My Free Zoo hírek

Hirdetések
Szimulációs,Állatkertes,Állatos
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

My Free Zoo: Halloween az állatkertben

Az Upjers halloweeni köntösbe öltözteti ingyenes online játékait, nincs ez másként a My Free Zoo állatkertes játékkal sem. Öltöztessétek fel állatkerteteket halloweeni hangulatba és szerezzétek meg az izgalmasabbnál izgalmasabb ajándékokat.
| Forrás: Hivatalos oldal
Az Upjers halloweeni köntösbe öltözteti ingyenes online játékait, nincs ez másként a My Free Zoo állatkertes játékkal sem. Öltöztessétek fel állatkerteteket halloweeni hangulatba és szerezzétek meg az izgalmasabbnál izgalmasabb ajándékokat.

A halloweeni ünnep már javában zajlik a Kertbirodalom kertjeiben, az Undermaster, szörnyen jó játék kotorékaiban és a My Little Farmies tanyáin, a mostani cikkünkben a My Free Zoo halloweeni játékát mutatjuk be.

my-free-zoo-hirek-41.jpg

Varázsoljátok rémesen széppé állatkerteteket és szerezzétek meg a szuper nyereményeket, akár egy új állatfajtát, a véznaujjú makit. A maki mellett egy másik nyereményre is szert tehettek, amely a tavalyi halloweeni játékban szerepelt. Ha tavaly nem sikerült, akkor most itt a lehetőség, hogy megszerezzétek a hollót.

my-free-zoo-hirek-42.jpgmy-free-zoo-hirek-43.jpg

A halloweeni játék ugyanúgy működik, mint a többi ünnepi játék (húsvéti, Valentin-napi,karácsonyi, anyák napi, nyári). A játék már javában zajlik és egészen 2014. november 5. délig tart. A fantasztikus nyeremények mellett rengeteg halloweeni dekorációt is találhattok a boltban. Használjátok fel őket az állatkertetek díszítéséhez és gyűjtsétek a boszorkányüstöket. Aki sok ilyen üstöt gyűjt össze, annak nagy esélye lesz az ajándékok megszerzésére a játék lejártakor. Figyeljetek oda, hogy november 5-én elegendő dekoráció legyen kint az állatkertetekben, hiszen csak ezek fognak be számítani az eredménybe.

A boszorkányüstök számát könnyen leellenőrízhetitek, ha a játékablak jobb oldalán található boszorkányüst ikonra kattintotok.

my-free-zoo-hirek-44.jpg

Ne feledkezzetek meg az aktuális bónuszajándékról sem, amely 2014. október 29-től az erszényes ördög. Vásároljatok elegendő mennyiségű gyémántot és helyezzétek el az erdős, sziklás karámokban.

Kellemes játékot!


My Free Zoo legfrissebb hírek

My Free Zoo: Valentin-nap 2016-ban is

Látogassatok el a My Free Zoo ingyenes játék állatkertjeibe és vegyetek részt a 2016-os szuper Valentin-napi játékon. A My Free Zoo játék Valentin-napi időszakos játékával most csodálatos, romantikus japánkerteket rendezhettek be az állatkertetekben.... Elolvasom (2016.02.11.)

My Free Zoo: Indul a nyári játék

Beköszöntött a nyár az Upjers népszerű állatkert szimulátor online játékába: tedd nyáriasabbá az állatkertedet és szerezd meg az új állatfajt, a lapátfülű rókát!... Elolvasom (2015.07.23.)

My Free Zoo: Támaszd fel a játékban a Haast-féle sast!

A Haast-féle sast utoljára a 15. században látták, a való életben egyelőre még nem, de a My Free Zoo ingyenes játékban feltámasztható a fantasztikus madár.... Elolvasom (2015.05.05.)

My Free Zoo: Húsvét az állatkertekben

Dekoráljátok fel húsvéti díszekkel az állatkerteteket és szerezzétek meg az észak-amerikai kúszósült a sok más izgalmas ajándék mellett. A játék április 1-től egészen április 8-ig tart a My Free Zoo online állatkertes játékban.... Elolvasom (2015.04.03.)

My Free Zoo: Éleszd fel a kihalt állatokat

A számos neves böngészős játék fejlesztője és kiadója az Upjers teljesen új tartalommal lepi meg a My Free Zoo játék rajongóit. Az új természettudományi múzeumban időutazást tehettek a múltba és kereshetitek az élet szikráját!... Elolvasom (2015.02.26.)
Még több hír
My Free Zoo - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist