My Free Zoo hírek

Hirdetések
Szimulációs,Állatkertes,Állatos
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

My Free Zoo: Fülesmaki bónuszajándék

Újabb bónuszajándékot szerezhettek meg kedvenc állatkertetekbe, a fülesmakit. A kis maki egy különleges megjelenésű állat, aki leginkább a terráriumban érzi jól magát.
| Forrás: Hivatalos oldal
Újabb bónuszajándékot szerezhettek meg kedvenc állatkertetekbe, a fülesmakit. A kis maki egy különleges megjelenésű állat, aki leginkább a terráriumban érzi jól magát.

my-free-zoo-hirek-7.jpg

A My Free Zoo játékba érkező kis makimajmot 2014. május 14-től szerezhetitek meg. A fülesmaki ajándékba érkezik a fiókotokba, ha egyszerre legalább 54 gyémántos vásárlást végeztek az állatkertetekben. Ha pedig rögtön 108 gyémántot vásárolnátok meg, akkor egyből 2 fülesmakit kaphatsz, hogy tenyészthesd őket.

Ezen felül, ha még esetleg nem szereztétek volna be az állatkerti kabalanyuszit, akkor a mostani vásárlás folyamán, őt is megkapjátok ajándékba.

my-free-zoo-hirek-8.jpg

Róla annyit kell tudni, hogy meghozza a szerencsédet a népszerű böngészős játékodban. Az állatkerted útjait járja és rendszeres időközönként meglep egy kis tapasztalati ponttal vagy zoo-dollárral. 12 óránként egy csillag jelenik meg a fejel felett, melyre ha rákattintasz, begyűjtheted az aktuális bónusz jutalmadat.

További jó játékot mindenkinek!
My Free Zoo legfrissebb hírek

My Free Zoo: Valentin-nap 2016-ban is

Látogassatok el a My Free Zoo ingyenes játék állatkertjeibe és vegyetek részt a 2016-os szuper Valentin-napi játékon. A My Free Zoo játék Valentin-napi időszakos játékával most csodálatos, romantikus japánkerteket rendezhettek be az állatkertetekben.... Elolvasom (2016.02.11.)

My Free Zoo: Indul a nyári játék

Beköszöntött a nyár az Upjers népszerű állatkert szimulátor online játékába: tedd nyáriasabbá az állatkertedet és szerezd meg az új állatfajt, a lapátfülű rókát!... Elolvasom (2015.07.23.)

My Free Zoo: Támaszd fel a játékban a Haast-féle sast!

A Haast-féle sast utoljára a 15. században látták, a való életben egyelőre még nem, de a My Free Zoo ingyenes játékban feltámasztható a fantasztikus madár.... Elolvasom (2015.05.05.)

My Free Zoo: Húsvét az állatkertekben

Dekoráljátok fel húsvéti díszekkel az állatkerteteket és szerezzétek meg az észak-amerikai kúszósült a sok más izgalmas ajándék mellett. A játék április 1-től egészen április 8-ig tart a My Free Zoo online állatkertes játékban.... Elolvasom (2015.04.03.)

My Free Zoo: Éleszd fel a kihalt állatokat

A számos neves böngészős játék fejlesztője és kiadója az Upjers teljesen új tartalommal lepi meg a My Free Zoo játék rajongóit. Az új természettudományi múzeumban időutazást tehettek a múltba és kereshetitek az élet szikráját!... Elolvasom (2015.02.26.)
Még több hír
My Free Zoo - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist