Upjers népszerű állatkert szimulátor online játékába: tedd nyáriasabbá az állatkertedet és szerezd meg az új állatfajt, a lapátfülű rókát!... Elolvasom (2015.07.23.)

My Free Zoo: Támaszd fel a játékban a Haast-féle sast!

A Haast-féle sast utoljára a 15. században látták, a való életben egyelőre még nem, de a My Free Zoo ingyenes játékban feltámasztható a fantasztikus madár.... Elolvasom (2015.05.05.)

My Free Zoo: Húsvét az állatkertekben

Dekoráljátok fel húsvéti díszekkel az állatkerteteket és szerezzétek meg az észak-amerikai kúszósült a sok más izgalmas ajándék mellett. A játék április 1-től egészen április 8-ig tart a My Free Zoo online állatkertes játékban.... Elolvasom (2015.04.03.)

My Free Zoo: Éleszd fel a kihalt állatokat

A számos neves böngészős játék fejlesztője és kiadója az Upjers teljesen új tartalommal lepi meg a My Free Zoo játék rajongóit. Az új természettudományi múzeumban időutazást tehettek a múltba és kereshetitek az élet szikráját!... Elolvasom (2015.02.26.)
Még több hír
My Free Zoo - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist