My Free Zoo hírek

Hirdetések
Szimulációs,Állatkertes,Állatos
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

My Free Zoo: Éleszd fel a kihalt állatokat

A számos neves böngészős játék fejlesztője és kiadója az Upjers teljesen új tartalommal lepi meg a My Free Zoo játék rajongóit. Az új természettudományi múzeumban időutazást tehettek a múltba és kereshetitek az élet szikráját!
| Forrás: Hivatalos oldal
A számos neves böngészős játék fejlesztője és kiadója az Upjers teljesen új tartalommal lepi meg a My Free Zoo játék rajongóit. Az új természettudományi múzeumban időutazást tehettek a múltba és kereshetitek az élet szikráját!

A My Free Zoo (http://www.jatek7.hu/online-jatekok/my-free-zoo) új funkciójának fő célja, hogy a mára már sajnos kihalt állatokat virtuálisan újraélesszétek, feltámasszátok és be is mutassátok az állatkert látogatóinak. A folyamat a paleontológus kutatókkal kezdődik, őket küldi ki a múzeumigazgató fosszíliavadászatra. A kutatók a legkülönfélébb ősi állatok kövületeivel térnek vissza, melyekből aztán összeállíthatjátok az állat teljes csontvázát és kiállíthatjátok azt a múzeum tárlatának részeként.

my-free-zoo-hirek-52.jpg

De itt még nincs vége, a múzeum szakemberei nem elégszenek meg ennyivel, a kövületeket is jól megvizsgálják és megpróbálnak használható DNS-t kivonni belőlük. A szorgos munka természetesen sikerrel jár, nem marad el a tudományos bravúr és a játékos állatkertje egyedülálló módon képessé válik a kihalt állatfajok feltámasztására, sőt a tenyésztésükre is. Kis idő elteltével az állatkert dodófiókáktól, kvaggaborjaktól vagy épp erszényesfarkas kölyköktől lesz hangos.

A múzeumot a 20. szinttől még csak gyémántért, de a 35. szinttől már választhatóan zoo-dollárért vagy gyémántért nyithatjátok meg.

A múzeumból irányíthatjátok a kihalt állatok kövületrészleteinek a kutatását. Ennek érdekében majd egy vagy több kutatót kell küldenetek, hadd keressék a kövületrészleteket. A keresés időbe telik, amely időtartam mindig változó lesz.

my-free-zoo-hirek-53.jpg

Ha véletlenszerűen kerestek, akkor az zoo-dollárbe kerül, ha célirányosan egy-egy állat kövületrészleteit keresitek, annak az ára gyémántban lesz fizetendő. Az elején az újkor áll a rendelkezésetekre, a kutatóitok a dodó és a kvagga kövületrészleteit kereshetik. A kövületrészleteket a játék úgy kezeli, mint bármely más kártyarészletet, azaz lehet őket gyűjteni, cserélni, illetve kiegészíteni.

my-free-zoo-hirek-54.jpg

Amikor a kutató visszatér a múzeumba, akkor egy kis pihenőre van szüksége, mielőtt újra dolgozni tudna. A kövületrészletek múzeumpontokat is hoznak számotokra. A múzeumpontoknak köszönhetően a múzeumod is szépülni fog, és a funkciói is bővülnek. A 3. múzeumszinttől már a kőkorszak is elérhetővé válik.

Ha megtaláltatok elegendő kövületrészletet, akkor ezekből egy adott állat teljes kövületét, azaz a teljes megkövült csontvázat előállíthatjátok. Ezeket tetszőlegesen kiállíthatjátok dísztárgy gyanánt akár az állatkertetekben, akár a múzeumotok kiállítási területén.

my-free-zoo-hirek-55.jpg

A laboráns segítségével a megszerzett kövületeket akár egy élő állati részletté is kialakíthatod. A laboráns megpróbálja kinyerni az állat DNS-ét a kövületből, és ezáltal élő állati részletté tenni a kövületrészletet.

my-free-zoo-hirek-56.jpg

A kövületrészlet valódi állatrészletté való átalakítása eltart egy ideig, de rövidíthettek ezen az időn. Ezt úgy tehetitek meg, hogy amikor éppen van egy átalakítás folyamatban, akkor lekattintjátok a kutatási jelecskéket, melyeket az érintett állatok rokonfajainak feje felett találhattok meg az állatkertetekben. Ez elég sok plusz munkával jár, de találhattok erre a munkára megfelelő embert az igazgatósági központban, méghozzá a tudóst. Ő lesz az a személy, aki lekattintja helyettetek az állatkertetekben megjelenő gyorsítójeleket.

A múzeummal igazán szenzációs funkció került be a My Free Zoo játékba, mely egyrészt valóra vált egy tudományos álmot, a kihalt fajok feltámasztását, másrészt sok-sok új kihívást, izgalmat, szórakozást kínál a játékosoknak, nem beszélve a funkció ismeretterjesztő szerepről.

Mindenkinek kívánunk további jó játékot!

My Free Zoo legfrissebb hírek

My Free Zoo: Valentin-nap 2016-ban is

Látogassatok el a My Free Zoo ingyenes játék állatkertjeibe és vegyetek részt a 2016-os szuper Valentin-napi játékon. A My Free Zoo játék Valentin-napi időszakos játékával most csodálatos, romantikus japánkerteket rendezhettek be az állatkertetekben.... Elolvasom (2016.02.11.)

My Free Zoo: Indul a nyári játék

Beköszöntött a nyár az Upjers népszerű állatkert szimulátor online játékába: tedd nyáriasabbá az állatkertedet és szerezd meg az új állatfajt, a lapátfülű rókát!... Elolvasom (2015.07.23.)

My Free Zoo: Támaszd fel a játékban a Haast-féle sast!

A Haast-féle sast utoljára a 15. században látták, a való életben egyelőre még nem, de a My Free Zoo ingyenes játékban feltámasztható a fantasztikus madár.... Elolvasom (2015.05.05.)

My Free Zoo: Húsvét az állatkertekben

Dekoráljátok fel húsvéti díszekkel az állatkerteteket és szerezzétek meg az észak-amerikai kúszósült a sok más izgalmas ajándék mellett. A játék április 1-től egészen április 8-ig tart a My Free Zoo online állatkertes játékban.... Elolvasom (2015.04.03.)
Még több hír
My Free Zoo - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist